Ha kész leszek, az egy terás külső hdd-m negyedén csak prímek lesznek, ha jól számoltam.
Jesszus mária. Amúgy én kérdeztem, hogy mivel foglalkozik barátnőd.

Hát nagyjából elolvastam amiből kimaradtam, de már szinte el is felejtettem, amit mondani akartam. Vélemény tekintetében talgaby logikájához hajlok (meglepő mi?

). Én inkább úgy látom, hogy nem szkeptikus ő, csak jártas és ésszerűen gondolkozik. Valahogy úgy van vele az ember, hogy minél jobban belemerül egy adott témába, annál jobban lehetetlennek és nevetségesnek tart olyan dolgokat, amikről korábban, még kevés alapismerettel, kvázi "parasztlogikával" azt gondolta, hogy hát ez akár még igaz is lehet. Tanulmányaim során én is jártam hasonló módon, szembesültem olyan dolgokkal, amiket egy laikus elfogadhatónak és könnyen lehetségesnek tart, holott nyilvánvaló okokból nem lehet igaz.
Egyes emberek szeretik, izgalmasnak tartják azt gondolni, hogy a jelenlegi világrendünk és ismeretanyagunk innen-onna jött manipulációs termék, és könnyen hisznek olyan dolgoknak, amik jobban belegondolva nem szolgáltatnak bizonyosságot, míg mások feltétlen ragaszkodnak ahhoz, amit olvastak, vagy általánosan elfogadtak (elfogadtattak velük?). Én úgy vagyok vele, hogy szerintem is a legtöbb ilyen "felvetés" érdekességnek elmegy, de a legtöbbje hamar megbukik valahol. Viszont ha egy a témában járatos ember, konkrét dolgokkal és kikezdhetetlen levezetéssel próbál meggyőzni, hogy ez és az miért hazugság, meggyőzhető vagyok.

Űrlényekhez: Ezek a bizonyítékok valóban elég gyengének tűnnek, bár kétségkívül érdekesek. Én is biztos vagyok benne, hogy van még rajtunk kívül egy, vagy akár több idegen életforma is, de ezek alapján még nem hiszem el, hogy látogatást is tettek nálunk.
Piramis: A gyémántnál akkoriban 99,99%, hogy nem volt keményebb anyag, a szobrok sem készülhettek belőle. A túristáknak meg tényleg mondanak érdekes dolgokat, saját, vagy akár rokonok elmondása alapján. Az a kamra szerintem nem bizonyít semmit, sokkal inkább megfogott amit Sepi írt, hogy az építészmérnökök mit nyilatkoztak. Ha nem csupán a show kedvéért, pénzért mondtak hamis dolgokat, akkor tényleg érdemes lehet megkérdőjelezni, hogyan is készültek hát azok az építmények.