Tudom, hogy melyik részről beszélsz, és de, Jean nyúlt utána. Csak később derült ki.
Te melyik részre gondolsz? A 48. számra, amiben Logan elmeséli az atlantiszi csajnak, hogy mit él át, amikor meghal? Ebben valóban szerepel Jean, aki beszél Loganhez, miközben az regenerálódik Nitro robbanásából, de én úgy értelmeztem, hogy ez a Jean csak szimpla hallucináció, Rozsi tudatalattijának terméke. Nem először fordulna elő, hogy egy szívének kedves nőt hallucinál, pl. egy képzelt Carol Danversszel hónapokig beszélgetett, miután majdnem megölték a Reaverök.
1) Ha a Nitros robbanás után tényleg Jean nyúlt volna utána, akkor hogyan támadt fel Logan a korábbi halálaiból, amikor Jean még meg sem született?
2) Másrészt már ebben a 48. részben megjelenik Lazaer (igaz névtelenül), akiről egy évvel később a Logan Dies című öklendetes sztoriban kiderül, hogy kifejezetten miatta képes visszatérni Logan a halálból. Vagyis ha Rozsit kinyírják, akkor a lelke a Purgatóriumban szellemi párbajt vív Lazaerrel, a Halál Angyalával, és mivel mindig legyőzi, ezért a lelke mindig visszatér a testébe és megmenekül a haláltól. Ennél még az is jobb magyarázat volt, hogy Rozsi a csontvelőből fejlődött ki újra... De a Marvel minden idiótaságra képes rápakolni pár lapáttal.