Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 716661 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #3500 Dátum: 2012. december 28. - 23:30:28 »
Szerintem pont akkor fog hiteltelenné válni ez az egész, ha ezek után továbbra is a poénkodós jópofizós Pókembert fogják nyomatni a túlméretezett felelősségtudatával együtt.
Egyetértek. Ha ezután fel sem tűnik, hogy más lett, akkor igazából az egész manőver értelmetlen volt és olyan, mintha nem történt volna semmi. :(

Jaj, srácok, ne vegyétek már ennyire komolyan. Mintha ez lenne a Marvel első ilyen húzása. Jól felvezették, mert most eladnak 200 000 példányt, hat újranyomást, aztán pár hónap múlva, mire eladod a gyűjteményed, visszahozzák Petert úgyis.  :nezze:
Hát ja, elég valószínű. ;D Ne kövezzetek meg, de nekem jobban tetszene, ha kivételesen nem lépnék meg az "obvious" Marvel húzást, és hagynák végre továbbfejlődni a karaktert és a sorozatot. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3501 Dátum: 2012. december 28. - 23:36:00 »
Már az előzetes oldalakon ott poénkodik Pókember.

Ju

• Pókfej
« Válasz #3502 Dátum: 2012. december 29. - 00:00:12 »
Igen, pont ebből indultunk ki. ;) :cavinton:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3503 Dátum: 2012. december 29. - 09:25:06 »
Nem poénkodik, fel van háborodva. Olvasd hozzá az előző oldal végi bubit is, teljesen más a hangnem.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #3504 Dátum: 2012. december 29. - 09:48:57 »
Kivéve hogy ami Otto szájában lehetne felháborodás az Otto-Peterében ugyanúgy poénkodásnak hat.

Tom

• Gibbon
  • *
« Válasz #3505 Dátum: 2012. december 29. - 12:08:31 »
Na végére értem én is az ASM-nek...  :roll:  :headscratch:
Na mindegy majd meglátjuk mi sül ki belőle...
Mindenesetre örülök, hogy az ASM 200-as részei közül még van jó pár történet, amit nem olvastam. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer örülni fogok, hogy anno a Semic nem adta ki az összeset, mert most így marad még egy kevés olvasni való, hiszen őszintén szólva ez az új irány szerintem sosem lesz számomra olyan jó... Nekem mindig is megmarad Pókember annak a Semic-es Csodálatos Pókembernek, annak a Peter Parkernek, akit az ASM 200 körüli részeinél megismerhettünk...
.
.
.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3506 Dátum: 2012. december 29. - 15:14:17 »
Részemről nyitott vagyok az újításokra legyen az mérsékelt vagy roppant drasztikus. Amúgy félreértés történt az előbb ugyanis én azt hittem az egész ultimate earth-t nem kedveled úgy unblock ;)
Persze minden jogod megvan hozzá hogy mit szeress és mit ne, csak kurvára Ulti fanatikus vagyok kérem szépen  ;D Mellesleg az Ultimate Pók nekem sem a szívem csücske. Eleinte tetszett,de mostanra már kicsit unom és egyáltalán nem azért szerettem ki belőle mert Peter meghalt csak nem túl komoly a többi Ultimate címhez képest! Szóval akkor inkább már a 616-os Pókot választom :spidey:
Igaz azt is fenntartásokkal.
Eleinte nekem is eléggé tetszett az Ultimate, csak amilyen jól indult, olyan gyatra lett a folytatása. A Pókember az igéretes és érdekes kezdés után hamar kifulladt. Az X-Men szerintem eleve gyengén kezdett és később sem tudott igazán feljönni. Egyedül talán az F4 tetszett a legjobban, csak sajnos később az is meredeken kezdett zuhanni, az Ultimates meg már az első történetével sem tudott megfogni. Aztán az egész belefolyt Loeb idióta ámokfutásába ami nálam végleg betette a kaput az Ultimate univerzum kapcsán, és akkor megfogadtam, hogy soha többet nem olvasok ulti képregényt, amit azóta be is tartottam.

