Szerző Téma: Vasember  (Megtekintve 359308 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
Re:Vasember
« Válasz #880 Dátum: 2010. május 02. - 20:18:13 »
Hát, nekem bejött. Nagyon.
Egyébként csak nekem tűnt fel a stáblistán a következő sor?

Ali Khan   - 10 Rings Gangster

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #881 Dátum: 2010. május 02. - 21:06:12 »
Nekem viszont nem jött be. Rourke amennyire komoly volt az előzetesekben, a filmben annyira laposodott el minden egyes perc elteltével. Hammer még viccnek sem volt jó. Rhodey talán egy közepesnek elment, de igazából csak a film végére lett belőle érezhető karakter, addig totál semmilyen nem volt. Fekete Özvegy csalódás. Nem a színésszel volt baj, de azt reméltem, ha már beleteszik a filmbe, akkor valamivel többet fog szerepelni, de igazából csak a film végén láthattuk egy kicsit verekedni pár biztonsági őrrel. Azért ennél több van a karakterben. A Jóbarátok utcai harcos bajnokának több szereplése nem volt rossz, főleg ha abból indulunk ki, hogy az első részben mennyire keveset szerepelt, de valahogy a sok karakter között elveszett a filmben. Fury viszont jó volt, Muthafakka Jackson szokás szerint jól hozta a szerepet, bár szerintem aki lemaradt az első rész végi bónuszjelentről, akkor biztos vakarhatta a fejét, hogy ő akkor most hogyan is került oda és hogy ki a fene ő. Pepper jó volt, de nem volt kiemelkedőbb, mint az első részben. Míg ott elég bájos volt a szerepében, itt semmi ilyet nem lehetett érzékelni.
És akkor térjünk rá a főszereplőre. Downey jól játszotta megintcsak Tony-t, arról viszont már sajnos nem tehetett, hogy a szerep közel sem volt annyira összerakva, mint az első részben. Ez a haldoklom rész valahogy nagyon nem illett ide, sokkal jobb lett volna, ha inkább az alkoholizmus felé veszik az irányt.
Az Amerika Kapitány pajzs rész jó volt, és Thor kalapácsa szintén. Viszont az a hisztiféle rész a film közepén, amikor Tony mondja, hogy ő nem is akar a Bosszúállók tagja lenni, elég hülyén veszi ki magát, főleg a Hulkos cameo után. És hiába volt a film végén, hogy mindenféleképpen szeretne tagja lenni, az már egy kicsit erőltetett volt. Pláne, hogy Fury meg elutasítja. Egyelőre nagyon érdekesen alakul az az Avengers projekt, most még elég nagy katyvasznak tűnik az egész.
Röviden, nálam jóindulatból egy gyenge 5-ös a film a 10-ből. Igazából semmi extra nem volt benne, és igen, ennél a filmnél is már az előzetesekben ellőtték a poénokat és az akciójeleneteket. Nem sok pluszt kaptunk hozzájuk.

venom75

• Pókfej
« Válasz #882 Dátum: 2010. május 02. - 21:16:46 »
Ezek után én most mit írjak , nekem nagyon tetszik mind a két rész , szerintem legjobb képregényfilmek. Igaz nem nagyon vagyok oda azért amikor egy színészt lecserélnek , de most ez sem volt annyira gáz. Észrevettem egy bakit a poharakkal , a hangáros jelenetben.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #883 Dátum: 2010. május 02. - 21:20:52 »
Az Amerika Kapitány pajzs rész jó volt, és Thor kalapácsa szintén. Viszont az a hisztiféle rész a film közepén, amikor Tony mondja, hogy ő nem is akar a Bosszúállók tagja lenni, elég hülyén veszi ki magát, főleg a Hulkos cameo után.

Nem emlékszel amikor arról volt szó, hogy a Marvel filmek időben hogyan helyezkednek el egymás után?
Amerika Kapitány - Vasember - Vasember 2 - Hihetetlen Hulk - Thor  - Avengers
Vagyis a hiszti és a Vas2 sztorija azelőtt zajlik le, hogy Tony felkeresné Ross-t.

venom75

• Pókfej
« Válasz #884 Dátum: 2010. május 02. - 21:23:12 »
Miket tudok itt meg.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #885 Dátum: 2010. május 02. - 21:26:07 »
Pontosan. Csak az a poén, hogy rajtad meg pár geeken kívül szerintem senki nem tudja ezt a sorrendet, Ben.  ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #886 Dátum: 2010. május 02. - 21:27:59 »
Ja, nekem is elég új infó ez. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

venom75

• Pókfej
« Válasz #887 Dátum: 2010. május 02. - 21:28:09 »
Miért , szerinted a Kapitány pajzsa hány embernek tűnt fel.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #888 Dátum: 2010. május 02. - 21:30:34 »
Pontosan. Csak az a poén, hogy rajtad meg pár geeken kívül szerintem senki nem tudja ezt a sorrendet, Ben.  ;)

