Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 630175 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Érdekességek
« Válasz #4460 Dátum: 2017. július 02. - 23:55:26 »
Azért az pöttyet látványosabb, plusz harci imitációk is vannak benne, nem csak egy éneklő együttes beöltözve. XD

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4461 Dátum: 2017. július 09. - 17:38:55 »
Van új a nap alatt. Szemüveges magyarázaton besírtam.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4462 Dátum: 2017. július 09. - 21:54:52 »
Az tényleg állat!  :D
De hogy a Mjölnirt a Fekete Özvegy fel tudná emelni? Az durva írói baki lehetett, nem? Az Özvegy minden, csak nem érdemes rá.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4463 Dátum: 2017. július 09. - 22:18:04 »
Inkább erős hallucinogének. Amúgy az Age of Ultronban volt egy nagyon alternatív valóságban.
Mindenesetre azt hozzá kell tenni, hogy a varázslat annyit mond, „aki érdemes”, de hogy Odin szerint mi az érdemes és mi nem, azt úgy magyarázzák, ahogy nem szégyellik. Elvégre egy olyan alakról van szó, aki éveket töltött azzal, hogy merevrészegre igya magát sikátorokban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4464 Dátum: 2017. július 09. - 23:16:51 »
Igaz, bár akkor épp nem volt magánál.  :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4465 Dátum: 2017. július 10. - 06:52:01 »
Elvégre egy olyan alakról van szó, aki éveket töltött azzal, hogy merevrészegre igya magát sikátorokban.
Mármint Odin, vagy aki írta?  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4466 Dátum: 2017. július 10. - 07:53:41 »
Elvégre egy olyan alakról van szó, aki éveket töltött azzal, hogy merevrészegre igya magát sikátorokban.
Igaz, bár akkor épp nem volt magánál.  :D
Ez minden emberre igaz, aki ilyen hobbikkal foglalja el magát.  :lol:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4467 Dátum: 2017. július 17. - 12:30:54 »
Voltam tegnap a fővárosi állatkertben. Szerintem több mint 15 éve voltam utoljára. Egész másképp álltam hozzá felnőttként (31). Az első méteren a bokrok aljában kis 10 centis táblákat fedeztem fel. Mindegyiken el akartam olvasni milyen növény :D GYönyörűen kreatívan meg van építve a park, tetszik a  századfordulós hangulat ami árad pl a pálmaházból. Üzemeltetői szempontból elképesztő mekkora park és itt mindennek rendben kell lennie.
Kis képregényes vonatkozás:

Úgy érzem a kocka van döntéshozatali pozícióban a kreatív osztályon ;D

+

És ott volt Shifu is  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2017. július 17. - 13:02:20 írta Sepi »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4468 Dátum: 2017. július 17. - 13:21:16 »
 :D :D :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4469 Dátum: 2017. július 17. - 20:43:17 »
Voltak zavarba ejtő pillanatok. Voltak látogatóknak olyan zavarba primitív megnyilvánulásai, hogy azt hittem, valahol nem vettem észre, hogy átléptem egy kerítésen :D
Egyszer meg láttam egy kifutót, ahol kecske és ember kölykök vegyesen mászkáltak.. Ez volt az állatsimogató :D A barátnőm szerint nem szerencsés túl hangosan azt kérdezni, hogy a gyerekeket is meg lehet simogatni :)

Amúgy én simán csinálnék egy olyan geget, és talán még bele is férne az ízlés kereteibe, hogy a látogató besétál egy ajtón. Mondjuk egy fekete függönyön át. Majd ott állunk egy szobában, aminek az egyik fala üveg. Körülöttünk etető tál, szalma a földön, kis faágak berendezésnek, lógó autógumi stb. Az üveg másik oldalán meg másik látogatók, akik épp egy folyosón vannak és a "mi" szobánk, két másik állat közötti szoba lenne.

Ju

• Pókfej
« Válasz #4470 Dátum: 2017. július 17. - 20:47:00 »
Voltak zavarba ejtő pillanatok. Voltak látogatóknak olyan zavarba primitív megnyilvánulásai, hogy azt hittem, valahol nem vettem észre, hogy átléptem egy kerítésen :D
Hmm, csak nem az volt a gyakran emlegetett kerítés, amivel csak az a baj, hogy alacsony? :lol:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4471 Dátum: 2017. július 17. - 20:49:26 »
Nem az a szakállas poén nem jutott eszembe. Már én is unom. Csak, azt mondtam: "Volt egy kerítés, amit nem vettem észre?" Így viccesnek tőnt a helyzetben.

