Oktopusz doki pókember testében? Elolvastam az utolsó három részt. Szerintetetek oki dokinak van humorérzéke? az elmúlt 50 évben hányszor olvastátok őt poénkodni? Elsütött életében egyetlen viccet is? Idősebb volt mint peter, tehát eleve egy ódivatubb ember kell hogy váljon belőle. Egy olyan valaki aki eddig őrült volt, egy elmebeteg, aki a balesetéből adódóan kóros antiszociális hajlamra tett szert. És ez most majdhogynem egy vágásra megváltozott. Most kapuk egy kiégett öregembert, egy fiatal testben, ami most meggyógyult. egy olyan valakit, aki rájött mit jelent jónak lenni. Lehet adni neki egy esélyt, el is lehet könyvelni előre szarnak, úgy hogy nem olvastam, de ez legalább olyan változás, mint gwen halála, és megértem, hogy felháborítja az olvasókat. Oki doki eddig ellenfél volt, és ha főhősként akartunk volna olvasni róla, akkor kiadtak volna egy külön címet neki, de ilyen nem volt tudtommal. mostmeg az összes rajongó nyelje azt be, hogy a kedvenc főhöse helyett, a kedvenc vagy a legjobban utált ellenségéről fog olvasni? erre az egészre a 700. rész végén három szó jutott eszembe, bizarr, morbid, de leginkább az, hogy abszurd.
Úgy látszik, csak én vagyok "fanatikus" PP rajongó. Ha PP halott marad, akkor én már nem is nevezném Pókembernek. Hisz egy embert szerintem a cselekedetei, és az átélt élményei határoznak meg.
Iagazd is lenne, csakhogy a pókképességei is megmaradtak.
Szerintem tudjátok mi lesz? Peter tudata átveszi majd a hatalmat Otto tudata felett és ismét Peter lesz, akinek meglesznek Otto emlékei is, így innentől a szokásos Gwennes, Ben bà csis, stb dolog mellé bejön a lelkiismeret furdalás Oki doki dolgai miatt is, illetve néha bedurvul mert előjön az az én is, így ezzel is küzdhet majd. Vélemény?
Vagy egy skizofrén lesz két tudattal, és a két tudat majd egymással fog harcolni. tök ellentétes személyiségek. de majd kiderül. Tom nagy igazságot mondott azzal, hogyha esnek az eladások, úgyis visszacsinálják.