Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 689373 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #4640 Dátum: 2015. november 09. - 13:07:29 »
Na és a spider-man blue? Azt mennyire tartod jónak?

A kraven utolsó vadászatára meg azt írod, hogy jobb helyet érdemel az ötödiknél, de az 50es listában konkrétan első helyet kapott.

--------

összesítettem a listákat, ezek azok, amik mind a négy 25 legjobbja között ott voltak:
- Amazing Fantasy #15 (1962)   2   5   6   10  (erre azt írtad, hogy 1000 jobb van nála, ami bizonyos szempontból igaz, de ez az egy sztori olyan erősre sikerült, hogy több mint 50 évnyi történetet tudott eddig megalapozni, szóval valami nagyon el lehetett találva benne.)
- If This Be My Destiny (1965-1966) / The Master Planner Saga,” Amazing Spider-Man #30-33   8   2   2   9
- Kraven's Last Hunt (1987)   5   1   5   6
- Nothing Can Stop The Juggernaut (1982)   9   7   3   11 (ezzel pedig pont fordítva van, mint írtad, a legkisebb mértékben sem korszakalkotó sztori, jelentőség szempontjából, mégse maradhat ki egy listából se :) )
- Spider-Man No More! (1967)   4   9   13   7
- The Death Of Jean DeWolff (1985-1986)   11   4   17   4
- The Kid Who Collects Spider-Man(1984)   3   8   4   3
- The Night Gwen Stacy Died (1973)   1   3   1   1

meg ez van még:
- Spider-Man & The Human Torch (2005)   23   40   12   17
de ez az 50es listán nem fért be a 25 legjobba.
« Utoljára szerkesztve: 2015. november 09. - 14:30:22 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4641 Dátum: 2015. november 09. - 15:25:02 »
Na és a spider-man blue? Azt mennyire tartod jónak?
Az is jó, de általában azoknak tetszik igazán, akik ebből ismerték meg Gwent. Én már rég tudtam, hogy ő tökéletes. :)
Idézet
A kraven utolsó vadászatára meg azt írod, hogy jobb helyet érdemel az ötödiknél, de az 50es listában konkrétan első helyet kapott.
Ám írtam, hogy az első lista alapján válaszoltam.  ;)

Idézet
- Amazing Fantasy #15 (1962)   2   5   6   10  (erre azt írtad, hogy 1000 jobb van nála, ami bizonyos szempontból igaz, de ez az egy sztori olyan erősre sikerült, hogy több mint 50 évnyi történetet tudott eddig megalapozni, szóval valami nagyon el lehetett találva benne.)
Persze, azért írtam, hogy ez maga a történelem. Amikor olvasod, mintha a része lennél valami nagyszerűnek. De mégsem az a történet, amit a barátnődnek adnál, ha meg akarod szerettetni vele a Pókembert.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4642 Dátum: 2015. november 09. - 15:27:47 »
s ezek közül a master planner saga, és a spider man no more, nem jelent még meg magyarul  ;D
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4643 Dátum: 2015. november 09. - 21:11:42 »
Hát a No More a jövő évi PPP különszám nyitója lesz, a Master Planner meg egyszer valahol valahova, az azért kelleni fog egyszer még. :)

Dzsek

• Gibbon
  • *
« Válasz #4644 Dátum: 2016. augusztus 04. - 20:48:19 »
Meghalt egy kicsit ez a topik, nem? :) Dobjuk fel: mi újság mostanság Pókival?
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék(...)" - Nietzsche

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4645 Dátum: 2016. augusztus 04. - 23:09:52 »
Pontosan melyikkel?  ;D

Dzsek

• Gibbon
  • *
« Válasz #4646 Dátum: 2016. augusztus 05. - 14:16:42 »
Hét épp ez az :D Most, hogy Miles és Peter egy világba került, van valamilyen kapcsolat közöttük? Illetve Peternek hogy a csilliárdos lét (az egyáltalán? :)
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék(...)" - Nietzsche

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4647 Dátum: 2016. augusztus 07. - 12:42:31 »
Van kapcsolat köztük de nem mentori azért, inkább csak összefutnak néha. Inkább Tony áll közelebb Mileshoz.

Igen csiliárdos, ezért az ellefelek is kicsit mások, a csaták is nemzetközibbek, illetve a Civil Warban úgy ött le nekem hogy benne van a belső körben már mint a vezető szuperhősök egyike.

Dzsek

• Gibbon
  • *
« Válasz #4648 Dátum: 2016. augusztus 07. - 20:12:44 »
Igen csiliárdos, ezért az ellefelek is kicsit mások, a csaták is nemzetközibbek, illetve a Civil Warban úgy ött le nekem hogy benne van a belső körben már mint a vezető szuperhősök egyike.

