Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 718003 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:Spider-Man
« Válasz #2540 Dátum: 2011. január 19. - 15:14:16 »
Nem tudom, hogy hivatalosan hogy van, de lehet, hogy ez nem is szimbióta, csak szimplán egy átalakított katonai\kommandós öltözék.  Így Venom csak egy sima ember jó cuccokkal. :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #2541 Dátum: 2011. január 19. - 15:20:09 »
Biztos Frank Castle az új Venom...  :roll:
Ez bennem is felmerült már.
Hogy tapad meg így a falon ?
Hogyha a szimbionta van rajta, akkor nem hiszem, hogy arra húzott kesztyút, meg bakancsot, inkább csak ezt az alakot vette fel, akkor meg ugyanazok a képességei, mint alap esetben.
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 19. - 15:57:10 írta Todd »

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #2542 Dátum: 2011. január 19. - 17:24:00 »
Amikor az első kép kiszivárgott róla akkor is ezt mondta mindenki hogy biztos Castle, de állítólag nem.
Szerintem egy próbát megér, látok benne potenciált, egy összeszedettebb de vérengzős gyilkos Venomból érdekes lenne, aki nem olyan kaotikus mint Eddie, én úgy gondolom hogy ha valamit megújítanak nem minden esetben feltétlen az eredetijéhez, hanem önmagához kell hasonlítani, hogy megáll-e a saját lábán, ez ugyanolyan mint amikor behozták a Vaspók ruhát, vázlatok alapján mindenki lehúzta, aztán meg egész jó volt, és olyan gyorsan eltűnt hogy igazából még jó is lett volna ha marad tovább. Persze ez csak az én véleményem semmi több, mindenki azt csinál amit akar.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2543 Dátum: 2011. január 19. - 18:16:18 »
Szerintem se kell mindjárt temetni. Amúgy se értettem soha, hogy a szuperek miért nem használnak lőfegyvert. Attól, hogy ugrálok, meg erős vagyok, még lövöldözhetek a világba. Különben is mindig azon megy a rívás, hogy a Marvel nem újít. Hát tessék, most beújított.  :twisted:
"Live for nothing or die for something, your call."

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2544 Dátum: 2011. január 19. - 18:41:22 »
Hát az látszik, hogy az új Venomnak hátul is van szeme. :lol: Nagyon f*szán lövöldöz hátra hálóhintázás közben, miközben előrefelé néz. ;D

Amúgy oké hogy újítás, meg minden, de ez a Venom már csak a nevében emlékeztet az eredeti karakterre. Ha már katonásdi stílusban nyomja, akkor legalább ne sok köze legyen Pókemberhez. Legyen belőle egy kormányügynök vagy mittudomén, aki max nagyritkán összefut Pókival. Egyébként azzal, hogy fegyvert visel, pont elveszíti az előnyét Pókival szemben, mert míg a szimbiótára nem érzékeny Póki pókösztöne, addig a fegyverekre már igen, szóval a "titokban követem Pókit, illetve lesből lecsapok rá" módszer így nem működik.

