Szerző Téma: Alkotók  (Megtekintve 436215 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Carnor

• Vízember
  • *
Re:Alkotók
« Válasz #2040 Dátum: 2017. január 30. - 19:48:29 »
Az angol amúgy is biztos volt és szerintem akkor be is szerzem :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2041 Dátum: 2017. január 31. - 12:18:05 »
Az Intermauz együttesnek készült három oldalas(+borító) képregényből, amit a frontember Borbás Gábor írt, én rajzoltam, és Vadas Máté színezett, csináltatott Gábor egy ilyen slideshowt:

Todd

• Pókfej
« Válasz #2042 Dátum: 2017. január 31. - 15:27:38 »
Jópofa lett. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #2043 Dátum: 2017. március 02. - 08:39:30 »
Idén úgy döntöttem, hogy egy az eddigiektől kicsit összetettebb cosplay-be is belefogok, főleg a smink része lesz sokkal macerásabb, és feltűnés nélkül kijutni a fotózás helyszínére pedig közel lehetetlen.  :lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2044 Dátum: 2017. március 02. - 13:56:46 »
Egyben lehet fogadásokat kötni, hogy a TEK odaérkezés előtt vagy után üt majd rajtad. :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #2045 Dátum: 2017. március 02. - 14:05:40 »
Ez sem egy figyelmen kívül hagyható szempont, mivel mindent amennyire lehet hitelesre fogunk csinálni.
A Corvin mozis fotózáshoz is külön engedélyt kellett kérni a fegyverekkel való pózoláshoz, és ez eléggé korlátozott időre szólt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2046 Dátum: 2017. március 02. - 17:21:18 »
Írj Brad Pittnek, hátha van valami tanácsa az ügyben.  :)
« Utoljára szerkesztve: 2017. március 02. - 18:27:46 írta kaine »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2047 Dátum: 2017. március 02. - 17:37:35 »
ZSir! Van ilyen táskám. Mit kerestem. És nagyon bevált munkában. Rohangálni vele. Kényelmes és nem érezni a súlyt benne.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2048 Dátum: 2017. március 02. - 18:57:20 »
Szimat-szatyor a hivatalos neve, tényleg jó. :D Mondjuk én hétköznap nem használom, csak a gázálarcot tartom benne, amit még tavaly alakítottam át. Újrafestettem egyedi színre, plusz szereltem a szemlencsékbe ledes világítást. ez utóbbit mondjuk ennél a jelmeznél pont nem fogom bekapcsolni.
A wastelandben jobb ha az ember kerüli a feltűnést, és nem világít ok nélkül. :lol:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2049 Dátum: 2017. március 02. - 19:26:23 »
Ja azt hittem ilyen:
Nekem ez van
A led világítás nem zavar a látásban?

Todd

• Pókfej
« Válasz #2050 Dátum: 2017. március 02. - 19:37:01 »
Ja nem, a bal oldalamon egy totál hétköznapi szimat-szatyor van, csak a derekamra és a combomra kötve, a jobb oldalamon pedig egy bőr kulacs.
De tényleg jónak tűnik ez a tatyó.

A LED világítás nem zavaró, mivel a bepárásodás miatt amúgy se sokat lehet látni, ja és levegőt is csak mérsékelten kapsz és k*rva meleg van benne, szóval az a legkisebb bajod. :lol: Plusz az államnál van a kapcsoló, így bármikor ki vagy be tudom kapcsolni.
« Utoljára szerkesztve: 2017. március 02. - 19:45:35 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2051 Dátum: 2017. március 03. - 13:48:26 »
Ki kéne belezni a szűrőt. Könnyebb lenne és könnyebben áramlana benne a levegő.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2052 Dátum: 2017. március 03. - 13:52:27 »
Ez nekem ellenkezik az alapelveimmel. Valamit ami működik nem szívesen teszek tönkre. :lol:
Inkább arra gondolok, hogy egy szilikoncsövet kellene kivezetnem a maszk mellett, vagy B verzió a szűrőt lecserélem ilyen gégecsőre.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2053 Dátum: 2017. március 03. - 19:43:03 »
Akkor tudod mit? Fulladj meg!  :hehe: :hehe: :hehe:

