Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 692117 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Spider-Man
« Válasz #840 Dátum: 2008. május 02. - 17:29:24 »
Itt a borító.

http://media.comics.ign.com/media/740/740875/img_5498631.html

Romita is back. Vele együtt a kétszer hosszabb lábak is, mint a test és fej együttvéve. A keze is csak azért nem ér le a térdéig, mert túl lenn van a térde.  :drying:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #841 Dátum: 2008. május 02. - 17:40:15 »
Éljen, hurrá, így újra van rá esély, hogy ha újra beindul a Pókember képregény, akkor megint megszünhet nálunk. Sok sikert Kaine.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #842 Dátum: 2008. május 02. - 17:50:34 »
Á, addig még nagyon sok jó történet/rajz van ám.  :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #843 Dátum: 2008. május 02. - 17:53:00 »
Persze, de előbb-utóbb eljutsz majd ezekhez a részekhez is, és mivel most nem fut az Amazing mellett másik cím, nagyon nem is tudsz válogatni, vagy pedig ugorhatod át az egészet. Egyébként kiváncsi leszek rá, hogy mostantól egyfolytában Romita Jr lesz a rajzoló, vagy marad a négyrészes leosztás.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #844 Dátum: 2008. május 02. - 17:56:14 »
Havi 4 számot még Bagley sem tudna lerajzolni. De havi 4 képregényből egy Romita borzalom is elég sajnos. :drying:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #845 Dátum: 2008. május 02. - 18:03:05 »
Marad a havi három, ez egy hatrészes lesz, Romita ezt rajzolja csak. Gondolom nem találtak senkit, aki meg tudta volna csinálni ennyi idő alatt, két rajzolóval meg nem akarták (mondjuk ki is esett volna a koncepcióból, és ha már valamit, legalább azt tartsák már meg...). Nem marad állandó, ahogy elnézem, próbálnak minél több rajzolót találni az Amazingre, ami megint egy hihetetlen jó szerkesztői húzás (a fenébe, Quesada első igazán jó ötlete az utóbbi években).
Ilyenkor gondolok mindig bele, hogy a fenébe, itt egy piszok jó lehetőség, egy nem elsőnek látott, de jól összehozott és innovatív szerkesztői húzás, amitől normális esetben szárnyalnia kellene egy címnek, de mivel az egészet az elmúlt 47 év leghülyébb alapjára építették, hát...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #846 Dátum: 2008. május 02. - 18:08:48 »
Szerintem meg kifejezetten gáz, hogy állandó rajzolóváltást csinálnak. Ennél már csak az lenne rosszabb, ha egy történeten belül cserélgetnék, mint a crossoverekben anno.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #847 Dátum: 2008. május 02. - 19:19:12 »
Pedig visz egy kis frissességet bele. Igazság szerint én az USM-nél se értettem, miért olyan jó, hogy Bagley százhuszonakárhány számot rajzolt... csoda, hogy nem unta meg mindenki már a felénél. Ez egyedül szerzői képregényeknél működik, ahol a rajzoló a tulaj, ld.  Groo.
A BND-ben egyedül az tetszett, hogy minden egyes történetnél jött vmi új rajzilag is, nem úgy mint a crossovereknél, hogy ott meg számonként. Az zavaróbb, de ez nekem tetszik.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #848 Dátum: 2008. május 02. - 20:31:37 »
Szerintem az aryn középűt a jó. Nekem sincs ínyemre, hogy minden új számban új rajzoló van...ez egy idő után idegesítő, hogy jó a sztori, és eltér a rajzolók stílusa, eléggé megnehezíti a beleélést.
Viszont hosszú távon meg már nagyon monoton tud egy rajzoló lenni az is igaz...
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #849 Dátum: 2008. május 02. - 21:16:27 »
Én mindig úgy voltam vele, hogy amíg a rajz tetszik, nem vágyom váltásra. Miért is? Már rajzolót láthatok más címeken - akár más Pók-címeken is. Amikor volt a régi magyar CsodaPók, és Ron Frenz rajzolt sokáig, kicsit zavart az "Eladott rögbimeccs" vonalas rajzolója, például. De az még nem volt rossz, csak fura, hogy most miért néz ki mindenki másképp. Végül is McFarlane-t is ezért nem csipázom, mert szörnyű fejeket rajzol. Bagley-t akármeddig elnézegettem, de például a 90-es években a Klónok közben/után jött helyette egy nagyon gáz pali, aki állítólag az X-Mant jól rajzolta, de a Pókot... (Steve Skroce).  :headscratch:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #850 Dátum: 2008. május 02. - 22:53:29 »
Persze, ez a rajzolóváltás is csak akkor működik jól, ha jó a másik rajzoló. Ha nem, akkor egy-két sztorira beuorhat helyette aki gyengébb, de max anniy, mert az tényleg egy kis változatosságként ha, ha rossz akkor is. De mint mondtam az a jó, amikor jó rajzolók váltják egymást, de azért nem olyan gyakran...csak sajnos az ilyen nagyon ritka.
Persze én se bántam volna, ha mindent Bagley rajzolt volna anno, Romita jr csak egy-két számra ugrott volna be érdekességként. :hehe: :drying:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #851 Dátum: 2008. május 08. - 16:04:41 »
Na emberek, minr komolytalankodást mellőzve szeretnék egy kis játékot játszani, ill. egy számomra talányos kérdést feltenni.
Aki tudja, olvassa el a mostani ASM #558-at, Gale második sztorijának elejét, és kérem, nevezzen meg bárki, akárki az utóbbi mondjuk 8 év (tehát az ezredforduló óta) 616-os világban játszódó Pókember-terméséből egyetlen füzetet, amiben idiótább párbeszédeket és belső monológokat lehet olvasni. Én komolyan gondolkodtam, de valami harmincegynéhány évet kellett visszamennem, az egyik Giant-Sized SM nem-reprint történeteinek egyikéhez.
(És azért 616, mert simán be lehetne természetesen dobni a mostani With Great Power... minit, de az nem fővilági, és egyébként is már a Marvel is elismerte névlegesen, hogy egy rakás... az.)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #852 Dátum: 2008. május 08. - 18:57:17 »
Hát ha nem mondanád hogy csak 616-os lehet kapásból rávágtam volna a Great Power-t. Srácok (és Ju) kezdem elveszteni a true beliver státuszomat ami a Marvel főbb címeit, főként a Pókot illeti. Nagyon nagyon szomorú vagyok. :'(