Ju

• Pókfej
« Válasz #4472 Dátum: 2017. július 17. - 20:53:37 »
Pedig a kevés helyzet egyike lenne, ahol éppen frappáns is lehetne. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4473 Dátum: 2017. július 17. - 21:08:11 »
Amúgy én simán csinálnék egy olyan geget, és talán még bele is férne az ízlés kereteibe, hogy a látogató besétál egy ajtón. Mondjuk egy fekete függönyön át. Majd ott állunk egy szobában, aminek az egyik fala üveg. Körülöttünk etető tál, szalma a földön, kis faágak berendezésnek, lógó autógumi stb. Az üveg másik oldalán meg másik látogatók, akik épp egy folyosón vannak és a "mi" szobánk, két másik állat közötti szoba lenne.
;D :lol: Ez mekkora lenne!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4474 Dátum: 2017. július 17. - 21:12:20 »
Tipikus cigány sztereotipiákból összerakott társaság.  Fiatal férfiak nők, kisgyerekeikkel. Önmaguk paródiájának néztek ki. A két fickó olyan Caramel kinézet. Még a hajuk meg a rövid kis szakálluk is. Feszülős póló, rövidnadrág, strandpapucs, kis aranylánc, tetkó, masszív testalkat, de puding izomzat, pocakkal. A járás, meg elemelt karokkal, mint a testépítők.
Megszólal a pelikánokat nézve. "Ja, ez meg a.......................................de csúnyák vazze." Rájött, hogy látott már ilyen állatot, de akkor sem tudta mi a neve :D
És az volt a furcsa,  hogy többször észrevettem, hogy nincs mellette senki, csak én és magyaráz. De nem tudtam, hogy magában, vagy nekem...:D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4475 Dátum: 2017. július 17. - 21:39:27 »
;D :lol: Ez mekkora lenne!
Ezzel csak az lenne a baj, jobban belegondolva, hogy arra hívná fel a figyelmet, hogy ezek az állatok, be vannak zárva. Gyakorlatilag rabok. Na ez a legutolsó amire reflektálni akar egy állatkert.
Itt is van:
https://www.youtube.com/watch?v=w1k4tyPuIOQ
MEglepően megható a zenével.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4476 Dátum: 2017. július 20. - 08:11:34 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4477 Dátum: 2017. július 20. - 12:06:31 »
Nekem nem tetszett. Olyan, mintha számon kérné azt, hogy miért az ember áll a tápláléklánc csúcsán. Nyilván eltúlozva, meg direkt belerakva olyanokat, amiket csak seggfejek csinálnak, hogy "hatásosabb" legyen a végeredmény.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4478 Dátum: 2017. július 20. - 12:57:29 »
Igen, de az, hogy a tápláléklánc csúcsán állunk, az kell, hogy feltételezzen egyfajta felelősséget is, mert alkalmasak vagyunk arra, hogy kipusztítsunk komplett fajokat.
Hála istennek, ezt már egy ideje felismerte az emberiség, de azért még mindig sok estben nincsen eléggé komolyan véve a dolog, és nyilván (mint minden esetben) erre sokan extrém eszközökkel próbálják meg felhívni a figyelmet.

Én az állatkertekből is a külföldön egyre gyakrabban bevett módszer híve vagyok, hogy nagy szinte szabadnak ható kifutókon az ember van bezárva, aki nézi az állatokat. Pl. Prágában láttam nagyon szép megoldást, ahol a hatalmas mezők fölött, függőhidakkal összekötött kilátó tornyokon mentünk végig.
Sajnos bármennyire szépek is a régi klasszikus állatkertünk épületei, kissé már idejétmúlt.
« Utoljára szerkesztve: 2017. július 20. - 13:53:40 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4479 Dátum: 2017. július 20. - 16:33:04 »
Utóbbiban egyetértek, a fővárosi például kifejezetten rossz ebből a szempontból, lerí az állatokról, hogy halálra unják magukat. A nyíregyházi állatkert pedig épp az ellenkezője, az tök jó.