:( De messze áll már az eredeti elképzeléstől...

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4649 Dátum: 2016. augusztus 07. - 20:42:58 »
És ez miért baj ? Miért kell egy több mint 50 éves elképzeléshez ragaszkodni ?
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Dzsek

• Gibbon
  • *
« Válasz #4650 Dátum: 2016. augusztus 08. - 10:43:43 »
És ez miért baj ? Miért kell egy több mint 50 éves elképzeléshez ragaszkodni ?

Én azt az álláspontot képviselem, hogy a folyamatosan változó világunkban legalább a képregények valósága lehetne konstans, olyan, amelyben természetesen van fejlődés, de semmi nem fordítja ki a négy sarkából az alapokat. Számomra Peter Parker akár szimpatikus, mert nem csak szuperhős - emberi lény, olyan problémákkal, amelyeket Én is, Te is átélünk, átélhetünk. Az, hogy most nemzetközi színtérre lépett, hogy annyi pénze van, amit "nem tud hová tenni", karaktergyilkosság - szerintem. Lehet, hogy megérdemelte a sok hányattatás után: nem is az irigység (lehetne egyáltalán? xD) miatt mondom ezt, hanem mert nem ilyennek ismertem meg PP-t. Nem ilyennek szerettem meg. Ha (a mostani életéhez) hasonlót szeretnék olvasni, fellapozom a Vasember-füzeteket.

Ez egyébként csak egy egyéni vélemény, nem akarok belőle vitát, csak így vélekedek arról, ami Peterrel történt az elmúlt években.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4651 Dátum: 2016. augusztus 08. - 13:24:07 »
Ugyanúgy megvannak a hétköznapi gondjai Mary Jane, Harry, May néni, JJJ csak ezek nem pénzügyiek jelenleg.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4652 Dátum: 2016. december 08. - 14:40:32 »
Hu, most láttam csak, hogy Jim Cheung rajzolja a Clone CConspiracy-t, gyors bele is vetettem magam, nagyon jól tolja ez a gyerek. (remélem Tomi egyszer kiadja majd. ;D).
Egy apró kérdés... Miles Warren él? Hogy a fenébe? Ez itt derül ki, vagy már megjelent ezelőtt az esemény előtt is?   :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

szati

• Grizzly
  • *
« Válasz #4653 Dátum: 2016. december 08. - 14:51:36 »
Hogy a fenébe?

Na, ezt meg nem mondom, az idők folyamán ugye volt egy pár darab belőle, DE
( és most über Clone Conspiracy spoiler jön, tényleg csak akkor olvasd el, ha biztosan nem zavar) nem is ő van a kutyafejű maszk alatt, hanem Ben Reilly.

Az a jobb kérdés, hogy ez hogy a fenébe?
"Shhhh. My common sense is tingling."

BuB

• Pókfej
« Válasz #4654 Dátum: 2016. december 08. - 15:08:28 »
De ez ebből derül ki, tehát ha olvasom a 3. részig megtudom majd én is, vagy vmi mellékvágányon volt ez a spoileres dolog?

Amúgy nem a kutyafejűre gondoltam, már az első részben Peter össze akad az öreg Miles Warrennel...  :headscratch:

Szerk:
Nem szóltam, látom a második részben, hogy klónok.  ;D

Jól belekavarodtak... az ellenségek között ott van McCandale mint Lámpás Jack, de ott egy Vészmanó is... Ezek szerint Roderick is meghalt?
Meg ott egy Zöld Manó is... öhm, Norm megint kipurcant?  :hehe:

Plusz: mi lett a régi Gwen Klónnal? Azt hittem elő rángatták ebbe a részbe, ha már megint Klón saga van...  :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2016. december 08. - 16:04:52 írta BuB »

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4655 Dátum: 2016. december 08. - 17:45:44 »
Van Spider-Gwen meg az új Gwen klón, szerintem nem akartak a sztoriba egy 3. Gwent.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4656 Dátum: 2016. december 08. - 19:13:04 »
Akkor azt a régi klasszikus Gwen klónt elfelejtették már. Oks.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4657 Dátum: 2016. december 09. - 09:35:45 »
Roderick már elég rég beadta a kulcsot, még a Spider-Island előtt. Eléggé sok ideje új Vészmanó van.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4658 Dátum: 2017. január 09. - 19:37:54 »
Egész jó rucit kapott. :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4659 Dátum: 2017. január 09. - 19:56:15 »
Nem rossz. Csak gáz, hogy látszik a mosolya.