Yu átlagban az NA-ban csúnyán rajzol. Komolyan. Az Ulti Wolvie vs Hulkban ezerszer jobbak a képei. Az NA-ban pár csatajelenetet kapott el, de azokat nagyon, a lassabb részek viszont néhol kifejezetten rondák. Egyébként meg nem illik egy ilyen címhez, vissza kellene mennie inkább a Wolverine-be, oda remekül illik, vagy hasonló komolyabb egykarakteres füzetbe.
kaine: Ez az optimista feltételezésem volt. Pontosabban a realista (egyébként, akármilyen fura, optimista szemléletű ember vagyok, de nem szeretek elrugaszkodni a realitások talajától, csak pár ritka esetben... teszem azt egy bizonyos Marvels-kiadással kapcsolatos reményeimmel...

). A pesszimista terv az lett volna, hogy a Sentry végét nem bírja ki az olvasók fele, mert azt egyben kell olvasni, az eleje tényleg riasztó, de együtt egy jó történetté (bár erősen bunyóssá) áll össze. Ezért javasoltam tpb-be is.
Ja, és ne. Ami sorozatot kiadnak, azt utólag már nem honosítsuk, ha lehet. Én is most már igyekszem olyanokat kiszúrni, amik a lehető legtávolabb állnak a kiadás lehetőségétől.