Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 690577 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Spider-Man
« Válasz #2320 Dátum: 2010. szeptember 04. - 21:39:51 »
Azért ritkán szoktam ennyire "összetett" véleményt adni. Többnyire okom is van arra, hogy miért szólok le valamit. Az már más kérdés, hogy az esetek döntő többségében nem értesz egyet velem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2321 Dátum: 2010. szeptember 04. - 22:45:05 »
Tudom, hogy van rá okod, de mivel te elképesztően sok képregényt olvasol, többnyire a sztori ítéleteid egyetlen más emberre sem érvényesek. Majdnem minden történetre tudsz mondani 3 másik hasonlót (amit csak te olvastál), így amikor azt írod, hogy rossz, mert ebből és ebből nyúlták, akkor mi, többiek csak nézünk, hogy azokról még sose hallottunk, úgyhogy a kérdéses képregény még lehet akár jó is.  :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2322 Dátum: 2010. szeptember 04. - 22:55:30 »
Nana, tisztázzunk valamit: attól még, hogy egy történet írója másoktól vesz valamit, vagy elmegy egész addig, hogy a sztori 100%-ban ismert elemekből építkezik, még lehet jó, szórakoztató, zseniális vagy művészi vagy ezek tetszőleges egyvelege- Most fordítok egy Darwyn Cooke által készített GN-t, ami gyakorlatilag a Nagy vonatrablás és a régi Ocean's 11 majdnem szóról szóra történt koppintása, és az utóbbi hónapjaim egyik legjobb képregényes élménye ettől függetlenül.
A másoktól ötletlopás szinte külön művészet, csak éppenséggel ehhez is hozzáértés kell, hogy miként kell művelni. Lehet úgy csinálni, mint mostanában Bendis (vagy Loeb), hogy már az eredeti mű írója szégyelli szinte magát miatta, annyira közönséges, és lehet akár úgy is, mint Busiek vagy Alex Ross, hogy egy olyan alkotás születik belőle, ami meghatározó élménnyé válhat az olvasó számára.
Plusz nem csak az szokott a problémám lenni, ha valaki koppint. A Torment esetében például szóba jöhet a cselekmény hiánya, a sztorivezetés teljes logikátlansága vagy inkább hiánya, a karakterizálás teljes nemléte, a narráció fájdalmas használata, a gyenge és néha szürkeállomány-pusztítóan fájdalmas dialógusok... szóval már majdnem olyan, mintha Miller írta volna, csak ez valahogy eléri, hogy még rosszabb. Ami azért elég komoly munka.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2323 Dátum: 2010. szeptember 04. - 23:33:39 »
Ebben is egyetértünk - kivéve Bendist még mindig bírom. :)

raveon

• Rózsa
  • *
« Válasz #2324 Dátum: 2010. szeptember 05. - 08:07:47 »
Hát ez a Torment tényleg egy borzalom,legutóbbi börzén megváltam tőle. Tulajdonképpen csak azért nem adtam el korábban, mert mindig a rég(ebb)i idők jutottak róla eszembe - amikor középsulis voltam és a börze még Csepelen volt. Szerencsére mindig van olyan, aki csak az olvasói levelek által találkozott a cuccal, úgyhogy az volt a legbiztosabb eladásom. :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. szeptember 05. - 08:16:21 írta raveon »

Todd

• Pókfej
« Válasz #2325 Dátum: 2010. szeptember 06. - 08:20:32 »
10 éve még biztos felháborodtam volna ezeken a véleményeken. :lol:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2326 Dátum: 2010. szeptember 06. - 11:37:39 »
Köszönöm a véleményezést :worship: ,de már igyis-úgyis meglesz. Ki tudja,lehet nekem tetszeni fog.... :nemtudom:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #2327 Dátum: 2010. szeptember 06. - 11:40:26 »
Szerintem nem vagy te elég elborult McFarlane fan ahhoz, hogy értékelni tudd azt a kötetet, de lehet, hogy félreismertelek.

Mero

• Thanos
« Válasz #2328 Dátum: 2010. szeptember 06. - 13:28:39 »
Sztem én elégé elborult vagyok  :omg: (szinte minden szinten  ;D ) úgyhogy meglátjuk. Meg lehet kövezni :violent: de én szeretem  Spawn-t is......
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2329 Dátum: 2010. szeptember 06. - 13:34:47 »
Másnem majd ezt is elajándékozod valakinek.  :D

Mero

• Thanos
« Válasz #2330 Dátum: 2010. szeptember 06. - 13:41:50 »
A kis számitó  :censored: :censored: :censored: :censored:  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2331 Dátum: 2010. szeptember 06. - 13:45:47 »
Áh, csak ismerlek már.  ;)

Mero

• Thanos
« Válasz #2332 Dátum: 2010. szeptember 06. - 15:24:02 »
Jár a hangszoró :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2333 Dátum: 2010. szeptember 06. - 16:03:39 »
Miért, lábat növesztett?

Mero

• Thanos
« Válasz #2334 Dátum: 2010. szeptember 06. - 18:15:49 »
Miért, lábat növesztett?
Hozzád már nyugágy kell :omg: :shocking: :shocking:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2335 Dátum: 2010. szeptember 11. - 12:29:47 »
Na, véget ért a One moment of Time. Meg azt hiszem a kedvem is elszállt vele együtt, hogy mostani Póki cuccokat olvassak ... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #2336 Dátum: 2010. szeptember 11. - 14:40:18 »
Én el se olvastam, kint volt két előzetes, egy O.M.I.T. meg egy Origin of the Species és mivel az utóbbiban
semmit változást nem láttam ami az előzőre vezetne, ezért nem is olvastam el egyiket sem.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2337 Dátum: 2010. szeptember 11. - 16:26:41 »
Na, véget ért a One moment of Time. Meg azt hiszem a kedvem is elszállt vele együtt, hogy mostani Póki cuccokat olvassak ... :roll:

Ilyenkor hamar elő a Grim Hunttal, az kifejezetten kellemes meglepetés, minden olvasás után jobban tetszik.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2338 Dátum: 2010. szeptember 14. - 11:30:30 »
Anyám minek szültél a világra! Most olvastam az ASM 642-t. A rajz valami iszonyat pocsék. Paul Azaceta és Javier Rodriguez tarkólövést érdemelne. De az is aki a sztorit írta. Emlékeztek írtam arról, hogy az Ulti-ban milyen szintre emelték az erőszakot azzal, amikor a Vörös Koponya lazán kinyírt egy kisbabát.. Hát ez most legalább olyan elmebeteg. Garantálom, hogy ezt Tomi nem fogja kiadni ha elolvassa. Lilly Hollisterből az új Oki Doki simán kitépte a csecsemőt. Ahogy mondom. Felnyúlt az egyik csáppal és a lány méhéből kirántotta a kicsit.
Mi a büdös franc folyik itt?

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #2339 Dátum: 2010. szeptember 14. - 12:16:35 »
Én már a One more day óta nem nagyon követem a Pókembert. A Romitás részek voltak, amiket még azután elolvastam onnan és tetszett is (+ hála Neked papíron is beszereztem 1-2-őt), meg a Spot-os, de azután már tényleg teljesen leálltam. Ha tényleg ilyen undorító dolgok mennek az újságban, akkor nagyon nem is sajnálom ezt.
« Utoljára szerkesztve: 2010. szeptember 14. - 12:23:41 írta D-TOX »