Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 630284 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:Érdekességek
« Válasz #2260 Dátum: 2011. május 17. - 18:39:31 »
Nagyon tetszik.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2261 Dátum: 2011. május 17. - 19:47:54 »
Nagyon ötletes volt ez a videó, van stílusa a srácnak ;)

Kanasztának: http://www.starwars.com/vault/collecting/building_empire_strikes_bike/index.html
Köszi nagyon vadas!  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2262 Dátum: 2011. május 17. - 19:59:11 »
Jól néz ki, de ha nem mondanák ki nem találnám, hogy star warsos.
Jut eszembe kani, montam már, hogy megkaptam a bringához a klipszes pedált és csukát?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2263 Dátum: 2011. május 17. - 20:17:49 »
Jut eszembe kani, montam már, hogy megkaptam a bringához a klipszes pedált és csukát?
NEHM! :o
És milyen, mentél már vele, mesélj :oh:

Todd

• Pókfej
« Válasz #2264 Dátum: 2011. május 17. - 20:26:11 »
eddig csak rövidebb távot mentem vele, ilyen max 10 km-t.
Elsőre marha szokatlan volt, az elején betettük a legkönyebb fokozatra, így gyorsan ki lehet akasztani (késöbb amikor már jól megy beállítom nehezebbre), viszont a beakasztás elég nehézkes volt, de már egész jól belejöttem.
Már alig várom, hogy egy combosabb túrán is kipróbáljam, ilyen minimum 100-ason.
Ja és egy viszonylag jó minőségűt vettünk, a csuka, és a pedál is Shimano. A pedál egyik fele pedig sima taposó, hogy bármlyen más cipőben is lehessen tolni.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2265 Dátum: 2011. május 17. - 20:43:03 »
Tökéletes! Nagyon örülök neki, legyen benne neked is örömöd, az elején kicsit szokatlan, de késöbb belejösz és már rutinszerű lesz a be- ki klipszelés. Viszont vigyázz, mert nagyot lehet vele esni, még én is szoktam mostanság, mert elfelejtem, hogy be vagyok kötve.

Ju

• Pókfej
« Válasz #2266 Dátum: 2011. május 18. - 10:58:31 »
Röviden: A srác valami igazán romantikus dolgot akart kitalálni arra, hogy megkérje a kedvese kezét. Ezért mivel kis közösségben élnek, a mozival megdumálták, hogy amikor a lány a barátaival elmegy megnézni egy filmet, a filmek előtti előzetesek között beteszik  a srác lánykérését, majd azt ahogyan elmegy érte.  :)
Ezekről nekem az jut eszembe, hogy mennyire ciki, ha ezután nemet mond a lány. ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2267 Dátum: 2011. május 18. - 11:59:18 »
Amúgy én nem gondoltam az elején, de nem menet közben lehet vele esni, mert mondjuk esel és nem jön le a lábad, hanem amikor megállsz és le akarod tenni a lábad :D Vagy kikapcsolod az egyiket, állsz és valamiért elkezdesz dőlni a másik irányba. na az nagyon ciki  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2268 Dátum: 2011. május 18. - 13:26:47 »
Pontosan, mert azért magamtól nem nagyon szoktam esni kelni a brinyóval. Az utóbbi 8 évben ilyen csak egyszer fordult elő, ami nagyjából 10.000 balesetmentes kilómétert jelent.
De pont az ilyenek elkerülésére állítottuk egyelőre úgy be a cuccot, hogy szinte a legkisebb rántásra is kijön a csuka a pedálból.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2269 Dátum: 2011. május 18. - 14:23:13 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2270 Dátum: 2011. május 18. - 14:23:23 »
Ezekről nekem az jut eszembe, hogy mennyire ciki, ha ezután nemet mond a lány. ;D
Az a lány, aki egy ilyen után nemet mond, nem is érdemli meg az ilyen jó fej srácot.  :)
Nekem is nagyon tetszett.  :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #2271 Dátum: 2011. május 18. - 14:47:14 »
Azért mit meg nem tesz az ember a szerelméért. Micsoda szervezés lehetett.

Ju

• Pókfej
« Válasz #2272 Dátum: 2011. május 18. - 14:57:56 »
Az a lány, aki egy ilyen után nemet mond, nem is érdemli meg az ilyen jó fej srácot.  :)
Akkor erről más a véleményünk, de közel sem baj, ha nem mindenki olyan cinikus, mint én. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2273 Dátum: 2011. május 18. - 17:58:48 »
Mert szerinted béna volt az ötlet, vagy a kivitelezés?