Tom

• Gibbon
  • *
« Válasz #3507 Dátum: 2012. december 29. - 17:11:39 »
Nekem az tetszett az ultimate x-men-ben (meg az összes ultimate sorozatban), hogy rendesen el lehetett kezdeni az első számtól úgy, hogy be tudtál kapcsolódni rendesen anélkül, hogy 500 képregényt elolvasnál előzményként (nem volt hiányérzet egy csepp sem) és nem volt benne 2000 áthajlás 500 másik képregénybe párhuzamosan, hanem azt az egy kiadványt olvasva kaptál egy jó egész történetet. Én nagyon sajnáltam, hogy megszűnt a magyar pannini kiadásában, nagyon szerettem. A mostaniaknál alig lehet felvenni a fonalat ezzel a rengeteg V1 V2 V600 ezer számozásokkal, meg egy sztori átível 6 különböző képregény füzeten. Értem a marketinget e körül a dolog körül, csak mint végfelhasználó baromira nem örülök ennek a jelenségnek. Nagyon várom a marvel + januári számát az x-men sztorival, remélem könnyen be lehet majd kapcsolódni a történetbe és remélem hosszan tart majd az ottani történet áthajlások meg párhuzamos események nélkül.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3508 Dátum: 2012. december 29. - 21:22:29 »
Jaj, srácok, ne vegyétek már ennyire komolyan. Mintha ez lenne a Marvel első ilyen húzása. Jól felvezették, mert most eladnak 200 000 példányt, hat újranyomást, aztán pár hónap múlva, mire eladod a gyűjteményed, visszahozzák Petert úgyis.  :nezze:

Értve van, de gondoljunk bele ha fáradtan is, de nem tudnánk egy világ dőlne bennünk össze :roll:
És a Marveltől.... meg ezzel szivatnak minket a végletekig mire már a legnagyobb fanok is a Pókembereket és  Slott írásait vetik tűzre, majd amikor meglátják, hogy.. mi történt apad az eladások száma mit csinálunk rosszul? és valami eszement még fiktív univerzumban is nevetséges módon visszahozzák :drying: :drying:

Bocs a kifakadásért, de le kellett írni ;)

Am akkor becsülném a Marvelt ha megmernék tenni azt, hogy nem csinálják vissza amit elcsesztek.
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 29. - 21:24:04 írta Comicboy »
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3509 Dátum: 2012. december 29. - 21:25:33 »
A mostaniaknál alig lehet felvenni a fonalat ezzel a rengeteg V1 V2 V600 ezer számozásokkal, meg egy sztori átível 6 különböző képregény füzeten. Értem a marketinget e körül a dolog körül, csak mint végfelhasználó baromira nem örülök ennek a jelenségnek.
Ez is csak az elején volt igaz az ultimate univerzumra. Azóta már azt is úgy összekutyulták és számozták, hogy ha nincs benne képben az ember, akkor ott is nagyon el lehet veszteni a fonalat. Mert pl a Pókembert is v2-vel újraindították (bár ez csak formailag igaz, mert a címét változtatták meg, de egy apró plusz szavacskán ne akadjunk fel), majd amikor ott is jött egy jubileum, nevezetesen a 150-es szám, rögtön visszaszámozták, és azóta már talán megint újra indult 1-es számmal. Hasonlóan az Ultimates minik is már annyi címmel és sorszámmal jelentek meg, hogy szintén csak a fanatikus ulti rajongók tudják követni. Én már mióta kiszálltam az ulti világból egyáltalán nem látom át és ugyanolyan összevisszának tűnik, mint amilyennek a sima 616-os vonalat mondják. Az átívelős dolog meg szintén volt az ultiban is, hiszen rögtön ott volt Loeb-csapása, az ultimátum is, meg azóta még ki tudja mi még.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3510 Dátum: 2012. december 29. - 22:02:06 »
Ja, most már van annyi vol számozás, hogy van kavar rendesen...

Amúgy én az átivelést meg pont hiányoltam pár cuccnál... főleg a Galactus részeknél és az Ultimates vol2 végi nagy Usa megszállást simén elnéztem volna, hogy kapják el az X-eket, vagy Pókit... (amit magában az Ultimatesben lerendeztek egy fél oldalas képpel, ahogy láncba verve menetelnek...), így néha olyan érzésem volt, mintha nem is ugyanabban az Univerzumban lennénk, mer emlékeim szerint se az X-ben, se a Pókiban meg se említették ezeket az eseményeket...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

sztyopa01

• Grizzly
  • *
« Válasz #3511 Dátum: 2012. december 30. - 22:39:27 »
Szerintem tudjátok mi lesz? Peter tudata átveszi majd a hatalmat Otto tudata felett és ismét Peter lesz, akinek meglesznek Otto emlékei is, így innentől a szokásos Gwennes, Ben bàcsis, stb dolog mellé bejön a lelkiismeret furdalás Oki doki dolgai miatt is, illetve néha bedurvul mert előjön az az én is, így ezzel is küzdhet majd. Vélemény?

