Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 718118 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #3340 Dátum: 2012. október 27. - 21:41:05 »
Hm, és esetleg Marvel Pluszba beférhetne? :nezze:

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #3341 Dátum: 2012. október 27. - 23:50:32 »
Nem túl valószínű, de hova emeljük már az oldalszámot? :)

Kérdezzük meg Buzz Lightyeart:

A VÉGTELENBE ÉS TOVÁBB!

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3342 Dátum: 2012. október 28. - 00:17:53 »
A PPP hány oldalas? Szánom-bánom, de még egyet se vettem belőle, üres a zsebem :(
Tejet kérek! Csokisat!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3343 Dátum: 2012. október 28. - 02:14:59 »
Nem túl valószínű, de hova emeljük már az oldalszámot? :)

Kérdezzük meg Buzz Lightyeart:

A VÉGTELENBE ÉS TOVÁBB!

:lol:  :lol:  :lol:

Ez jó.  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3344 Dátum: 2012. október 28. - 08:56:39 »
Sepi: az nem jelenti azt, hogy megvan, sajnos.
Pedig eddig én úgy láttam, hogy ami már 2005 után jött ki náluk reprintként, azok mind már tudatosan azért vannak meg nekik, hogy bármikor kiadható legyen utána, tehát, hogy a digitális készletüket gazdagítsa. Csak szerintem az az egyik fő probléma náluk is, hogy nincs rendszerezve, vagy a Panininek nincs elég rálátása arra, hogy a Marvelnél mik azok amik megvannak digitálisan és mik azok amik nem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3345 Dátum: 2012. október 28. - 21:18:23 »
Hm, és esetleg Marvel Pluszba beférhetne? :nezze:
Nem. A 46 rész kéthavonta, meddig tartana?
Pedig eddig én úgy láttam, hogy ami már 2005 után jött ki náluk reprintként, azok mind már tudatosan azért vannak meg nekik, hogy bármikor kiadható legyen utána, tehát, hogy a digitális készletüket gazdagítsa. Csak szerintem az az egyik fő probléma náluk is, hogy nincs rendszerezve, vagy a Panininek nincs elég rálátása arra, hogy a Marvelnél mik azok amik megvannak digitálisan és mik azok amik nem.
Nem így történik. Nem a Panini kezeli a digitális cuccokat, hanem a Marvel. Például most kérdeztem rá egy régi sztorira, amit nemrég adtak ki "Az eredeti Klónsztori" címmel, és még sincs meg nekik.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #3346 Dátum: 2012. október 29. - 00:52:34 »
Írtam egy kiadósabb szösszenetet a Spider-Man Blueról. Nem is kritika, csak olyan elvakult fröcsögés.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ez szerintem korántsem olyan jó, mint ahogy mondják. :roll:  :oh: :drying:
De ha valaki meggyőz az ellenkezőjéről, akkor megyek elébe.
http://elkerulhetetlen.blogspot.hu/2012/10/spider-man-blue-2003.html

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3347 Dátum: 2012. október 29. - 09:43:26 »
A legnagyobb részével egyetértek. Ezt a történetet általában azok szeretik, akik csak felületesen ismerik Gwen Stacyt. Akiknek Gwen annyi, amennyit a magyar kiadásokból láthattak: aki mindig sír, majd meghal.
Gwen a maga röpke ideje alatt annyi kört vert rá Mary Jane-re, amennyit MJ az azóta eltelt 40 év alatt sem tudott behozni Peter számára (sem).  :spidey:

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #3348 Dátum: 2012. október 29. - 10:20:31 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3349 Dátum: 2012. november 15. - 14:50:29 »
Elolvastam újra a Web of Spider-Man 113-116-ot, ami közvetlenül megelőzi a Klónsztorit, és meghal benne Lance Bannon. Érdekelt, mert picit sem emlékeztem erre a sztorira, holott Lance halála nem kis esemény. Nos, a történet nulla volt, Bannont egy Facade nevű szuperbűnöző öli meg, pusztán azért, mert Lance lefotózta, hogy ki mászott be a legyőzhetetlen páncélba, vagyis tudta, kit rejt a páncél. Ami kifejezetten frusztráló, hogy ez egy nyomozós sztori, ahol direkt vagy árnyékban mutatják a tettest, vagy sehogy, néha látjuk, ahogy magában gondolkodik, vannak gyanúsítottak, akik a helyszínen tartózkodtak akár a páncél megszerzésekor, akár Lance megölésekor - mégsem derül ki, hogy ki a gyilkos. Négy részes, azt várná az ember, hogy a 3. rész legvégén kiderül, és jön a leszámolás, de nem csak, hogy egyáltalán nem derül ki, de soha többé nem térnek vissza erre a karakterre, vagy sztorira, és még a levelezési rovatokban sem árulják el, hogy végül is ki volt ő, mert akkoriban a teljes lev. rovat már Ben Reillyval volt tele. Nem csoda, hogy elfelejtettem az egészet, tök idegesítő volt.  :drying:
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 15. - 14:52:49 írta kaine »

balogh44

• Thanos
« Válasz #3350 Dátum: 2012. november 15. - 18:06:31 »
A legújabb szám:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3351 Dátum: 2012. november 16. - 09:23:48 »
Jó ég, most Batmant akarnak csinálni belőle.... :uhoh:

(februári borító)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #3352 Dátum: 2012. november 16. - 09:56:51 »
Jó ég, most Batmant akarnak csinálni belőle.... :uhoh:
(februári borító)

Neeeeeee! Mi ez már? Márciusban meg már köpenye is lesz?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3353 Dátum: 2012. november 16. - 11:16:30 »
Ilyeneket ne írjatok errefelé, amikor sokaknak kedvence DeMatteis DepiPókja, amikor nem akartak, hanem Batmant faragtak belőle. Az éjszaka esőben monologizálással együtt, meg minden.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3354 Dátum: 2012. november 16. - 12:07:27 »
No para, volt már ilyen időszaka millió és egy.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3355 Dátum: 2012. november 16. - 12:27:56 »
És volt neki ilyen Ba... akarom mondani Pók signálja is ? ;D
Kíváncsi vagyok ki kapcsolgatja majd neki, vmi ballonkabátos felügyelő? :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3356 Dátum: 2012. november 16. - 13:07:49 »
Nagyon szeretném ha ebben az esetben is igaz legyen az az elv miszerint a képregényborító nem egyenlő a benne lévő tartalommal! Szóval akár rajzolhatnak köpenyt is neki ha mindez csak a borítón szerepel és magában a történetben nem.
A depipók meg igenis jó!  ;D Az egyik legjobb korszaka volt és még így se tudnám Batmanhez hasonlítani. Hiába a sötétség,eső,depis hangulat  ;) Én ezt úgy fogtam fel hogy Pókinak is lehetnek dolgok az életében amik nem túl vidámak és szerintem még ő is lehet az esetek többségében komor hangulatú!

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3357 Dátum: 2012. november 16. - 13:41:19 »
A depipók meg igenis jó!  ;D Az egyik legjobb korszaka volt és még így se tudnám Batmanhez hasonlítani. Hiába a sötétség,eső,depis hangulat  ;) Én ezt úgy fogtam fel hogy Pókinak is lehetnek dolgok az életében amik nem túl vidámak és szerintem még ő is lehet az esetek többségében komor hangulatú!
JMD nekem is kedvencem, üdítőek voltak a darkos sztorijai a sok könnyed történet mellett. Bárcsak ő írná újra :brow:
Lehetnek nem túl vidám dolgok az életében? Szinte csak azok vannak ;D Minden héten ki akarja nyírni valami szuperfickó, hajkurássza a sima bűnözőket, néha halálos beteg lesz, vagy éppen May néni kap egy kis ólmot, stbstb. Ennyi csapást már nem lehet poénkodva átvészelni, és beüt a krach, ezt JMD remekül bemutatta, milyen, ha már tényleg nem bírja tovább.
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3358 Dátum: 2012. november 16. - 14:43:05 »
Pontosan! Nem deneverré avanzsálták csupán kitértek arra is hogy nála is eltörhet olykor a mécses. ;) Az szerintem még nem ok a depresszióra hogy nap mint nap harcol  és az életére törnek, mivel neki ez az általános munkaköre  :lol:
Az természetesen más mikor a szeretteit hurcolásszák a híd tetejére meg ide-oda  :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3359 Dátum: 2012. november 16. - 16:04:10 »
És volt neki ilyen Ba... akarom mondani Pók signálja is ? ;D
Ismerős a mondat? "Valaki belehülyült a képregényolvasásba!"  :D Magyarul is megjelent. De volt máskor is,  majd a PPP-ben visszaköszön az a rész is egyszer.