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #2274 Dátum: 2011. május 18. - 18:17:24 »
A youtube keresőjébe érdemes beírni, hogy "proposal fail", akad azért pár eset, amikor nagy nyilvánosság előtt visszautasították a lánykérést.
De szerintem ha valakik már ismerik egymást eléggé és együtt tervezik a közös jövőjüket, netán a csaj még terhes is, akkor azért lehet számítani egy "Igen."-re.

Ju

• Pókfej
« Válasz #2275 Dátum: 2011. május 19. - 11:40:06 »
Mert szerinted béna volt az ötlet, vagy a kivitelezés?
Nekem már alapból nem nagyon tetszik egy úgymond "nyilvános" lánykérés. Gondolj bele a lány helyzetébe, mekkora nyomást rak rá csak a helyzet, hogy legalább 100 ismeretlen ember figyeli, mit fog mondani... mindeközben mindenki úgy gondolja, hogy örülnie kéne, mert ez egy mennyire szép dolog. ;)

A youtube keresőjébe érdemes beírni, hogy "proposal fail", akad azért pár eset, amikor nagy nyilvánosság előtt visszautasították a lánykérést.
A kosárlabdameccses jelenetet már láttam. :) Tökre becsülöm a lányt azért, ahogy kezelte a helyzetet. Rendes volt, megmagyarázta a pasinak, hogy ez neki nem pálya, és a lehető legtöbb méltósággal jött ki a szituációból.

De szerintem ha valakik már ismerik egymást eléggé és együtt tervezik a közös jövőjüket, netán a csaj még terhes is, akkor azért lehet számítani egy "Igen."-re.
Hát, ha beszéltek róla korábban és mindketten házasságban gondolkodnak, akkor persze. :) A buktató itt az, hogy nem biztos, hogy mindenki házasságban gondolkodik.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2276 Dátum: 2011. május 19. - 14:01:48 »
Nekem már alapból nem nagyon tetszik egy úgymond "nyilvános" lánykérés. Gondolj bele a lány helyzetébe, mekkora nyomást rak rá csak a helyzet, hogy legalább 100 ismeretlen ember figyeli, mit fog mondani... mindeközben mindenki úgy gondolja, hogy örülnie kéne, mert ez egy mennyire szép dolog. ;)
Ó, hát kis mozi, kis város... szerintem ismert mindenkit. Mindenki tudta, hogy ők együtt vannak - gondolom évek óta.
Ha nem akarná a házasságot, akkor is kéne örülnie, hisz tényleg szép dolog volt a sráctól.  :)
De lehet, hogy csak én gondolom így.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2277 Dátum: 2011. május 19. - 14:05:05 »
Ó, hát kis mozi, kis város... szerintem ismert mindenkit. Mindenki tudta, hogy ők együtt vannak - gondolom évek óta.

Vagy ez, vagy beltenyészet.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #2278 Dátum: 2011. május 19. - 15:05:01 »
Vagy ez, vagy beltenyészet.

Most Billy-Bob családja jutott eszembe a Prédikátorból...

Ju

• Pókfej
« Válasz #2279 Dátum: 2011. május 19. - 15:09:35 »
Ó, hát kis mozi, kis város... szerintem ismert mindenkit.
Még jobb. ;D Akkor Rozál néni, aki 2 utcával arrébb lakik, majd megkérdezi, hogy ugyan mi bajod van azzal a szerencsétlen fiúval? :P

Idézet
Ha nem akarná a házasságot, akkor is kéne örülnie, hisz tényleg szép dolog volt a sráctól.  :)
Persze, a gondolat szépségét lehet értékelni :), de a srác akkor is csak látszólag ad választási lehetőséget, mert egy ilyen környezetben vajon mennyire fogják szívtelen ribinek tartani, ha mégis nemet mond? Nem sokan vállalnák fel, hogy felrobbantanak egy ilyen helyzetet, és megint nem átlagos intelligencia kell ahhoz, hogy diplomatikusan elrendezd a helyzetet úgy, hogy jól tudj kijönni belőle. :)
Lehet, hogy már közeledünk ahhoz a határhoz, ahol előjön belőlem a cinikus dög. ;D