balogh44

• Thanos
« Válasz #3512 Dátum: 2012. december 30. - 22:41:23 »
Szerintem egyenlőre épp fordítva van, még a látása is romlik, gondolom ezért a szemlencse csere is a maszkon! :hehe:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3513 Dátum: 2013. január 02. - 12:00:38 »
Oktopusz doki pókember testében? Elolvastam az utolsó három részt. Szerintetetek oki dokinak van humorérzéke? az elmúlt 50 évben hányszor olvastátok őt poénkodni? Elsütött életében egyetlen viccet is? Idősebb volt mint peter, tehát eleve egy ódivatubb ember kell hogy váljon belőle. Egy olyan valaki aki eddig őrült volt, egy elmebeteg, aki a balesetéből adódóan kóros antiszociális hajlamra tett szert. És ez most majdhogynem egy vágásra megváltozott. Most kapuk egy kiégett öregembert, egy fiatal testben, ami most meggyógyult. egy olyan valakit, aki rájött mit jelent jónak lenni. Lehet adni neki egy esélyt, el is lehet könyvelni előre szarnak, úgy hogy nem olvastam, de ez legalább olyan változás, mint gwen halála, és megértem, hogy felháborítja az olvasókat. Oki doki eddig ellenfél volt, és ha főhősként akartunk volna olvasni róla, akkor kiadtak volna egy külön címet neki, de ilyen nem volt tudtommal. mostmeg az összes rajongó nyelje azt be, hogy a kedvenc főhöse helyett, a kedvenc vagy a legjobban utált ellenségéről fog olvasni? erre az egészre a 700. rész végén három szó jutott eszembe, bizarr, morbid, de leginkább az, hogy abszurd.

Úgy látszik, csak én vagyok "fanatikus" PP rajongó. Ha PP halott marad, akkor én már nem is nevezném Pókembernek. Hisz egy embert szerintem a cselekedetei, és az átélt élményei határoznak meg.
Iagazd is lenne, csakhogy a pókképességei is megmaradtak.

Szerintem tudjátok mi lesz? Peter tudata átveszi majd a hatalmat Otto tudata felett és ismét Peter lesz, akinek meglesznek Otto emlékei is, így innentől a szokásos Gwennes, Ben bàcsis, stb dolog mellé bejön a lelkiismeret furdalás Oki doki dolgai miatt is, illetve néha bedurvul mert előjön az az én is, így ezzel is küzdhet majd. Vélemény?
Vagy egy skizofrén lesz két tudattal, és a két tudat majd egymással fog harcolni. tök ellentétes személyiségek. de majd kiderül. Tom nagy igazságot mondott azzal, hogyha esnek az eladások, úgyis visszacsinálják.
This is a joke. A real practical Joke.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3514 Dátum: 2013. január 02. - 12:46:58 »
három szó jutott eszembe, bizarr, morbid, de leginkább az, hogy abszurd.

Érdekes; valahogy nekem is.

hogyha esnek az eladások, úgyis visszacsinálják.

Persze, mindig ott van ez a kibúvó, akármit csinálnának.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3515 Dátum: 2013. január 02. - 13:33:25 »
Röhögném, ha nem esne... az Ulti is elég szépen átvészelte... jó mondjuk az nem a fő sodor, de akkor is, azt mondják tök jó lett ezzel az új gyerekkel. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3516 Dátum: 2013. január 02. - 13:36:32 »
Röhögném, ha nem esne... az Ulti is elég szépen átvészelte... jó mondjuk az nem a fő sodor, de akkor is, azt mondják tök jó lett ezzel az új gyerekkel. :D

Miguelról nem tudok sokat, viszont Ultiban legalább nagyon jó volt a Pókember Halála záróstoriként. Legalábbis, érzelmileg eltalálták.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3517 Dátum: 2013. január 02. - 22:05:19 »

:hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3518 Dátum: 2013. január 02. - 22:09:36 »
Eddig azt hittem, a leghalottabb szuperhős Dead Girl vagy Deadman. :D

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3519 Dátum: 2013. január 02. - 23:17:20 »
Két okból nem akartam kirakni:
1. Lehet, hogy valakinek még spoiler.
2. Nagyon ronda szerintem.
 :uhoh:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.