Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 630191 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Érdekességek
« Válasz #4400 Dátum: 2016. december 08. - 21:02:15 »
Ez azért is lehet, mert ő maguk is rajongók. És általában a filmek készítői nem mindig, vagy csak alig, sőt, van ugyebár olyan is, aki szó szerint kilökette a színészek kezéből az alapanyagot.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4401 Dátum: 2016. december 08. - 21:12:28 »
Ez tényleg eszelős volt. De a kardot nem tudná elérni hogy kihúzza  a hátából.  :hehe:

balogh44

• Thanos
« Válasz #4402 Dátum: 2016. december 08. - 22:15:24 »
Plusz azért, a végén megnéztem volna, ahogy a szénné égett testével előmászik még Rozsi! ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4403 Dátum: 2016. december 08. - 23:04:17 »
Az Deadpool.  :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #4404 Dátum: 2016. december 08. - 23:36:23 »
Lényegében ja, de vele ellentétben nem biztos hogy Rozsomák képes új kart növeszteni pl. De őt se kell félteni. ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4405 Dátum: 2016. december 09. - 08:23:34 »
Hát ez rohadtjó volt. A bunyó ráver az X-filmek legtöbbjére. WW pedig szebb, jobban néz ki, mint a rendes filmes.
Egyetértek. Alapvetően szerintem az X filmekben nagyon rosszak a harcok, sőt igazából nincsenek is. A vicc az, hogy valószínűleg az Originsben voltak a legjobb bunyók, miközben az a leggyengébb film.

Plusz azért, a végén megnéztem volna, ahogy a szénné égett testével előmászik még Rozsi! ;D
Szerintem az jön a jövő héten az alternatív befejezésben.

Az Deadpool.  :D
És Wolverine. ;) ő is már többször épült újra a puszta csontváz szintből. Sajnos, mert ez szerintem totál komolyan vehetetlenné tette a karaktert...

Vorador

• Rózsa
  • *
« Válasz #4406 Dátum: 2016. december 09. - 20:17:03 »
Kösz a videót!
Ahogy már előttem megjegyezték: ez a Wonder Woman tényleg jobb, mint aki a filmben szerepelt. :) Illetve jobb filmbeli harcot se nagyon tudnék hirtelen mondani, ez kellően zsigeri volt. Talán csak a Daredevil sorozatban volt olyan harc, amit ennyire élveztem.

Rozsomák ebből is teljesen felépült pár perc alatt. Elég szánalmas, főleg ahhoz képest, hogy Claremont milyen kifinomultan és a végletekig visszafogottan kezelte a regenerációt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4407 Dátum: 2016. december 09. - 21:14:11 »
Rozsomák ebből is teljesen felépült pár perc alatt.
Ott speciel a Főnix támasztotta fel.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4408 Dátum: 2016. december 09. - 21:35:34 »
És Wolverine. ;) ő is már többször épült újra a puszta csontváz szintből.
De szerintem egy lávába esve nem marad csontváz sem.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4409 Dátum: 2016. december 09. - 21:42:34 »
Hát az adamantium az megmarad. Jut eszembe, az olvadt fém ráöntéses mutatvány után feltámasztották már, vagy azzal várnak az új filmig?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4410 Dátum: 2016. december 09. - 22:02:12 »
Az igen, de az hozzáadott anyag, nem a szervezetének része, vagyis az nem tud gyógyítani.

Vorador

• Rózsa
  • *
« Válasz #4411 Dátum: 2016. december 09. - 22:22:58 »
Rozsomák ebből is teljesen felépült pár perc alatt.
Ott speciel a Főnix támasztotta fel.

Nem, a Wolverine v3 43. számában (Civil War) Rozsiból csak a csontváz marad Nitro robbanása után, és mindenféle külső segítség nélkül teljesen felgyógyul egy telefonhívás ideje alatt. A Főnixes eset pár évvel korábban történt Grant Morrison New X-Men runjának vége felé.

Az igen, de az hozzáadott anyag, nem a szervezetének része, vagyis az nem tud gyógyítani.

Azzal magyarázták a csontvázból regenerálódást, hogy az adamantium alatt levő csontvelőből képes újranőni Logan. :(

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4412 Dátum: 2016. december 09. - 22:38:25 »
Tudom, hogy melyik részről beszélsz, és de, Jean nyúlt utána. Csak később derült ki.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4413 Dátum: 2016. december 10. - 08:02:19 »
Hát az adamantium az megmarad. Jut eszembe, az olvadt fém ráöntéses mutatvány után feltámasztották már, vagy azzal várnak az új filmig?
Nem támasztották fel, hanem egyszerűen (hihetetlenül kreatív módon) az alternatív jövőből visszahozták az öreg Logant a jelenbe, és most ő mászkál a mutánsok között. Így megkaptad a kérdésed második felére is a választ, hogy a film miatt nem hozzák vissza, mert már most is egy öreg Logan van a képregényekben, pont mint a filmben.  :D
Helyette meg ugyebár van egy új Rozsomák, aki nem más mint X-23, vagyis a női klónja Logannek.

Vorador

• Rózsa
  • *
« Válasz #4414 Dátum: 2016. december 10. - 09:14:11 »
Tudom, hogy melyik részről beszélsz, és de, Jean nyúlt utána. Csak később derült ki.

Te melyik részre gondolsz? A 48. számra, amiben Logan elmeséli az atlantiszi csajnak, hogy mit él át, amikor meghal? Ebben valóban szerepel Jean, aki beszél Loganhez, miközben az regenerálódik Nitro robbanásából, de én úgy értelmeztem, hogy ez a Jean csak szimpla hallucináció, Rozsi tudatalattijának terméke. Nem először fordulna elő, hogy egy szívének kedves nőt hallucinál, pl. egy képzelt Carol Danversszel hónapokig beszélgetett, miután majdnem megölték a Reaverök.

1) Ha a Nitros robbanás után tényleg Jean nyúlt volna utána, akkor hogyan támadt fel Logan a korábbi halálaiból, amikor Jean még meg sem született?
2) Másrészt már ebben a 48. részben megjelenik Lazaer (igaz névtelenül), akiről egy évvel később a Logan Dies című öklendetes sztoriban kiderül, hogy kifejezetten miatta képes visszatérni Logan a halálból. Vagyis ha Rozsit kinyírják, akkor a lelke a Purgatóriumban szellemi párbajt vív Lazaerrel, a Halál Angyalával, és mivel mindig legyőzi, ezért a lelke mindig visszatér a testébe és megmenekül a haláltól. Ennél még az is jobb magyarázat volt, hogy Rozsi a csontvelőből fejlődött ki újra... De a Marvel minden idiótaságra képes rápakolni pár lapáttal. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4415 Dátum: 2016. december 10. - 21:06:17 »
Vagy inkább mindent átírni félévente, ha íróváltás van.
De igen, arra gondoltam, vagyis az elsőre, amit írtál.

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #4416 Dátum: 2016. december 11. - 19:25:31 »
Itt nálunk az egyik kínaiban van TRENSROFMERS póló!!!
Esetleg más is látott már iylet?
Komolyan mondom veszek egyet. :twisted: :brow: 8) :lol: :lol: :lol:
BATMAN,Spawn,Star Wars

Todd

• Pókfej
« Válasz #4417 Dátum: 2016. december 15. - 17:59:59 »
Egy kérdés, amire sok férfi kereste már a választ. :D
http://pomp-berry.deviantart.com/art/Cosplay-Cleavage-Tutorial-363874640
« Utoljára szerkesztve: 2016. december 16. - 19:19:11 írta Todd »

VTomi

• Pókfej