Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 630354 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:Érdekességek
« Válasz #4320 Dátum: 2016. május 05. - 22:15:05 »
És mi  tanulság? Nyilván ez a videó, ahogy írták is a verbális szexuális zaklatást hivatott a szem előterébe helyezni. Ugyanakkor szerintem ez egy tök természetes dolog: férfiak egy számukra vonzó nőt környékeznek, akiktől tudat alatt egészséges utódokat remélnek. Nem erőszakolták meg egyből vagy ilyesmi. Valamelyik nő zaklatásnak veszi, mások bóknak és önbizalmat ad nekik (nyilván ez attól is függ, hogy vonzódik-e az adott férfihoz). Megnéznék egy videót az ellenkező nemmel is, mert alapvetően a nők sem prűdebbek, csak jobban titkolják.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4321 Dátum: 2016. május 05. - 22:36:42 »
Valójában a nő volt elég bunkó, hogy válaszra sem méltatta egyiket sem, pedig többen csak kedvesek akartak lenni . :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #4322 Dátum: 2016. május 05. - 22:38:36 »
Itt egy videó arról is, hogy milyen, amikor a fagyi visszanyal.

Az amúgy érdekes, hogy az ilyen "Have a nice evening" és hasonlók is annak számítanak. Viszont a perceken át tartó követés elég creepy. Nincs ezeknek semmi dolguk?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4323 Dátum: 2016. május 05. - 22:53:38 »
Na ez a videó sokkal jobb volt. Jól kezelte a csaj a dolgokat. :lol:

Todd

• Pókfej
« Válasz #4324 Dátum: 2016. május 06. - 07:43:55 »
Ismerek egy csajt, aki szintén így szokott reagálni ilyen helyzetekben. Ha például valaki utána kiált, hogy jó a segge, vagy füttyögnek, visszamegy és megkérdezi, hogy "Elnézést uram segíthetek?".
Hirtelen sokan nem tudnak mit reagálni, mert átalakul a dolog menete a szokásos lehorgasztott fejjel odébb ballagás, vagy esetleg a "mivan beszóttá" szintű kommunikációhoz képest.
Mondjuk ő így néz ki:

Ugyanakkor szerintem ez egy tök természetes dolog: férfiak egy számukra vonzó nőt környékeznek, akiktől tudat alatt egészséges utódokat remélnek. Nem erőszakolták meg egyből vagy ilyesmi. Valamelyik nő zaklatásnak veszi, mások bóknak és önbizalmat ad nekik (nyilván ez attól is függ, hogy vonzódik-e az adott férfihoz).
Nem tudom, szerintem minimum a fele bunkó, némelyik meg egyenesen ijesztő pl. a követők. Azért szerintem akár ott, akár Magyarországon, nem éppen azok a férfiak viselkednek így, akiktől ezt bóknak lehet venni. Ahogy ez a második videóból ki is derül, mivel a legtöbb ha válasz is érkezik, nem tud reagálni. Vagyis itt nem a kapcsolatteremtés a cél.
Habár abban totál igaza van Kaine-nek, hogy az, hogy egy férfi köszön, vagy azt mondja, hogy "Have a nice day!" és ezt már zaklatásnak veszik, na az k*rva nagy gáz viszont. Mondjuk az is kétségtelen tény, hogy kétlem, hogy minden az utcán elhaladó embernek köszön.
Megnéznék egy videót az ellenkező nemmel is, mert alapvetően a nők sem prűdebbek, csak jobban titkolják.
Szerintem ez nem a prűdségről szól. Amúgy szerintem akkor az lenne, hogy egy pasi nyugodtan sétál fel alá, és nem történne semmi, max pár csöves odamegy hozzá kéregetni. :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 06. - 07:55:33 írta Todd »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4325 Dátum: 2016. május 06. - 10:01:04 »
Én se gondolom, hogy férfi esetében bármi történne, mert egyelőre még a világ nagy részén a nők úgy vannak nevelve, hogy az ilyesfajta vagyaikat nyomják el. Az meg, hogy valaki bunkó.... hát Istenem, nem vagyunk egyformák, de ez még nem zaklatás. Miért ne lehetne utcán megszólítani valakit, ismerkedni? (most tekintsünk el attól ki milyen stílusban teszi ezt) Ha egy nőnek valaki tetszik és megszólítja, odaszól neki az rendben van, de, ha nem tetszik neki az illető az már verbális szexuális zaklatás? Különben sem igazán tudok kiegyezni ezzel, hogy valaki szóban szexuálisan zaklat kb. 1 mondattal. És akkor mi van? A zaklatás számomra valami krónikus dolog, nem egy apró odaszóláson múlik. Én sehogy nem értek egyet ennek a videónak az üzenetével. A követés persze már más téma, az parásabb, de még az sem szexuális zaklatás. Zaklatásnak talán az alsó határát súrolja. Meg hát néma gyereknek anyja se érti a szavát. Sokkal szimpatikusabb a másik videóban lévő nőszemély, aki visszaszól és nem csak odébsétál (persze az is egy megoldás, de szerintem ekkor meg a nő bunkó), hatásosabb is leszerelés. Mellesleg figyeltétek, hogy a 2. videóban az utolsó "zaklató", aki a legramenősebb volt, az nő volt?  ;D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4326 Dátum: 2016. május 06. - 16:10:48 »
Ez a videó klasszisokkal jobb.1:05-nél a lazafaszafekagyereket úgy leoltotta,hogy az még jól el is szégyellte magát.Az vicces volt.  ;D
Igaz, az amerikai zászló fejű is frankón lefagyott.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4327 Dátum: 2016. május 06. - 20:05:37 »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4328 Dátum: 2016. május 06. - 21:45:28 »
Vazsember.  :D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4329 Dátum: 2016. május 07. - 19:53:11 »
Batmobile live !
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4330 Dátum: 2016. június 01. - 10:19:44 »
Durva!
Van egy TED beszéd is benne, érdemes megnézni
http://index.hu/tech/2016/06/01/a_facebook_elhulyiti_az_emberiseget/

