Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 689686 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #4480 Dátum: 2014. június 12. - 21:41:59 »
És a csípés rá úgy hatott, hogy marha nagy dudái nőttek tőle.   ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4481 Dátum: 2014. június 12. - 21:57:23 »
A hormonokkal kapcsolatos a radioaktivitás. Peter is megizmosodott tőle.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4482 Dátum: 2014. június 12. - 21:59:08 »
Ki tudja egyéb testrészeire milyen hatással volt.  :lol:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4483 Dátum: 2014. június 15. - 11:59:20 »
Gratula ;)
Báár ez a Laufuente fazon elég érdekesen rajzol, nézd csak meg Thor fejét... :uhoh:
De az utolsó, na az mindent visz :oh:
Köszi. :) Laufuentével meggyűlt a bajom, de nem olyan vészes. Bagley viszont már nagyon kellett ennek a sorozatnak, örülök, hogy ő rajzolta meg a végét.
SD. EJC.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4484 Dátum: 2014. június 17. - 15:16:53 »
Gratula ;)
Báár ez a Laufuente fazon elég érdekesen rajzol, nézd csak meg Thor fejét... :uhoh:
De az utolsó, na az mindent visz :oh:
Köszi. :) Laufuentével meggyűlt a bajom, de nem olyan vészes. Bagley viszont már nagyon kellett ennek a sorozatnak, örülök, hogy ő rajzolta meg a végét.

Ha már elkezdte, gondolta be fejezni is ő fogja. ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4485 Dátum: 2014. június 19. - 08:45:55 »
Jaja, természetes.  :spidey:
SD. EJC.

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #4486 Dátum: 2014. június 27. - 16:43:51 »
Nos ... A Spider Verse máris egy fokkal édekesebb lett ... Remélem összecsap Leopardonnal (Pókember robotjával a japán sorozatból).

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #4487 Dátum: 2014. június 27. - 17:16:12 »
leopardonra kiváncsi lennék én is  :D Nem tudom ismeritek-e a Ready Player One címü könyvben (a könyv egy 80-as évekbeli utalásokban nagyon gazdag) a főszereplő egy leopardont választ magának mechnek :D

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #4488 Dátum: 2014. június 27. - 17:58:42 »
Ismerem, kellemes kis könyv. Mellesleg a Marvel.com-on egy időben meg lehetett nézni végig a Japán Pókembert sorozatot angol felirattal...Pókember rajongóknak ajánlott mint kellően szürreális élmény...
« Utoljára szerkesztve: 2014. június 27. - 18:00:17 írta Bat-mite »

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4489 Dátum: 2014. június 30. - 12:58:37 »
Bevallom az Ultimate univerzummal kicsit le vagyok maradva (direkt lassan olvasom, hogy minél tovább tartson :) ), de nekem az elméletem az, hogy ezzel a reboot-tal nem csak az volt a cél, hogy a fiatalok könnyebben kapcsolódjanak be a Marvel világba, hanem az is, hogy legyen egy olyan univerzum, amiben meg mernek lépni olyan dolgokat, amiket a fő sztoriban nem mernek, vagy legalábbis nem hosszú távon. Szerintem ezért volt pl szükségszerű Peter Parker és sok más karakter halála, hogy új karaktereket állíthassanak a helyükre, mint pl Miles Morales. Namármost, ha ezek után képesek visszahozni Peter-t (vagy később egyéb karaktereket), akkor azzal szerintem pont a legnagyobb Ulti rajongókat veszítik el, akik pont amiatt olvassák az Ultit, mert elegük van abból, hogy a fő univerzumban hosszú távon még a legnagyobb eseményeknek sincs semmi jelentőségük, mert minden halott feltámad, minden esemény visszafordítható (One More Day pl...). Mondjuk engem már az elején is az zavart az Ultiverzumban, hogy túlságosan sokat merítettek az eredeti sztorikból. Vegyük csak Gwen halálát, ami teljesen erőltetett volt és közel sem volt akkora jelentősége, mint az eredetiben. Én mondjuk kifejezetten örültem volna egy olyan megvalósításnak, ahol Gwen is életben marad és Peternek választania kell a két lány között. Abban a szerelmi háromszögben például hatalmas lehetőségek lehettek volna.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4490 Dátum: 2014. június 30. - 14:10:43 »
Olvasd csak tovább az Ultit...  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4491 Dátum: 2014. június 30. - 16:15:33 »
Amondó vagyok,hogy ezt az Ultimate világot minisorozatként kellett volna eladniuk és nem pedig ongoing-ként! Nekem anno nagyon tetszett a Pókember,de utólag belegondolva a 616-os sztorit sózták ránk újra, csak épp a mai korba átültetve. Pedig nem ez volt az eredeti cél hanem egy totál eltérő alternatív univerzum létrehozása. Igaz eleinte masszívan másolták a klasszikus világ főbb történeteit (Gwen halála,klón sztori,fiatal X-ek vs Magneto...) aztán később meggondolták magukat és létrehozták Miles karakterét. Viszont az sokkal f*szább húzás lett volna,ha eleve Miles Morales-szel nyitnak és PP-nek valami más szerepet szánnak abban a dimenzióban (úgy mint Rick Jones akinek semmi köze Hulk-hoz, ráadásul Nova lesz belőle)
Vagyis az volna a lényege a mondandómnak,hogy tele volt ez a téma jobbnál jobb lehetőségekkel,de a fejesek ízesen elsz*rták a rossz döntéseikkel :drying: Mostanra meg ott tartunk,hogy jóformán 1 épkézláb sorozat sincs Ultimate fronton csak Pókember és baráti köre akik Ultimates-ként működnek! A legjobb húzásukat az Ultimate FF-t pedig 6 rész után megszüntetik :stupid: Aztán szép lassan majd a többit is...