venom75

• Pókfej
« Válasz #2054 Dátum: 2017. március 04. - 06:22:02 »
Nem semmi vagy . Néhány hónappal ezelőtt a tűzoltóság légó pincéjét kellett takarítanunk és kb 80-100 db ilyen komplett cuccot kellett kidobnunk.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2055 Dátum: 2017. március 04. - 07:24:42 »
Basszus, ha ezt tudtuk volna. :)
Amúgy régóta nagyon érdekelnek az ilyen témájú dolgok. A Csepel művekben voltam vezetett túrán is légvédelmi bunkerben, majd később felbátorodva egyedül is végigjártam egy lezárt 4 szintes bunkert. Kicsit izgultam is, hogy összefutok-e odabent valakivel, elsőre csak nagyon halkan jártam végig mobillal világítva a vak sötét folyosókat, figyelve a padlóban lévő (néha több szintes) lyukakra.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2056 Dátum: 2017. március 04. - 12:56:23 »
Csepelen gyerekkoromban én is jártam egy légóbunkerben. Valamiért nyitva volt a kapuja. Baromi nagy volt, mint egy csarnok, és állítólag alsóbb szinteken folytatódott (a lejáratát megtaláltuk). Később viszont már bezárták a vaskapukat, nem tudtunk többször lemenni.
A gázálarcot viszont nem szeretnéd, ha vegyvédelmisként lettél volna katona. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2057 Dátum: 2017. március 04. - 13:16:42 »
Létezik ilyen "sport"- hobby, hogy belógnak elhagyott lezárt épületekbe és fotóznak. Szabály, hogy nem nyúlnak semmihez, nem rongálnak. De szerintem ilyesmit, ahogy minden veszélyes tevékenységet minimum ketten szabad űzni.

venom75

• Pókfej
« Válasz #2058 Dátum: 2017. március 04. - 13:39:20 »
Vegyvédelmi kiképzést  kaptam én is Sopronban 3 hónapig.
Megérdeklődöm, hogy véletlenül nem maradt-e valami a bunkerből ? Most nagyon "szépen" ki van alakítva  és látogatható.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2059 Dátum: 2017. március 04. - 19:40:23 »
Csepelen gyerekkoromban én is jártam egy légóbunkerben. Valamiért nyitva volt a kapuja. Baromi nagy volt, mint egy csarnok, és állítólag alsóbb szinteken folytatódott (a lejáratát megtaláltuk). Később viszont már bezárták a vaskapukat, nem tudtunk többször lemenni.
Az másik lehetett, ez a föld fölé épített bunker, ilyen hatalmas kocka alakú betontömb, egy idő után, mivel olcsóbb volt, már csak ilyeneket építettek.
A gázálarcot viszont nem szeretnéd, ha vegyvédelmisként lettél volna katona. :)
Én már szerencsére egyáltalán nem voltam katona. Amúgy ezek a dolgok, pont a visszataszítóságuk miatt vonzanak, de ez gondolom már nem újdonság. :lol:

Létezik ilyen "sport"- hobby, hogy belógnak elhagyott lezárt épületekbe és fotóznak. Szabály, hogy nem nyúlnak semmihez, nem rongálnak. De szerintem ilyesmit, ahogy minden veszélyes tevékenységet minimum ketten szabad űzni.
Úgy lett volna, hogy többen megyünk, csak ők lemondták, én megy vagyok annyira őrült, hogy egyedül is menjek. De az tény, hogy az ilyesmi több szempontból is veszélyes.
Erdőben lévő elhagyatott temetőben is voltam már, éjszaka, télen, hóesésben, gyönyörű volt. Mondjuk abban nyilván nem volt semmi veszélyes.
Elhagyatott kórházban is szeretnék valamikor fotózni, de mostanában egy átlagos kórházban is bőven elég, mert már alapból teljesen poszt-apokaliptikusak. :roll:

Vegyvédelmi kiképzést  kaptam én is Sopronban 3 hónapig.
Megérdeklődöm, hogy véletlenül nem maradt-e valami a bunkerből ? Most nagyon "szépen" ki van alakítva  és látogatható.
igen, örülnék neki, szeretem az ilyen dolgokat. :)
Nekem a látogatható bunkerek pont emiatt okoztak csalódást. Mert nagyon szépen ki lettek alakítva, nekem a lerobbant, elhagyatott dolgok tetszenek.
« Utoljára szerkesztve: 2017. március 04. - 19:50:30 írta Todd »