Idézet
Amúgy se értettem soha, hogy a szuperek miért nem használnak lőfegyvert.
Miért, van aki használ, pl Zöld Manó, Vészmanó stb. Pedig ők is szupererősek. :D Oké, igaz hogy az ujjukból lőttek, de az lőfegyvernek minősül szerintem. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2545 Dátum: 2011. január 19. - 19:31:51 »
Egyébként azzal, hogy fegyvert visel, pont elveszíti az előnyét Pókival szemben, mert míg a szimbiótára nem érzékeny Póki pókösztöne, addig a fegyverekre már igen, szóval a "titokban követem Pókit, illetve lesből lecsapok rá" módszer így nem működik.
Ez mondjuk egy érzékeny kérdés, mert bár van benne valami, de ezen az elven akkor Venomot is kellett volna érzékelnie, mert ha a szimbiótát nem is, Brockot - aki szintén meg akarta ölni őt -, igen.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2546 Dátum: 2011. január 19. - 20:09:32 »
De vehetjük úgy, hogy amikor a szimbionta bevonta Brockot, akkor úgymond leárnyékolta.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2547 Dátum: 2011. január 19. - 20:33:26 »
És akkor a fegyvert is le fogja?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2548 Dátum: 2011. január 19. - 20:41:56 »
Ez a fegyveres keménykedés csak azért kell mert egyszerűen jól mutat a borítón másra nem igen lehet használni. Az meg hogy Venomnak fegyvere van totál felesleges hisz ő maga az élő fegyver ami gyors hatékony és halálos legfőképpen  ;)
A szimbióta meg elvileg leárnyékolja a fegyvert is feltéve ha belőle nő ki mint a Punisher What If-ben ha jól emlékszem.
Ja és hol van az megírva hogy ez a Venom csak is és kizárólag Pókemberre fog specializálódni?  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2549 Dátum: 2011. január 19. - 20:46:06 »
És akkor a fegyvert is le fogja?
Attól, hogy a kezébe vette, még nem hiszem. :headscratch:
Ha a fegyvert is elnyeli a szimbionta, akkor gondolom igen.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2550 Dátum: 2011. január 19. - 21:13:48 »
Ez mondjuk egy érzékeny kérdés, mert bár van benne valami, de ezen az elven akkor Venomot is kellett volna érzékelnie, mert ha a szimbiótát nem is, Brockot - aki szintén meg akarta ölni őt -, igen.
Én is úgy képzeltem el, ahogy Todd mondta: a szimbióta azzal, hogy bevonta Brockot (illetve, hogy pontosítsunk, összenőtt vele, tehát biológiailag összekapcsolódtak), le is árnyékolta őt. Így magát Brockot nem érzi veszélynek a pókösztön, de ha Venom pl valami nagy tárgyat Pókember felé hajít, akkor a pókösztön ezt a tárgyat már veszélyként jelzi, függetlenül attól, hogy Venom dobta el. A fegyvert csak akkor tudná leárnyékolni a szimbióta, ha azt is bevonná, vagy elnyelné szerintem. Bár ez nehéz kérdés, mert igazából azt sem tudni pontosan, hogy a pókösztön hogyan működik. Mert a közvetlenül Póki felé irányuló veszélyeket természetes, hogy jelzi, de sokszor olyankor is jelzett a pókösztöne, amikor a veszély nem közvetlenül felé irányult, hanem pl egy szuperbűnöző volt a közelében civilben (nem is tudott róla, hogy Peterrel ül egy metrókocsiban vagy ilyesmi, tehát nem is akart megtámadni senkit), vagy egy fegyveres ember. Vagy pl amikor - a régi magyar sorozatban - egy börtön szellőzőrendszerében mászkált, hogy megmentse Flasht, ott a zsaruk fegyverei, és az őrök a celláikban is ingerelték a pókösztönét, pusztán azzal, hogy "veszélyesek".  Tehát Póki úgy is megérzi, ha valaki veszélyes, hogy nem támadják meg. Én úgy gondolom, hogy a szimbióta "elrejti" Brockot a pókösztön elől, illetve mivel a szimbióta az érzelmekre reagál (vagy azokkal táplálkozik), képes Brock érzelmeit, szándékait elrejteni Póki elől, ezért nem érzékeli a pókösztön magát Brockot sem.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2551 Dátum: 2011. január 19. - 22:03:55 »
Lehet már tudni amúgy, hogy ez az új Venom kit utál? Ha még nem akkor nem értem minek ez a fegyver para.
Egy M4-s mindig jó ha van az embernél.  :twisted: Spawn is élő fegyver, mégis 152mm-s ágyúkkal szaladgál.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2552 Dátum: 2011. január 19. - 22:14:35 »
Najó, de ő azért, mert spórolnia kell a saját energiájával. ;D Egyébként nincs para, én is abban bízom, hogy az új Venom nem Pókit fogja utálni, hanem inkább G.I.Joe-t fog játszani máshol. :hehe:

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2553 Dátum: 2011. január 19. - 22:26:05 »
Amúgy a fegyver azért van, hogy már messziről kilője a harangokat vagy ami hangos. A képen éppen Kabulban menekül egy rakás éneklő müezzin elől, és azért parittyázik vaktában hátrafelé.  :hehe:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2554 Dátum: 2011. január 19. - 22:32:44 »
Géppuskával harangot? :lol: Ahhoz nem inkább rakétavető kéne?  :hehe: Ja, és amúgy a gépfegyver hangja nem zavarja a szimbiótát? :lol: (Amúgy tudom, hogy nem, csak poén volt. :hehe: )

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2555 Dátum: 2011. január 20. - 10:15:21 »
Akkor mér egy vízágyú is kéne neki, hogy teljes legyen az összkép.

Szép dolog az újítás, de szerintem ez már egy nagyon elszállt ötlet. Venomot különben is már régóta elcseszték, szóval neki úgyis mindegy.

A szuperek meg azért nem használnak fegyvert, mert van az a klasszikus hőskódexük, hogy embert nem ölök. Egy stukkerrel meg azért könnyű lenne halálos helyre lőni, még akkor is, ha nem akarja az illető. AKiben nincs meg ez az elv, az használ intenzíven. Lásd Megtorló.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2556 Dátum: 2011. január 20. - 11:11:33 »
Ez esetben te nem olvastál kilencvenes évekbeli képregényeket. Ott még a tini szuperhősök is minimum egy tizenhét csövű ágyúval közlekedtek bevásárolni is.
Meg vállvértben. De szigorúan csak az egyik vállon, mert az exxxtrém.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2557 Dátum: 2011. január 20. - 12:02:35 »
Nem akarom elkiabálni de az ASM 652 egész jól sikerült. A rajzok szépek, a történet (Big Time) is jól indít és kedves, hogy visszautalnak a kezdet kezdetére, Jameson fiának első űrutazására amikor Pókunk közbelépett. A Pókírtók durvábbak mint valaha, Smythe most már organikus (kiber-mutáns) robotokat vetett be, Skorpi is brutálisan fest az új göncében. A mellékszál is jó.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2558 Dátum: 2011. január 20. - 15:57:44 »
Idézet
Ott még a tini szuperhősök is minimum egy tizenhét csövű ágyúval közlekedtek bevásárolni is.
Pedig olvastam jópárat, de nekem nem ez a benyomás maradt meg. Példákat sorolnál, mire gondolsz? Nyilván tudsz hozni egy csomót, de úgy mégis...milyen füzetekre volt ez ennyire jellemző?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #2559 Dátum: 2011. január 20. - 16:12:45 »
Nem akarom elkiabálni de az ASM 652 egész jól sikerült. A rajzok szépek, a történet (Big Time) is jól indít és kedves, hogy visszautalnak a kezdet kezdetére, Jameson fiának első űrutazására amikor Pókunk közbelépett. A Pókírtók durvábbak mint valaha, Smythe most már organikus (kiber-mutáns) robotokat vetett be, Skorpi is brutálisan fest az új göncében. A mellékszál is jó.
Huu tényleg most piszok jó a grafika, (ez még kiadást is érdemelne ;D) bár nekem Ramossal se volt bajom az utóbbi pár részben.
Viszont ami rohadtul felb*@&a az agyam, hogy miért dörgölik örökké az orrunk alá, az Mj Pete kapcsolatot? Amit eddig pár részt átfutottam, mindegyikeben volt, hogy vmi utalást ejtettek el Pete és Mj régi kapcsolatára, forgassuk még csak a rajongók szívében azt a kést... :drying: nekem tökre olyan...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL