Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 641772 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re: Spider-Man
« Válasz #1020 Dátum: 2008. Június 17. - 16:13:21 »
Ja jó, akkor az univerzum egynesúlya helyrezökkent, mert az volt az egész BND egyetlen értelmes és humoros története, ráadásul Bachalo egész ügyesen kitett magáért benne. Már majdnem kezdtem félni, hogy egyezni fog az új Pók terén valamiben az ízlésünk. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 18. - 10:57:47 írta talgaby »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1021 Dátum: 2008. Június 17. - 22:58:37 »
 ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1022 Dátum: 2008. Június 18. - 15:59:58 »
Elolvastam a következőt is. A paparazzit. Fura volt, milyen könnyedén vette Peter a melót, viszont most volt az első igazán komoly momentum a BND-ben: Mary Jane elejtett szavai. Emlékszik! A rajzok is egész jók voltak.
Elkezdtem az 562-t is, a rajz ott is normális, a történet se rossz eddig.
A levelezés néhol poén. Amikor beírt valaki, hogy mit keresett Dr. Strange a Bosszúangyalok között, amikor már kilépett, No-Prize-t hirdettek, ha valaki megmagyarázza. Állítólag többen írták, hogy "Ez mágia. Nem kell magyarázni".  :lol: :lol: :lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1023 Dátum: 2008. Június 18. - 16:20:46 »
Inkább rengetegen. És igen, ott van a kiskapu, amit egy bulldózer elegenciájával lepleztek, nehogy még valaki ne vegye észre, hogy ott van. ;D Mondhatnám, hogy ez talán mégiscsak sejtet valamit (Dan Buckley meglátta az eladási adatokat vagy ilyesmi... :lol:).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1024 Dátum: 2008. Június 19. - 22:06:08 »
Eszembe jutott még egy jó poén a lev. rovatból, vagy a környékéről. Amikor egy cliffhangerrel abbahagytak egy részt, és nagy betűkkel kiírták, hogy ne féljetek, a történet folytatódik az Ultimate Wolverine vs. Hulk 3-ban.  :lol: :lol: Elsőre nem is értettem, mi az, hogy az Amazing az Ultimate-ben folytatódik, aztán leesett.  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1025 Dátum: 2008. Június 19. - 22:12:11 »
Nem rossz poén, bár azért szerintem ezzel nem kellene viccelniük. Elég szégyen, hogy egy mininek ennyi idő kell, hogy befejeződjön. Bár gondolom ezzel valami új világcsúcsot akar megdönteni a Marvel.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1026 Dátum: 2008. Június 19. - 22:15:52 »
Hát, az Ultimate egy más világ szerkesztőségi berkeken belül is, talán azért mernek vele poénkodni. De nem ő a csúcstartó, hanem Smith Célpontja, ami akkor kezdődött, amikor a Pók-Fekete Macska.  :surp: :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1027 Dátum: 2008. Június 19. - 22:48:01 »
Ezek szerint azóta sem fejeződött be... :surp:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1028 Dátum: 2008. Június 20. - 10:24:56 »
A második rész se jött ki belőle. Bár szerintem a Marvel-székházban ha egy ember emlékszik még arra, hogy volt ilyesmi...
Az Ulti Wolvie-s poén szemszög kérdése, néha én is azt gondolom, hogy egy önkritikus humor, máskor meg, hogy egy elég művi poénerőltetés. Vhol a kettő között. Sajna az ASM narrátori "humorát" elég gyengének tartom - pláne, hogy most a jelek szerint a szerkesztő azt találja marha viccesnek, hogy elpoénkodik a tök fölösleges visszautalásokkal, amiket még 30 éve se raktak volna bele...
Póki szájába jobbakat adnak.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1029 Dátum: 2008. Június 20. - 20:20:15 »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1030 Dátum: 2008. Június 21. - 11:30:57 »
Ez nagy volt :D köszi Ben :hehe:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1031 Dátum: 2008. Július 10. - 22:05:41 »
Na, a mostani Amazing volt eddig az egyetlen BND-történet, ami tetszett annyira, hogy várjam a folytatását. Mint régen... Talán csak abba tudnék belekötni, hogy már idegesít DB jobb alsó sarkában az az emlékeztető a gyilkosságokról. Nem ismerhetem a Marvel jövőbeli terveit erre nézve, de tényleg olyan fontos ez? A másik, ami zavaró volt, hogy nagyon kapkodónak éreztem a történetet, nekem túl gyakoriak voltak benne a váltások. De ezeket leszámítva jó kis történet volt ez. Tetszettek a rajzok (az ismét silány minőségű scan ellenére... Hol vannak a normális szkennelők? Hogy adhat ki valaki ilyen szemetet a kezéből? Persze, egy szavam sem lehet, mert ingyen olvasom, de ennél még én is jobbat tudnék készíteni...), nem volt benne zavaróan sok vicc, nem szerepelt Bennett, a képregényboltos jelenet marha jó volt (az utcán a felirata: "Hey, adults! Comics!"), végre egy olyan ellenfél, akinek az ötletétől nem megy el mégy az életkedvem is és (tényleg) meglepő befejezés. Tényleg rég volt már olyan, hogy vártam a következő részt.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1032 Dátum: 2008. Augusztus 05. - 12:25:40 »
Variációk 1 témára ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1033 Dátum: 2008. Augusztus 05. - 12:53:29 »
Az biztos hogy jópárszor feldolgozták már ezt a borítót, de azért nem véletlen. Gondolom közülünk mindannyian örülnénk ha az eredetije (Amazing Fantasy 15) a tulajdonunkban lehetne.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1034 Dátum: 2008. Augusztus 05. - 18:43:12 »
Az biztos hogy jópárszor feldolgozták már ezt a borítót, de azért nem véletlen. Gondolom közülünk mindannyian örülnénk ha az eredetije (Amazing Fantasy 15) a tulajdonunkban lehetne.

mennyit lennél hajlandó kifizetni érte? :)
This is a joke. A real practical Joke.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1035 Dátum: 2008. Augusztus 05. - 19:00:17 »
Miért? Neked van belőle?  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1036 Dátum: 2008. Augusztus 05. - 19:03:37 »
Ha lenne neki azt már rég elloptam volna.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1037 Dátum: 2008. Augusztus 05. - 19:04:52 »
Nem is tudod hol lakik.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1038 Dátum: 2008. Augusztus 05. - 19:09:02 »
Hahó, azért hozzáférek egy két adatbázishoz.  ;D De ilyesmire persze sosem használnám  :shifty:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1039 Dátum: 2008. Augusztus 05. - 19:10:49 »
Hahó, azért hozzáférek egy két adatbázishoz.  ;D De ilyesmire persze sosem használnám  :shifty:
És ha azt mondanám, hogy találj meg engem, képes lennél rá?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?