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4492 Dátum: 2014. június 30. - 20:42:02 »
Én pontosan ezért nem szeretem az Ultimate világot, mert mikor olvastam azt éreztem, hogy ugyanazt olvasom csak valami meg lett változtatva, hogy ne legyen teljes másolat.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #4493 Dátum: 2014. június 30. - 20:46:21 »
Ha már Ultimate: aki(k) jobban követi(k) a jelenlegi sorozatot, milyen sorrendben kell most olvasni a Pók címet?
Leírom, hogy én hogy gondolom, aztán javítsatok ki, hogyha nem.

Ultimate Comics Spider-Man (2011)
1-28

Cataclysm - Ultimate Spider-Man 1-3 (mini)

Ultimate Spider-Man 200 (azt már ki se mertem számolni, hogy ez hogy jött ki, mert Kaine-nel utánaszámoltunk még a 150-es résznél, és már ott se jött ki, csak 149-re)

Miles Morales Ultimate Spider-Man (2014)
1-...

Illetve ezen kívül van most más Ulti Pók cím?
Köszi!

szati

• Grizzly
  • *
« Válasz #4494 Dátum: 2014. június 30. - 21:08:35 »
Nem vagyok nagy Ultimate szakértő, de nálam okosabbak az amcsi fórumokon azt mondják, hogy valami ilyesmi lehet a sorrend a vége felé:

Ultimate Spider-Man 3rd series #28 
Hunger #1       
Hunger #2       
Hunger #3       
Hunger #4       
Cataclysm #0.1
Cataclysm Ultimate Spider-Man #1
Cataclysm Ultimate X-Men #1 - 3
Cataclysm Ultimates Last Stand #1
Cataclysm Ultimates #1
Cataclysm Ultimates Last Stand #2
Cataclysm Ultimates #2
Cataclysm Ultimates #3
Cataclysm Ultimate Spider-Man #2
Cataclysm Ultimate Spider-Man #3
Cataclysm Ultimates Last Stand #3 
Cataclysm Ultimates Last Stand #4
Cataclysm Ultimates Last Stand #5
Survive #1       
Ultimate Spider-Man #200       
Miles Morales Ultimate Spider-Man #1       
All-New Ultimates #1       

Persze mivel a Cataclysm megint egy univerzum szintű esemény, valószínű, hogy inkább párhuzamosan futnak a dolgok, mint egymás után.
"Shhhh. My common sense is tingling."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4495 Dátum: 2014. július 01. - 10:04:19 »
Nekem anno nagyon tetszett a Pókember,de utólag belegondolva a 616-os sztorit sózták ránk újra, csak épp a mai korba átültetve. Pedig nem ez volt az eredeti cél
Dehogynem, ez volt az eredeti cél, csak túlnőtt rajta. Az "elrontották" elég erős túlzás, hiszen 10+ éve folyamatosan megy, több sorozatra tágult univerzum jött létre belőle, vagyis a 616-os mellett a legnagyobb - legnépszerűbb - alter világot alkották meg vele. Szerintem bombasiker volt, csak lassan már nem tudnak mit kihozni belőle.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4496 Dátum: 2014. július 01. - 11:29:48 »
Hát az Ultimátumig a Póki és az X-men szerintem elég jól ment, az F4 közepesen, a Különitmény a v3-at leszámítva, ami az ultimátumot vezette fel, nagyon jó volt. Az más kérdés hogy a többi mini katasztrófa volt. (Bár nekem a Daredevil és Elektra tetszett.) Szóval én az Ultimátumot okolom mindenért.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4497 Dátum: 2014. július 01. - 11:42:33 »
Amondó vagyok,hogy ezt az Ultimate világot minisorozatként kellett volna eladniuk és nem pedig ongoing-ként! Nekem anno nagyon tetszett a Pókember,de utólag belegondolva a 616-os sztorit sózták ránk újra, csak épp a mai korba átültetve. Pedig nem ez volt az eredeti cél hanem egy totál eltérő alternatív univerzum létrehozása. Igaz eleinte masszívan másolták a klasszikus világ főbb történeteit (Gwen halála,klón sztori,fiatal X-ek vs Magneto...) aztán később meggondolták magukat és létrehozták Miles karakterét. Viszont az sokkal f*szább húzás lett volna,ha eleve Miles Morales-szel nyitnak és PP-nek valami más szerepet szánnak abban a dimenzióban (úgy mint Rick Jones akinek semmi köze Hulk-hoz, ráadásul Nova lesz belőle)
Vagyis az volna a lényege a mondandómnak,hogy tele volt ez a téma jobbnál jobb lehetőségekkel,de a fejesek ízesen elsz*rták a rossz döntéseikkel :drying: Mostanra meg ott tartunk,hogy jóformán 1 épkézláb sorozat sincs Ultimate fronton csak Pókember és baráti köre akik Ultimates-ként működnek! A legjobb húzásukat az Ultimate FF-t pedig 6 rész után megszüntetik :stupid: Aztán szép lassan majd a többit is...

