Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 692183 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: Spider-Man
« Válasz #820 Dátum: 2008. május 01. - 09:52:26 »
Nincs más megoldás... ki jön velem kántálni a Marvel székház elé :twisted: Bár ugyse mennék vele semmire amíg Q ott van. :drying:
Quesada monnnnnnyon le. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #821 Dátum: 2008. május 01. - 11:11:47 »
Mondtam, hogy ez Venom III-as Pókszimbólum. Hát ez nagyon szánalmas ötlet, én sem tudok mást mondani...
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #822 Dátum: 2008. május 01. - 11:23:00 »
Mondjuk az előzetes hír alapján azt azért meg kell említenem, hogy logikus, hogy JRjr rajzolja, senki mád nem lenne képes megcsinálni, mióta Bagley átszerződött.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #823 Dátum: 2008. május 01. - 11:54:13 »
Mondtam, hogy ez Venom III-as Pókszimbólum. Hát ez nagyon szánalmas ötlet, én sem tudok mást mondani...

Na jó, de a Venom III-as pókszimbólumot mit gondolsz honnét vették, a Ben féle pókruháról.

Aztán ugyanezt kapta a Pók-Vérontó, Póklány és még a VasPók (Iron Spider) álruhán is ez van.
Sőt, ha jobban megnézed a Pók-Vérontót és utána az Anti-Venomot még a beállítás is ugyanaz, csak kifehérítették mint Jackson-t.
http://www.kalsten.com/wp-content/uploads/2007/05/spider_carnage_by_ricochet2099.jpg
http://www.dimitripatelis.com/gallery/images/marvel13.jpg
http://www.ew.com/ew/article/0,,20196484,00.html

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #824 Dátum: 2008. május 01. - 12:44:56 »
Én ezt nem tartom rossz ötletnek, bár nem a kreativitás csúcspontja, de semmi gond nincs vele, csak tudnám mitől lesz anti-Venom azon kívűl hogy negatívban van a színezése. Meg szerintem érdekesebb lenne Toxicot- vagy kit jobban futatni, érdekes karakter volt és elférne pár Póksztoriban
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #825 Dátum: 2008. május 01. - 12:57:01 »
Én nekem az nem megy a fejembe, hogy anit-Venom most akkor egy jóságos tündré lesz, vagy mi a franc?

Toxin túl erős már egy Póksztoriba szerintem. Nagy hülyeség szerintem, de 2 Venomot meg 1 Vérontót is legyakhanta egyszerre.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #826 Dátum: 2008. május 01. - 14:12:24 »
meg melyik venomot fogja megantizni, hisz az eredeti is nagy karakterfejlődésen ment át, gondlom én, hogy valami antihőst akarnak létrehozni, aki levadássza a mostani venomot, akkor lenne érdekes, ha tudná, hogy ki Pókember és közelebbi kapcsolatba is kerülne a személyével civilben is
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #827 Dátum: 2008. május 01. - 14:16:28 »
Ugyanaz lesz, mint Brock, csak fordítva: először tök jó lesz, majd bérgyilkosok meggyőzik, hogy jobb neki közöttük, úgyhogy átáll, majd a végén megint jó lesz.  :D

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #828 Dátum: 2008. május 01. - 14:19:10 »
http://www.ew.com/ew/article/0,,20196484_2,00.html

A boritó alapján valahogy az öreg Kravent is idekeverik

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #829 Dátum: 2008. május 01. - 14:27:14 »
Azt sem teljesen értem, hogyha ez egy új, friss szimbióta, aki mi a rákot keres rajta a pók szimbólum, mert nem lehet kapcsolata még Pókemberrel. Vagy a szimbiótáknak van valami egyetemes franchise-a?

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #830 Dátum: 2008. május 01. - 14:30:49 »
lehet, hogy ez is egy új gyerek lesz az eredetitől, meg a viselő akaratától függ a kinézet, márha a szimbióta is úgy gondolja, remélem más képességei lesznek, mint Venomnak

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #831 Dátum: 2008. május 01. - 16:38:33 »
Anti-Venom? Ez hülyeség. Az elvileg nem Pókember? Remélem legalább a sztori jó lesz.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #832 Dátum: 2008. május 01. - 17:05:41 »
Hagyjátok a fenébe az Anti-Venomot, a lényeg, hogy a legutoljára linkelt borítón ott van MJ! :nyalis:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #833 Dátum: 2008. május 01. - 17:28:37 »
Igen, azt én is néztem, és nagyon örülök neki (nem mintha tudnék olvasni eredetit, de jó). :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #834 Dátum: 2008. május 01. - 18:58:49 »
A kérdés, hogy miért van rajta?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #835 Dátum: 2008. május 01. - 21:06:36 »
Hát ő lesz az Anti-Venom.  :hehe:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #836 Dátum: 2008. május 01. - 21:14:19 »
Ne viccelj ilyenekkel, mert ettől a mostani zseniális fejesektől még ez is kitelik simán.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #837 Dátum: 2008. május 01. - 21:16:08 »
Én is simán el tudom képzelni.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #838 Dátum: 2008. május 01. - 21:37:23 »
Miért, ha egyszer az Ultimate-ben ő lehetett a {spoiler}, akkor itt is lehet Anti-Venom. Annak ellenére, hogy az Anti férfinév. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #839 Dátum: 2008. május 01. - 22:01:33 »
úúú gaby. :lol: :lol:
Ez iszonyat fárasztó poén volt. :D

Hjah, már az ultimate szintjén vagyunk régóta, szóval még May néniből is lehet valami szupergonosz. Következőnek meg azt fogják kitalálni, hogy valójában nem is Gwen volt anno Gwen, hanem Mary Jane, csak valamikor MJ alkut kötött még korábban Mefisztóval és testet cseréltek, Gwen halála előtt meg visszacserélték és ezért voltak már ilyen spanba Mefivel.