Szerző Téma: Vasember  (Megtekintve 359257 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

killingjoke

• Kaméleon
  • **
Re:Vasember
« Válasz #1180 Dátum: 2011. január 12. - 17:04:37 »
Hát igen, az kicsit húzós, de meg kell várni amíg lemegy az ára, én is jóval olcsóbban szereztem be az első részét. Ráadásúl nagyon limitált kiadás, pár hete láttam a teszkóban a leértékelt dvd-k között 990 HuF- ért az első rész fémdobozos változatást...  :roll:

Ettől a falnak tudok menni, amikor azt mondják hogy ez most tényleg annyira de annyira limitált...Aztán meg a fémdobozos kiadványokat használják söralátétnek az orczy téri késdobálóban.
Most láttam maszkos watchment 1200-ért és Darkman gyűjtődobozt 990-ért!!!  :angered:
"Live for nothing or die for something, your call."

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1181 Dátum: 2011. január 12. - 17:30:33 »
Mondjuk én ennek csak örülni tudok, csak nem mindíg tudok várni, amikor (ahogy a példa is mutatja) érdemes lenne.
Amúgy meg szerintem eléggé egyértelmű, hogy ez a limitált kiadás szöveg csak reklámfogás  :P

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #1182 Dátum: 2011. január 12. - 17:48:06 »
Mondjuk én ennek csak örülni tudok, csak nem mindíg tudok várni, amikor (ahogy a példa is mutatja) érdemes lenne.

Na igen. Bár első látásra valóban ez a potyautas taktika a racionális döntés, azonban hosszú távon ez a hozzáállás meg fogja ölni az amúgy sem túl erős piacot. Aztán majd lehet levelet írni az ENSZ főtitkárnak vagy a Pápának, hogy Mo.-n bizony nincs normális DVD kiadvány és a forgalmazók nem hoznak be rendes filmeket.
Persze, mint ahogy fentebb írtam ez az ésszerű, és majd a balekok megteremtik a lehetőségét a 300 ft-s turis Bosszú trilógiának.  :drying:
(Kani ez nem ellened irányult, csak úgy kijött)  ;)
"Live for nothing or die for something, your call."

venom75

• Pókfej
« Válasz #1183 Dátum: 2011. január 12. - 18:19:15 »
Hát......nekem mind a kettő fémtokos változatban van meg . Szerintem nagyon állat , és igen jól mutat a polcon.Az elsőnél csak a fej van rajta a másodikon látni a melvértet is.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1184 Dátum: 2011. január 12. - 19:45:29 »
Erre sajnos csak annyit lehet mondani, hogy miért nem mérik fel a piacot jobban? Mi a tökömnek kell kiadni pl. Vasemberből is egy DVD-s, két DVD-s, két DVD-s fémdobozos, ill maszkos két DVD-s kiadványt? Nyílvánvaló, hogy ennyi mindent nem fognak tudni eladni. Egyébként én is nem olyan régen vettem meg a maszkos díszdobozos változatot 990-ért, bár én anno megvettem a sima 2 DVD-t is.  :nezze:
Saját maguk ássák a sírjukat ezzel a felelőtlen hozzáállással és mindenféle marketingkoncepciót nélkülöző kiadásokkal... :stupid:

venom75

• Pókfej
« Válasz #1185 Dátum: 2011. január 12. - 20:51:24 »
Mondjuk ezen én is elgondolkodtam, lehetne egy olcsóbb és egy drágább kiadást piacra dobni és kész.

venom87

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #1186 Dátum: 2011. január 12. - 21:18:38 »
Szerintem is tök felesleges egy filmből 100 félét kiadni,a mai gazdasági helyzetet ismerve!!!Én például ismerek olyan embert nem is egyet aki 990-et is sajnál egy filmért kiadni!!!

venom75

• Pókfej
« Válasz #1187 Dátum: 2011. január 13. - 06:22:55 »
Igazából és sorban  veszem a képregényes filmeket , rajzfilmeket DVD-n , de valaminél én is várok az akcióra.
A vasember nekem tetszett és azért áldoztam a fémtokos változatra.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1188 Dátum: 2011. január 13. - 11:05:52 »
Azért nem biztos, hogy olyan rossz döntés ez a sokféle kiadvány. Ezekkel általában a rajongókra építenek. Csak ügyesen kell csinálni.

PL  Fight Clubból is kihoztak most egy új kiadást, és nem bírtam ki, hogy ne vegyem meg. Pedig sok értelme nem volt, de akkor sem bírtam otthagyni. :) :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1189 Dátum: 2011. január 13. - 11:24:19 »
Azért nem biztos, hogy olyan rossz döntés ez a sokféle kiadvány. Ezekkel általában a rajongókra építenek. Csak ügyesen kell csinálni.
Igen baromi ügyesen csinálják, azért vannak az eredetileg 5-7000 Ft-s limitált kiadványok mindenhol 990-ért. És ez nemcsak Vasember, hanem szinte minden... :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1190 Dátum: 2011. január 13. - 11:27:41 »
Hát gondolom azok után megy le ennyire az ára, miután a piacra kerülés után megvolt a roham, a rajongók megvették drága pénzért, aztán utána már csak stagnálnak az eladási statisztikák.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1191 Dátum: 2011. január 13. - 11:30:25 »
Igen az ára mindennek azután megy le (ahogy ezt a marketing egy nagyobb szép kifejezéssel is illeti), csak nem vetted figyelembe ezeknél a kiadványoknál a limitált szócskát. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1192 Dátum: 2011. január 13. - 11:41:07 »
Hát nem megegyeztetek, hogy ez a limitált duma csak reklámszöveg, amiről azért tudjuk többnyire, hogy csak reklámszöveg?

Todd

• Pókfej
« Válasz #1193 Dátum: 2011. január 13. - 12:13:13 »
Az egyedi készítésű Terminátor figurám a polcon, amiből csak 3 darab készült, na az limitált kiadás.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1194 Dátum: 2011. január 13. - 12:15:56 »
Honnan vagy ennyire biztos benne? ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #1195 Dátum: 2011. január 13. - 12:23:11 »
Onnan, hogy egy magyar szobrászsrác csinálta. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1196 Dátum: 2011. január 13. - 12:25:11 »
Na, így tényleg eléggé sanszos. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1197 Dátum: 2011. január 13. - 12:33:02 »
És a harmadik után meghalt.  :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #1198 Dátum: 2011. január 13. - 12:38:10 »
Nem, csak nem az tölti ki az az életét, hogy mindig ugyanazt faragja megállás nélkül.
Egyébként is ez az egyetlen amit tudtommal értékesített, a második ki van állítva a Holdfényben (pár másik munkájával együtt), és rendezvényekre vándorol, a 3. meg nála van.
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 13. - 14:20:15 írta Todd »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1199 Dátum: 2011. január 13. - 12:43:08 »
Nemtom mennyire számít egy ilyen munka profinak, de ez egész jó. 3 hiba van rajta igazából:
Arnoldnak azért nem volt a filmben ilyen vastag lába.
Nincs ilyen bumszli orra.
A fémvázas alkar kidolgozása nem a legaprólékosabb. Bár gondolom technikailag ennek azért volt némi akadálya.

Persze örülnék én, ha ilyet tudnék csinálni. :D