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #853 Dátum: 2008. május 08. - 21:05:50 »
Ó még csak most? Akkor nagyon kitartó voltál... :-\

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #854 Dátum: 2008. május 08. - 21:11:13 »
Eddig is tisztában voltam azzal, hogy a Brand New Day kezdete óta szarban vagyunk derékig, csak éppen most kerültünk fejjel lefelé. :-\ :'(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #855 Dátum: 2008. május 08. - 21:57:24 »
Kitartás. Amíg ott van Pókunk a New Avengersben, addig van remény.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #856 Dátum: 2008. május 08. - 22:08:03 »
A remény rabja vagyok mint Tim Robbins, és pont ezért fizetek elő a Marvelnél az ASM-re a New és Mighty Avengers-re, az új Iron Man sorozatra és a Thor-ra. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #857 Dátum: 2008. május 08. - 22:17:59 »
Én a Mighty-t kihagytam Maleev miatt. A Fenegyerek volt annyira seggjó, hogy nem érdekelt a rajza, de egy szuperhős csapatot az ő rajzaival inkább hanyagolnám.
Különben leadtam a rendelésem, kértek 24 órát a feldolgozásra. Megrendeltem az ASM-t, New Avengers, Ulti S-Man, MA: S-Man és Avengers, F4, Spider-Girl, Daredevil, She-Hulk. Mást nem találtam, ami érdekelne.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #858 Dátum: 2008. május 08. - 22:20:10 »
Én is leadtam már a rendelést, úgyhogy most már csak a Marvelen és a postán múlik hogy milyen állapotban kapom meg őket.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #859 Dátum: 2008. május 09. - 20:51:18 »
Idézet
Én a Mighty-t kihagytam Maleev miatt.
Hát én komolyan nem értelek téged. Nem szereted se Yu-t, se Maleevet. Pedig Maleev nagyon frankó! És a Mightyt se rajzolja rosszul, sőt! Szerintem.
De inkább csak azért szomorkodom, mert ezért esélytelen, hogy valamikor kiadjad ezeket.