Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 689502 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #4520 Dátum: 2014. augusztus 23. - 12:59:21 »
Hát egy időben képest volt, nem? Ezeket a képességeket amiket a "The Other" korszakban szerzett, ezeket hogyan vesztette el egyébként?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4521 Dátum: 2014. augusztus 23. - 15:22:27 »
Az Other nálam kimaradt, úgyhogy fingom sincs abban pontosan mi történt,de az ott szerzett extráit már rég elvesztette. Ezt gondolom azért lépték meg, mert emiatt túl erősnek találták a fejesek :roll:

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4522 Dátum: 2014. augusztus 23. - 15:31:13 »
Pedig bejövős volt...  :nemtudom:

De azt nem tudom, hogy történet szintjén mivel magyarázták meg, anno próbáltam wikipediából kihámozni, de csak azt találtam meg, hogy elvesztette ezeket a képességeket.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4523 Dátum: 2014. augusztus 23. - 16:17:33 »
A szerves hálója már egy ideje megvolt az Other előtt. A film miatt hozták be.
Az elvesztése: mágia. Amikor alkut kötött a Sátánnal, valamiért ez is a változások közé tartozott. A valós magyarázat meg az, hogy az akkori főszerkesztő a hetvenes évek első felének Pókemberét akarta visszahozni, így minden magyarázat nélkül eltűnt a szerves hálója és minden, amit a Másik alatt kifejlődött benne.

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4524 Dátum: 2014. augusztus 23. - 16:59:23 »
De az viszont megmaradt, hogy a pókerejének az eredete nem tudományos eredetű, hanem valami totemes mágia van a dologban, vagy nem?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4525 Dátum: 2014. augusztus 23. - 17:18:44 »
De az viszont megmaradt, hogy a pókerejének az eredete nem tudományos eredetű, hanem valami totemes mágia van a dologban, vagy nem?

Is-is. Általában a tudományos eredetet szokták emlegetni! Kivéve mikor a Morlun sztori volt, mert abban direkt a mágiára mentek rá a készítők  :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4526 Dátum: 2014. augusztus 23. - 18:15:59 »
Sokkal korábban kellett volna bemutatni, és nem csak most 2014-ben.
Slott - mint mindig, most is remekelt - nagyon jól kitalálta, hogy eddig hogyhogy nem hallottunk róla. Emlékeztek, mindenkinek ez volt a hasfájása, amikor bejelentették.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4527 Dátum: 2014. augusztus 23. - 19:00:58 »
b) Vagy nem.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4528 Dátum: 2014. augusztus 23. - 19:17:22 »
Sokkal korábban kellett volna bemutatni, és nem csak most 2014-ben.
Slott - mint mindig, most is remekelt - nagyon jól kitalálta, hogy eddig hogyhogy nem hallottunk róla. Emlékeztek, mindenkinek ez volt a hasfájása, amikor bejelentették.

Valóban ügyesen oldotta meg,de maga a karaktert (mármint a lány akit ugyanaz a pók csíp meg mint PP-t) már korábban is fel lehetett volna használni így vagy úgy. Nekem ez a megoldás is fekszik, elvégre Slott egy zseni ^^ Csak aztán nehogy kinyírja őt Morlun az első fordulóban :ohmy:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4529 Dátum: 2014. augusztus 23. - 19:40:55 »
Eddig nem gondolt senki erre, hogy lehetne egy ilyen karakter. Ezékiel előtt pedig nem is gondolhatott, ha ugyanez a megoldás a mérvadó.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4530 Dátum: 2014. augusztus 23. - 19:52:37 »
Ezékiel más tészta, őt a mágia hozta létre. Viszont Silk eredetében semmi csavar nincs, kivéve az Ezékiel-szál amivel Slott összefűzte! Pókképességű nőszemélyek pedig már korábban is voltak a Marvelnél  ;)

Dzsek

• Gibbon
  • *
« Válasz #4531 Dátum: 2014. augusztus 30. - 18:46:12 »
Látom, egy egyszerű kérdésből sikerült plusz egy oldalt összehozni a fórumra :) Nekem egyébként tetszik a csaj, bár számomra akkor is Mary-Jane a tökéletes partner Peter mellé...

Így viszont már legalább érhető, miért lesz Spider-Verse.
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék(...)" - Nietzsche

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #4532 Dátum: 2014. szeptember 15. - 17:49:12 »
Ha már a PPP topic-ban szó volt a postai "odafigyelésre" Nekem most volt egy book depo-s rendelésem és (ki tudja miért) a 2 képregény könyv amit rendeltem külön lett feladva  (ez másnál is így szokott lenni? :headscratch:) az egyik sima a másik kemény fedeles kiadású, a sima még pénteken megjött szerencsére családtagok voltak itthon így átvették, de a másiknál ami ma jött, meg a Postát olyan gyönyörűen begyűrte a postaládába, hogy az már művészet,
De szerencsére csak a karton  boríték sérült ami felfogta a nagy %-át a sérülésnek és mivel kemény fedeles semmi baja nem lett, ilyenkor érzem nagy mázlinak hogy a kemény fedeles olcsóbb volt mint a sima így megúsztam egy szép képregény gyűrődést  ;D Ezt hívják nagy mázlinak

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4533 Dátum: 2014. szeptember 15. - 18:03:24 »
A bookdepository.comra gondolsz ugye?
Elég összevissza jönnek, valamikor többet egybe raknak, valamikor egyesével... Postás már nálam is művelt velük érdekes dolgokat, de eddig még mindent elfogadható állapotban kaptam meg. Amazon.co.uk-val sem volt gond eddig még, amíg rá nem jöttem, hogy a bookdepo mennyivel olcsóbb. Viszont az amcsi amazontól ami eddig jött, az minősíthetetlen volt. Kinti amerikaiaktól is hallottam már ilyen jó kis rémtörténeteket, szóval úgy látszik nem ezen a kontinensen teszik ki a küldeményeket egy komplett atomcsapásnak, mire ideérnek, hanem odaát.

blake

• Grizzly
  • *
« Válasz #4534 Dátum: 2014. szeptember 15. - 18:17:27 »
Kb. mennyi idő szokott lenni míg megjön a rendelés a Book Depository-ról? Én még csak most rendeltem róla először és nem tudom, hogy szokott lenni.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4535 Dátum: 2014. szeptember 15. - 18:20:05 »
Általában 10-14 munkanap.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #4536 Dátum: 2014. szeptember 15. - 18:21:21 »
én agusztus végén rendeltem szóval egész hamar 2-2,5 hét :) attól függ raktáron van-e vagy ők is megrendelik valahonnan

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4537 Dátum: 2014. szeptember 15. - 18:34:11 »
Fúh, nekem akkor elég gyors, általában olyan 10 munkanapon belül, de volt már olyan is, hogy egy hét alatt megvolt.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4538 Dátum: 2014. szeptember 15. - 23:08:13 »
Nekem 6-7 munkanap volt általában... legutóbb 5 kötetet rendeltem és egybe jött meg, csodálkoztam rajta... igaz Slott-féle Amazing Spider-Manek voltak, talán egyszerű volt őket egyben elküldeni...   :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

yo-c

• Grizzly
  • *
« Válasz #4539 Dátum: 2014. szeptember 16. - 08:12:21 »
Nálam még sose volt olcsóbb a bookdep az amazonnál.