Elolvastam újra a Web of Spider-Man 113-116-ot, ami közvetlenül megelőzi a Klónsztorit, és meghal benne Lance Bannon. Érdekelt, mert picit sem emlékeztem erre a sztorira, holott Lance halála nem kis esemény. Nos, a történet nulla volt, Bannont egy Facade nevű szuperbűnöző öli meg, pusztán azért, mert Lance lefotózta, hogy ki mászott be a legyőzhetetlen páncélba, vagyis tudta, kit rejt a páncél. Ami kifejezetten frusztráló, hogy ez egy nyomozós sztori, ahol direkt vagy árnyékban mutatják a tettest, vagy sehogy, néha látjuk, ahogy magában gondolkodik, vannak gyanúsítottak, akik a helyszínen tartózkodtak akár a páncél megszerzésekor, akár Lance megölésekor - mégsem derül ki, hogy ki a gyilkos. Négy részes, azt várná az ember, hogy a 3. rész legvégén kiderül, és jön a leszámolás, de nem csak, hogy egyáltalán nem derül ki, de soha többé nem térnek vissza erre a karakterre, vagy sztorira, és még a levelezési rovatokban sem árulják el, hogy végül is ki volt ő, mert akkoriban a teljes lev. rovat már Ben Reillyval volt tele. Nem csoda, hogy elfelejtettem az egészet, tök idegesítő volt.