Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 701123 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

szati

• Grizzly
  • *
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #4660 Dátum: 2017. január 09. - 20:21:28 »
Úgy látom idén sem fogok kevesebbet képregényre költeni. :pokember2:
"Shhhh. My common sense is tingling."

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4661 Dátum: 2017. január 09. - 20:28:27 »
Igen, a mosoly nekem is szúrja a szememet. :uhoh:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4662 Dátum: 2017. január 09. - 20:38:47 »
Kicsit Pókgyilok színezete lett tőle.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4663 Dátum: 2017. január 09. - 22:09:06 »
Öhm, WTF, most a Marvel lelőtte a Clone CConspiracy végét? Ezt nem hiszem el...  :stupid:  :roll:

Vagy már vége lett a mininek?  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4664 Dátum: 2017. január 10. - 08:22:27 »
Nincs még vége. De te még komolyan meglepődsz azon, hogy a Marvel előre lelövi a poénokat az éppen aktuálisan futó crossoverjeinél/eventjeinél? Nekik a marketing a minden, minél előbb kidobni az adott event utáni első számok borítóját, hogy azoknak jó legyen az eladása. Mióta a rajongók zöme elfordult a Marveltől és az eladások keményen visszaestek, azóta a Marvel próbálkozik már mindennel, hátha egyszer bejön valami, de pont az ellenkezőjét érik el vele.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4665 Dátum: 2017. január 10. - 08:38:19 »
Nem az a legnagyobb baj hogy idö elött lelövik a poént, hanem ez a 90-es Unlimited Spider Man jelmezkoppintás... :roll:
Az lenne az igazán merész húzás ha végre megszabadulnának a Parker klónoktól és új fejezetet nyitnának Pókember életében. De úgy látom míg világ a világ a Marvel mindig önmagát fogja ismételni ezzel jelentös színvonal esést produkálva.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4666 Dátum: 2017. január 10. - 09:18:35 »
Nincs még vége. De te még komolyan meglepődsz azon, hogy a Marvel előre lelövi a poénokat az éppen aktuálisan futó crossoverjeinél/eventjeinél? Nekik a marketing a minden, minél előbb kidobni az adott event utáni első számok borítóját, hogy azoknak jó legyen az eladása. Mióta a rajongók zöme elfordult a Marveltől és az eladások keményen visszaestek, azóta a Marvel próbálkozik már mindennel, hátha egyszer bejön valami, de pont az ellenkezőjét érik el vele.
Tom-tom, ezen mindig kiakadok, csak valahogy ezt most azért nagyobb poén lelövésnek érzem... mégiscsak a "főgonosz" a mostani miniben.... erre most meg ellövik a végét, lehet sejteni mi lesz a cucc vége... hol lesz itt majd akkor a katarzis, hogy azon kattogsz, "na most vajon mi lesz..."   így most meg lehet azon kattogni, hogy "na, hogy jutunk el oda, amit már tudok/sejtek..."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4667 Dátum: 2017. január 10. - 11:51:13 »
Nem az a legnagyobb baj hogy idö elött lelövik a poént, hanem ez a 90-es Unlimited Spider Man jelmezkoppintás... :roll:
Tényleg arra hasonlít a leginkább.
Idézet
Az lenne az igazán merész húzás ha végre megszabadulnának a Parker klónoktól és új fejezetet nyitnának Pókember életében.
Megtették Miles képében, de az nem megoldás.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4668 Dátum: 2017. január 10. - 12:50:35 »
Amúgy ez tényleg inkább Pókgyilok, mint Unlimited ruci.  :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4669 Dátum: 2017. január 10. - 15:26:31 »
A színek összetételében és formában Pókgyilok. A kapucni az, amitől az Unlimited hatást ér el a cucc. De sejtem, hogy ezután se nagyon lesz rajta a kapucni, elvégre a régi pulóveren is rajta volt, és ott se nagyon hordta a fején.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4670 Dátum: 2017. január 10. - 16:04:37 »
Bagley miatt jön át az ultimte hatás. Nem nagyon változott a stílusa
This is a joke. A real practical Joke.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4671 Dátum: 2017. január 26. - 17:38:28 »
Na, olvastam néhány Morales sztorit. A legelejétől kb. a 20. szám környékéig jutottam, aztán kezdtem fast forwardolni. Másodszor szívtam meg az elmúlt fél évben, legutóbb a Superiorral: belekezdtem azzal a szándékkal, hogy jól körberöhögöm, milyen kaki, és hát nem az. Azért a Superior jobban bejött.

