Na, a mostani Amazing volt eddig az egyetlen BND-történet, ami tetszett annyira, hogy várjam a folytatását. Mint régen... Talán csak abba tudnék belekötni, hogy már idegesít DB jobb alsó sarkában az az emlékeztető a gyilkosságokról. Nem ismerhetem a Marvel jövőbeli terveit erre nézve, de tényleg olyan fontos ez? A másik, ami zavaró volt, hogy nagyon kapkodónak éreztem a történetet, nekem túl gyakoriak voltak benne a váltások. De ezeket leszámítva jó kis történet volt ez. Tetszettek a rajzok (az ismét silány minőségű scan ellenére... Hol vannak a normális szkennelők? Hogy adhat ki valaki ilyen szemetet a kezéből? Persze, egy szavam sem lehet, mert ingyen olvasom, de ennél még én is jobbat tudnék készíteni...), nem volt benne zavaróan sok vicc, nem szerepelt Bennett, a képregényboltos jelenet marha jó volt (az utcán a felirata: "Hey, adults! Comics!"), végre egy olyan ellenfél, akinek az ötletétől nem megy el mégy az életkedvem is és (tényleg) meglepő befejezés. Tényleg rég volt már olyan, hogy vártam a következő részt.