:o . Sepi ne kergess az őrületbe. Amikor hónapokkal ezelőtt szó volt róla még te is hozzászóltál.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #889 Dátum: 2010. május 02. - 21:32:35 »
Az nem jelent semmit.  :D Emlékezz a fórum hivatalos emblémájára.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #890 Dátum: 2010. május 02. - 21:33:54 »
Az LSD tablettára?

venom75

• Pókfej
« Válasz #891 Dátum: 2010. május 02. - 21:35:11 »
-LSD ??
-El és nézd , hogy bevertem a térdem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #892 Dátum: 2010. május 02. - 21:39:24 »
Venom ma már nem kaphat többet.  :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #893 Dátum: 2010. május 02. - 23:03:38 »
Sepivel értek egyet abban, hogy tényleg jobban is összerakhatták volna a történetet. Amúgy Kapi pajzsával mi volt? Mármint nem úgy tűnt mintha le lenne harcolva, inkább mintha csak félig lenne kész, viszont az ügynök reakciója alapján úgy tűnik, mintha tényleg régről származna az a pajzs és egykor egész volt. Amúgy én azt hittem, hogy  a 2. világháborús pajzsnál majd azt a 3-szög alakút használják nem a kereket. ( igaz, hogy a jogi procedúrák miatt Kapi nem sokkal a megjelenése után már a kereket használt)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #894 Dátum: 2010. május 03. - 00:07:42 »
És akkor még így keveslik sokan az akciót..akkor gondolkozzatok már, ha még a játékidőt nem az így is foghíjas sztorival töltik ki, hanem telepumpálják akcióval, milyen lett volna a végeredmény? Transformers 2, vagy Titánok harca szint.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #895 Dátum: 2010. május 03. - 07:54:33 »
Vasember 2 számokban:

Mivel az USA-ban még be sem mutatták a filmet, csak a külföldi bevételi adatok állnak rendelkezésre, amelyek a következőket mutatják: A világon 6,764 moziban kezdték vetíteni a múlt héten, és a hétvége alatt 102 millió dollárt sikerült összehoznia. 48 IMAX moziban vetítették, és itt $2.25 millió dolcsit hozott, ami annyiból érdekes, hogy ezzel lekörözte a korábbi, szintén csak 2D-ben látható csúcstartót, a TF2-t. Azért ennél a 102 milliónál láttunk már jóval nagyobb nyitóhétvégés számokat is, de ne feledjük, Amerikában még be sem mutatták, sőt Kínában, Indiában és Németországban ezen a héten, Japánban pedig június 11.-én fogják még csak bemutatni.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #896 Dátum: 2010. május 03. - 08:03:18 »
Ez az időrendi sorrend nekem is új. De legalább így már átláthatóbb. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #897 Dátum: 2010. május 03. - 08:04:45 »
Pontosan. Csak az a poén, hogy rajtad meg pár geeken kívül szerintem senki nem tudja ezt a sorrendet, Ben.  ;)
De, aki egy kicsit is tud gondolkozni, az igen könnyen rájöhet.
Egyik haverom, akire a geekség árnyéka sem vetülhet, mert csak a filmet látta, rögtön ezt kérdezte a film után.
"Akkor ugye, ez most az új Hulk elött játszódik,mivel itt még végig nyomta a magyányos hős dumát, ott meg már csapatot akar alapítani?"
Szóval annyira azért nem nehéz szerintem ezt kikövetkeztetni.

Összevont üzenet ideje: 2010. május 03. - 08:06:33
És akkor még így keveslik sokan az akciót..akkor gondolkozzatok már, ha még a játékidőt nem az így is foghíjas sztorival töltik ki, hanem telepumpálják akcióval, milyen lett volna a végeredmény? Transformers 2, vagy Titánok harca szint.
Ebben nagyon egyetértek. Én se keveseltem az akciót, inkább örültem, hogy visszafogták magukat. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2010. május 03. - 08:06:33 írta Todd »

venom75

• Pókfej
« Válasz #898 Dátum: 2010. május 03. - 11:29:35 »
HA VALAKINEK MÉG NEM LENNE MEG.http://www.xpress.hu/dvd/keres.asp?GOMB=41&KERES=938&VID=066-801346150-24762447023765236

Összevont üzenet ideje: 2010. május 03. - 11:30:16
A fémdobozosra én is benevezek. :D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #899 Dátum: 2010. május 03. - 11:49:21 »
Jajj, de szép. ;D  És most eszembe jutott Ben (nem is olyan régi) nagyon megindító beszéde a semmirekellőkről, akik mind az akciókra várnak és semmit nem vesznek meg eredeti áron. :)