Szerző Téma: Vasember  (Megtekintve 359953 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Vasember
« Válasz #1320 Dátum: 2012. október 23. - 13:23:52 »
Végre? három részen keresztül hallgattuk.
Na jó, de lassan már Vaspofa védjegyévé váltak ezek a zenebetétek. ;D

Idézet
És, hogy miért műtik meg. lehet, hogy valami implantot ültetnek be az új páncél miatt, hogy rárepüljenek a darabok?
Hm, lehet a szívével kezdenek vmit? Elméletileg már a comicsban is megoperálták azt... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1321 Dátum: 2012. október 23. - 13:34:02 »
Ebben a részben az Extermis sztori lesz feldolgozva, ugye?

Igen, és az Armor Wars.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1322 Dátum: 2012. október 23. - 19:06:36 »
;D

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #1323 Dátum: 2012. október 23. - 19:17:57 »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1324 Dátum: 2012. október 23. - 19:23:35 »
Az első easter egg. szép fogás.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #1325 Dátum: 2012. október 23. - 19:26:08 »
A hírdetést fizette a comicvine.com. :hehe:
Egy új prototípus.  :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 23. - 20:03:31 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1326 Dátum: 2012. október 23. - 20:13:27 »
No, vége a könnyedebb hangvitelnek?
Shane Blackel a rendezői székben? Kizárt dolog.
Nagyon jól néz ki. A 2. rész könnyed hangvétele után visszatérünk az 1. rész hangulatához.
Szerintem az is könnyed volt.  ;)
Amúgy nagyon hatásos trailer. Dark Knight utóhatást érzek ezzel a vegyünk el tőle mindent szisztémával.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #1327 Dátum: 2012. október 23. - 20:55:07 »
Egy új prototípus.  :hehe:

Ezt első nézéskor kiszúrtam. ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1328 Dátum: 2012. október 23. - 22:16:06 »
Ebben a részben az Extermis sztori lesz feldolgozva, ugye?

Igen, és az Armor Wars.
És azok miről szólnak dióhéjban?

Ez durva! Amerika Kapitány tetkója van? :o

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1329 Dátum: 2012. október 23. - 22:20:52 »
-Tony egy kísérleti nanovírust nyom magába, amitől gyakorlatilag kiborggá válik, hogy megállítson egy emberi Terminátort.
-Lenyúlják egy rakat régi páncélját, mire ő begyűjt mindenkit, aki valaha viselt egyet, és a két banda egymásnak esik.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #1330 Dátum: 2012. október 24. - 05:52:08 »
-Tony egy kísérleti nanovírust nyom magába, amitől gyakorlatilag kiborggá válik, hogy megállítson egy emberi Terminátort.
-Lenyúlják egy rakat régi páncélját, mire ő begyűjt mindenkit, aki valaha viselt egyet, és a két banda egymásnak esik.
Ez nem dióhéj.Ez egy dióhéjről lepattant darab.De végül is lefed mindent.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1331 Dátum: 2012. október 24. - 06:40:38 »
Köszi ez nekem elég!
Azért kiv vagyok, hogy mi értelme a darabokban odaröppenő páncélnak, a szekrényestül(mark VII, avengers) odarepülővel szemben. A coolságfaktoron kívül.
Nekem amúgy tetszik a mikor a nagy gép öltözteti. A leszerelésénél még lehet szerepe.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #1332 Dátum: 2012. október 24. - 08:15:55 »
Szerintem jó lesz. Remélem nem lövik le az összes látványos jelenetet áprilisig a bemutatókban.

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #1333 Dátum: 2012. október 24. - 10:55:04 »
Ez nem dióhéj.Ez egy dióhéjről lepattant darab.De végül is lefed mindent.
Általánosságban igen. Nem komplett páncélokat lopnak, csak technológiát.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1334 Dátum: 2012. október 24. - 14:26:58 »
Jó volt a trailer, hatásos, nekem tetszett. :D Örülök annak is, hogy végre jön Mandarin, ráadásul Ben Kingsley formálja meg. :brow: A keményebb, darkos hangvétel is jöhet.
A 2. rész nekem nem tetszett annyira, úgyhogy bízom benne, hogy az új film tényleg ütős lesz.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #1335 Dátum: 2012. október 24. - 15:14:36 »
Köszi ez nekem elég!
Azért kiv vagyok, hogy mi értelme a darabokban odaröppenő páncélnak, a szekrényestül(mark VII, avengers) odarepülővel szemben. A coolságfaktoron kívül.
Nekem amúgy tetszik a mikor a nagy gép öltözteti. A leszerelésénél még lehet szerepe.

A szerkrényesnél még csak tesztelte a dolgot nem a páncél követte hanem a tárolója ami ráaplikálta a páncélt amikor benne volt, így meg automatikusan minden a helyére kerül, praktikusabb, gyorsabb.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1336 Dátum: 2012. október 24. - 17:04:10 »
Jól néz ki, jobban tetszik, mint a 2 legelső trailere. :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1337 Dátum: 2012. október 24. - 18:52:16 »
Jól néz ki, jobban tetszik, mint a 2 legelső trailere. :)

A 2. trailere nálam sem jött le valami erősen. Viszont nem mondhatom, hogy nem tetszett a film. Eddig nem csalódtam a "Vasemberekben", sőt, valamelyik este adták egy helyi csatornán az elsőt és még mindig élvezettel tudtam végig nézni. Kiváncsi vagyok az új rendezővel mit alkotnak. Amúgy nekem ez újdonság, valahogy lemaradtam, hogy váltottak. Mi történt Favreauval?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1338 Dátum: 2012. október 24. - 22:30:01 »
Az első rész tök jó volt. A második sem volt rossz... Csak valahogy többet vártam volna tőle. Azt vártam volna, hogy felülmúlja az 1-et, ütősebb lesz, de ez nem történt meg. Nem éreztem "fú, de nagy szám"-nak. Sőt, a végén az uncsi akciójelenetek, illetve a "rosszfiú is mármegint páncélban" téma le is vontak a film értékéből. Igazából én már a második részre Mandarint vártam volna, elvégre is ő a nagyágyú.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #1339 Dátum: 2012. október 25. - 08:58:05 »
Az első rész tök jó volt. A második sem volt rossz... Csak valahogy többet vártam volna tőle. Azt vártam volna, hogy felülmúlja az 1-et, ütősebb lesz, de ez nem történt meg. Nem éreztem "fú, de nagy szám"-nak. Sőt, a végén az uncsi akciójelenetek, illetve a "rosszfiú is mármegint páncélban" téma le is vontak a film értékéből.
Én is pont így voltam vele. Az első rész nagyon ütősre sikeredett, főleg az első fele (imádom azt a jelenetet, amikor Stark megmutatja a páncél rajzát), viszont a második film már nem tetszett annyira. Nem mondom, hogy nem voltak benne értékelhető részek (pl. az elején a belépő zseniális, plusz AC/DC :D), de hiába voltak jók az akciók, a legtöbbet olyan... üresnek éreztem, talán a kevesebb több lett volna.