Ismerek egy csajt, aki szintén így szokott reagálni ilyen helyzetekben. Ha például valaki utána kiált, hogy jó a segge, vagy füttyögnek, visszamegy és megkérdezi, hogy "Elnézést uram segíthetek?".
Hirtelen sokan nem tudnak mit reagálni, mert átalakul a dolog menete a szokásos lehorgasztott fejjel odébb ballagás, vagy esetleg a "mivan beszóttá" szintű kommunikációhoz képest.
Mondjuk ő így néz ki:

Ugyanakkor szerintem ez egy tök természetes dolog: férfiak egy számukra vonzó nőt környékeznek, akiktől tudat alatt egészséges utódokat remélnek. Nem erőszakolták meg egyből vagy ilyesmi. Valamelyik nő zaklatásnak veszi, mások bóknak és önbizalmat ad nekik (nyilván ez attól is függ, hogy vonzódik-e az adott férfihoz).
Nem tudom, szerintem minimum a fele bunkó, némelyik meg egyenesen ijesztő pl. a követők. Azért szerintem akár ott, akár Magyarországon, nem éppen azok a férfiak viselkednek így, akiktől ezt bóknak lehet venni. Ahogy ez a második videóból ki is derül, mivel a legtöbb ha válasz is érkezik, nem tud reagálni. Vagyis itt nem a kapcsolatteremtés a cél.
Habár abban totál igaza van Kaine-nek, hogy az, hogy egy férfi köszön, vagy azt mondja, hogy "Have a nice day!" és ezt már zaklatásnak veszik, na az k*rva nagy gáz viszont. Mondjuk az is kétségtelen tény, hogy kétlem, hogy minden az utcán elhaladó embernek köszön.
Megnéznék egy videót az ellenkező nemmel is, mert alapvetően a nők sem prűdebbek, csak jobban titkolják.
Szerintem ez nem a prűdségről szól. Amúgy szerintem akkor az lenne, hogy egy pasi nyugodtan sétál fel alá, és nem történne semmi, max pár csöves odamegy hozzá kéregetni.