Todd

• Pókfej
« Válasz #4331 Dátum: 2016. június 01. - 10:37:18 »
Batmobile live !
https://www.youtube.com/watch?v=fQUTjm3iXMk
Ez eddig kimaradt. Menő ez a Batmobile, mondjuk nem teljesen értem, a kerék külsején (talán féktárcsák, vagy mik azok), miért csak díszelemek lettek, miért nem forognak.

Durva!
Van egy TED beszéd is benne, érdemes megnézni
http://index.hu/tech/2016/06/01/a_facebook_elhulyiti_az_emberiseget/
Ez egy marha nehéz téma, elvégre szólás szabadság van, valahogy mégis az ilyen álhír oldalakat valahogy korlátozni kéne. Mégis nagyon fura, hogy emberek miket hisznek el, osztanak meg, és mennyire nem érdekli őket a megbízható forrás keresése.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4332 Dátum: 2016. június 01. - 20:04:21 »
Na, ez kéne ebbe a töketlen Európába is!  :D

https://www.youtube.com/watch?v=r7mzPapDJc0

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4333 Dátum: 2016. június 01. - 22:12:48 »
Volt egy thug life videó ilyen börtön programon készült. Kérdezte az őr: "na be akarsz menni?"
"Nem tudok"
"Miért?"
"Mert nem nyitotta ki eléggé az ajtót"
:))))

Todd

• Pókfej
« Válasz #4334 Dátum: 2016. június 02. - 08:08:17 »
Ez kivételesen tényleg érdekes. Elképzelhetőnek tartom, hogy sok embernél működne. Habár szerintem elsősorban a családnál kell keresni a hibát, elvégre nem a börtönök és bírók (és iskolák, tanárok), hanem a szülők dolga lenne a nevelés. Az a baj, hogy nálunk van az a réteg, akit ha így benyújtanának félig a börtönajtón, akkor bent üdvözölné a rokonság. :roll:
Habár azt sem tartanám kizártnak, hogy idióta szülők beküldenék erre az amúgy teljesen normális gyereküket (az ilyeneket nyilván a felügyelő szerv dolga lenne kiszűrni). Sőt félő, hogy ez esélyesebb, mint az, hogy a szintén idióta szülők küldjék az idióta gyereküket, ha pedig már visszaeső és a bíróság figyel fel rá, akkor nem tudom, nem-e késő.
Habár semmiképpen sem új keletű a probléma.
„A mai ifjúság velejéig romlott, gonosz, istentelen és lusta. Sohasem lesz olyan, amilyennek az ifjúságnak lennie kell, és képtelen lesz kultúránk megőrzésére.”
És ez egy 3000 éves idézet. ;)

VTomi: Az azért tökös lehetett. :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2016. június 02. - 08:48:09 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4335 Dátum: 2016. június 02. - 14:16:12 »
Meg is van!
Remélem jól értettem a szöveget és nem írtam butaságot.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4336 Dátum: 2016. június 02. - 20:41:34 »
 Az a baj, hogy nálunk van az a réteg, akit ha így benyújtanának félig a börtönajtón, akkor bent üdvözölné a rokonság. :roll:

Ebben teljes mértékben igazad van!  :D
Ők a dögösök.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4337 Dátum: 2016. június 02. - 21:28:21 »
Batmobile live !
https://www.youtube.com/watch?v=fQUTjm3iXMk
Ez eddig kimaradt. Menő ez a Batmobile, mondjuk nem teljesen értem, a kerék külsején (talán féktárcsák, vagy mik azok), miért csak díszelemek lettek, miért nem forognak.

Talán, mert így jobban néz ki?

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4338 Dátum: 2016. június 02. - 21:45:07 »
Nem vágom,miről  van szó.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4339 Dátum: 2016. június 02. - 22:17:17 »
A videóban lévő Batmobilnak csak a kereke, abroncsa forog, a tárcsa kívülről nem. ;)