Ha jól tudom eredetileg miniként indult és Pókember eredettörténetét akarták bemutatni 6 részben, hogy megismerje az új korosztály is az eredetét a karakternek és utána jobban vegyék a képregényeket, csak olyan sikeres lett, hogy folytatták, sőt a többi hős is kapott sztorit. Amúgy ameddig olvastam, addig nekem is az volt az érzésem, hogy csak remake-elik a korábbi sztorikat, viszont ez nekem azért tetszett, mert több évtizednyi események legjavát kaptuk meg új köntösben, ami szerintem igen jó ötlet volt, csak sajnos néhány dolog jóval gyengébb lett az eredeti változatnál (meg persze kihagytak néhány igen nagy lehetőséget), mint pl a korábban említett Gwen halála, de mondjuk mondhatnám a szimbionták új eredet-sztoriját és a hozzájuk tartozó történeteket, amik szerintem nagyon gyengék lettek. Ám ami a legkevésbé tetszett az May néni karaktere. Míg az eredetiben egy zseniális és nagyon szimpatikus karakter, addig ott nagyon irritáló volt, legalábbis számomra. Az Ultimates v1 viszont talán a legjobb Marvel képregény, amit eddig olvastam, tehát már csak azért is érdemes volt létre hozni ezt az univerzumot :).

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4498 Dátum: 2014. július 01. - 12:24:25 »
Wiccan: Nézőpont kérdése, számomra pl csak az Ultimates volt értelmes próbálkozás a többiben ugyan voltak jó húzások és újítások,de ez önmagában még nagyon kevés a sikerhez. A Pókembert csak addig szerettem míg el nem múltam 16, utána roppant gyerekes és unalmas lett! Az X-men eleve rosszul indult, hála Millar-nak és ez sajnos később sem javult mikor más írók vették át a címet. A legrosszabb történet az véleményem szerint az Apokalipszis sztori, aminek kb annyi értelme volt mint az egész Ultimátum mininek :drying: Viszont a F4 egész szépen muzsikált, főleg mikor Millar átvette és olyan dolgokat hozott ki belőle amit korábban ki sem néztem volna belőle!

kevinkain: Eleinte valóban csak egy 6 részes minit terveztek a Pókemberből, aztán a nagy siker láttán gyorsan kibővítették az egészet egy teljes univerzummá. Tulajdonképpen az Ultimate sorozatok első szakasza (vol.1) az nem szólt másról, mint a klasszikus sztorik rebootolásáról ;D Aztán történt egy Ultimátum (shit happens :hehe:) és onnantól kezdve már tényleg nagyban eltért a 616-os világtól. Utána úgy tűnt van még remény az Újvilág számára, mert az X-Men-t újraindították Nick Spencer-rel, aztán a Különítményt Hickman-nel ami egyfajta vérfrissítés volt ezeknek a címeknek. De sajnos később ezekkel se tudtak mit kezdeni és az egészet szétrombolták,mert biztos nagy égés lett volna ha egy alterverzumos világ többet hoz a konyhára mint a nagy becsben dédelgetett mainstream marvel univerzum...

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4499 Dátum: 2014. július 01. - 12:27:33 »
Akkor úgymondom hogy az akkori 616 szintjét simán hozták és az Ultimátum utáni sztorik Miles-ig rémesek voltak. (Kivéve az Ultimate X és PP halála) Szerintem a legrosszabb X történet onnan az utolsó a vírussal. Apokalipszis azért látványos volt, fordulatokkal még ha szerintem is kissé bugyuta.