Akkor én gyorsabb voltam nálad, nekem ez pár alkalom alatt leesett.
Volt hogy hazafelé elhagytam egy aktot, de igazából ez nem is zavart annyira, mert úgysem a végeredmény a lényeg 8valaki biztos örült neki, legalábbis remélem

), fél év múlva már amúgy se akarok majd rájuk nézni, inkább csak digitalizálom, kielemzem (valahogy sokkal jobban meglátom a hibákat monitoron, mint papíron), és utána nem is tudom, mi lesz ennek a rahedli rajznak a sorsa, szerintem el fogom ajándékozni őket. A lényeg úgyis az, hogy majd hogyan fogom tudni beépíteni az itt megszerzett gyakorlatot a munkáimba.
Plusz baromira lenyugtatnak engem ezek az alkalmak, mert A: rajz, és mert B: mégiscsak egy csinos fiatal meztelen lány áll, ül stb. az ember előtt pár méterre.

Habár néha már eszembe jut, hogy érdekes lenne, eltérő alkatú modellt is rajzolni, mint pl. telt idomú hölgyet, vagy sovány szálkás izomzatú férfit. Mindkettőhöz teljesen más technikával kezdenék hozzá. De addig is amíg ugyanazokkal a modellekkel dolgozunk, lehet az eltérő rajtechnikákkal, stilizálással stb. kísérletezgetni. És azért ez így határozottan jobb, mint amire más rajziskolákban szoktak panaszkodni, hogy csak szottyadt öreg nénik és bácsik a modellek.