A helyzet az, hogy nem tudom utálni a Morales figurát, de azt hiszem, ez 96%-ban Bendis érdeme. Bendis nagy király. Igaz, azért nem is sikerült igazán megkedvelnem, vannak vele gondjaim.

Nekem már az Ultimate Parkerrel is az volt a bajom, hogy túl fiatal, 15 évesen kezdte. Most lett helyette egy 13 éves kölyök. Tulajdonképpen felírhatnám pozitívumnak, hogy ennek ellenére nem irritáló a viselkedése, csakhogy ettől kissé hiteltelen is lesz, mert messze túl érett és felnőttes a korához képest. Ultimate Parker legalább néha behisztizett. Az idegesített, de legalább hiteles volt. Morales viselkedésén a kora csak annyiban látszik meg, hogy nyilvánvalóan nagyon tapasztalatlan, de nem mondanám, hogy sokban emlékeztet egy igazi gyerekére.

Aztán ott van a pókhumor. Legalább annyira természetellenes, mint Tobey Maguire-nél. Civilben mindig halál komoly, eszébe sem jutna mondani semmi vicceset, de pókruhában ugyanúgy fossa a szót, mint Parker. És ebben nagyon azt érzem, hogy Pókembernek egyszerűen muszáj Pókembernek maradni, nem számít, ki viseli éppen a maszkot. Nem számít, hogy a viccelődés nem illik a karakterhez.

A szereplők beszéd közben annyiszor ismétlik magukat és egymást, hogy falra mászok tőlük. Sajnos ezt nem tudom felírni Morales rovására, de még csak Bendisnek sem, mert egy sor amerikai filmben is ugyanezt látom. Ott is idegesít, de gondolom, a fiatalabb célcsoportnál ez működik. Tudod, lassan mondom, hogy te is értsed, hülyegyerek.

Ha az erejét nézzük, elég OP a kölök, de ezt egyelőre jól ellensúlyozza a kora. Pozitívan lepett meg, hogy a fekete szállal Bendis igazából tudott mit kezdeni, és a Parkerétől eltérő családi háttér is tök jól működik. Anti-Ben bácsi, ex-bűnöző apu, tragédia anyu. Nem rossz a bentlakásos iskola téma, de kár volt átugrani a csajozás részt. Biztos lesz még később. (Vagy már volt is, csak addig nem jutottam el?)

Összességében Miles Morales túlságosan Peter Parker, és amiben éppen mer más lenni, ott nem kap elég teret, mert Peter Parkernek kell lennie, és punktum. A történetvezetés kifejezetten jó (Bendis ugye). "Klasszik" vagy inkább gyerekpókembernek simán jó lesz, amíg a 616 Parkerből Tony Starkot csinálnak. Azért erősen bízom benne, hogy a fő pók helyét nem fogja megörökölni mostanában.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4672 Dátum: 2017. január 26. - 17:46:51 »
Én a 12. részig vettem, ott abbahagytam. Nem azért, mert rossz volt, csak azért, mert nem volt elég jó.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #4673 Dátum: 2017. január 26. - 18:30:42 »
Na, olvastam néhány Morales sztorit. A legelejétől kb. a 20. szám környékéig jutottam, aztán kezdtem fast forwardolni. Másodszor szívtam meg az elmúlt fél évben, legutóbb a Superiorral: belekezdtem azzal a szándékkal, hogy jól körberöhögöm, milyen kaki, és hát nem az.
Én is kb. így voltam vele, mert nálam is az van/volt, hogy Pókember=Peter, de mégis sikerült Bendisnek megkedveltetni a kiskölyköt. Nekem pont az jött be, hogy mert azért más lenni, képességekben, családi háttérben, ruhában is...

A 20.-ig nem is kellett volna elmenni, inkább ugrani a Miles Morales USM sorozatra. Az megint jobb.
A korhoz: azért is olyan fiatal, hogy később ne kelljen állandóan visszafiatalítani. De kedveznek neked, mert nála tényleg működik a Marvel-idő, sőt talán még gyorsabban is öregszik, jelenleg 16-17-re saccolnám. Szóval ez is jobb szerintem, mint a már "kortalanná vált" klasszikus hősök, akik már 20 éve mindig 25-30 évesek.

Lesz csajozás rész, nagybácsival-apuval is lesz még csavar benne. Nézz bele a MM:USM-be is.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4674 Dátum: 2017. január 27. - 00:32:38 »
Köszi a tippet, előbb-utóbb beleolvasok majd. Annyira nem fogott meg, hogy kapásból rávessem magam a folytatásra, de azt kénytelen vagyok elismerni, hogy Morales a várakozásaimmal ellentétben nemhogy nem kaki, de egészen rendben van. Bendis for president!

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #4675 Dátum: 2017. január 27. - 14:18:57 »
 Az Amazing spiderman -ban  és a kapcsolódó  Feltámasztásos történetben kiderült hogy , hogyan került az öreg fickó helyére [ akiről azt gondoltuk hogy  ő sakálmaszkos ]  valaki más . A sztori persze :censored: :censored: :censored:.  Hát, khm  izé.. ez a valaki mintha  enyhén zakkant és agresszív kismalaccá  vált volna  :o :o De ,hogy a....ba  :headscratch:
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

KZ912

• Közönséges bűnöző
  • *
  • Captain O'hara
« Válasz #4676 Dátum: 2017. február 14. - 20:55:24 »
Most olvastam, hogy a Marvel idén visszahozza a Peter Parker: The Spectacular Spider-Man sorozatot a régi alkotókkal, azzal a szándékkal, hogy visszahozza Pókembert a régi New Yorki "Street-level" sztorijaiba. Ez lesz a Marvel első címe, amivel elvileg azt akarja elérni, hogy "felismerhetőbb legyen az univerzumuk".

Mit gondoltok, van esély, hogy az univerzum nagyobb karakterei visszatérjenek a sok évtizeden át megkedvelt formájukba? Őszinte leszek, az elmúlt 3-4 évben történtek, és az hogy így teljesen megváltozott szinte az egész univerzum alapfelállása (sok, számomra ismeretlen karakterrel akik nagy része valamilyen nagyobb név ripoff-ja (Silk-et és Spider-Gwent látva a fejemet fogom...)) nem igazán tetszik. :headscratch:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4677 Dátum: 2017. február 14. - 21:20:01 »
Ez valóban ígéretesnek hangzik, de azért még várjunk a pezsgő bontásra. Mint régi rajongó, nekem sem tetszik az, ami a Marvel univerzumban zajlik az elmúlt években. És talán ez is a jele annak, hogy talán a Marvel is rájön arra, hogy vissza kellene térni a gyökerekhez. Hiszen az állandó univerzumot megváltó eseményeknek köszönhetően egyre jobban eltávolodnak tőlük a rajongók, amit már az eladási listákon is lehet látni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4678 Dátum: 2017. február 14. - 21:28:12 »
ööööhm... ééééés akkor ez most egy külön cím lesz, mint anno az Ulti Pók... vagy most akkor kidobják az iparmágnás Parker koncepciót?  :headscratch:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4679 Dátum: 2017. február 15. - 07:55:08 »
ööööhm... ééééés akkor ez most egy külön cím lesz, mint anno az Ulti Pók... vagy most akkor kidobják az iparmágnás Parker koncepciót?  :headscratch:

Nagyon nem örülnék ha ilyesmire vetemednének, továbbá roppant gáznak tartom hogy az iparmágnás tudós Parker hirtelen megint egy zöldfülű fotóssá avanzsálna :roll: Bőven elég volt évtizedeken keresztül a street level Pókit olvasni, tényleg imádtam én is azon nőttem fel,de muszáj haladni a korral! Ha nagyon nem férnek a bőrükbe és mindenáron tini Pókra van szükségük miért nem Miles-t használják erre a célra? Tudtommal azért rakták át a 616-ba hogy a fiatal Pókember rajongóknak is kedvezzenek...