Kaine te azt üzented, hogy még nem mondtál le az Y-ról. Bár ehhez van néhány kérdésem. Ha az Y és a Prédikátor képregény nem valószínű, hogy sikeres lesz. Akkor talán tervezitek vissza rakni a honosító oldalra? Valamikor a távoli jövőben? A választ azt hiszem, jövőre meglátjuk. A Hálózsákon például láttam a Prédikátor 1-7. és az Y pedig 7-21. és 24. részét. Azt mondtad, hogy gyűjteményes kötetben 5-6 rész foglalna helyet. Hát nehezen tudom ezt elképzelni, mert a Prédikátor 75 részes(66 rész, 5 évkönyv és egy 4 részes mini) és az Y pedig 60 részes. Meg a számításom szerint az Y-ból kb. 10 és a Prédikátor(beleértve az Évkönyvek és a 4 részes mini) kb. 15 kötetes gyűjtemény lehetett volna. Bár az igaz, hogy a Prédikátor 8-12. és az Y 1-6. része megjelent a Vertigo 1-4. kötetben. A Prédikátor egyik különszámát láttam a C4A-n. A címe Egyszerű Fiúk délről. Főszerepben Jody és T.C. A Constantine 1-4. része szintén megjelent a Vertigo 1-4. kötetben. Bár arra valószínű nem lesz rá esély, hogy megjelenjen.