Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 641783 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re: Spider-Man
« Válasz #1060 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 06:50:13 »

Aztán Gwen esete. Ha Norman se tudja, akkor miért ne élhetne ő is? Az is gáz, hogy Peter legnagyobb ellensége se tudja. Hiszen a Zöld Manóban mindig is ezvolt a legfontosabb dolog, hogy miért olyan veszélyes Peterre.

erre azért még reagálnék, bár csak spoillerben, hogy más agyát nem kerülgesse a szétrobbanás.  ;D

ezt az előbb írtuk, az esemény nem lett megnemtörtént, szóval Gwen meghalt, csak a manó arra nem emlékszik, hogy miért.... úristen de nagy baromság... mindjárt leesek a székről... az a baj, hogy én is írás közben gondoltam bele jobban. a másik... na meg szóval majdnem ugyanez. a manó arra nem emlékszik, hogy ki a pókember, (biztos gyanus neki a dolog) de attól a gyülölete még nem törlődött el. (elvileg... fura lenne nem, ha azt is elfelejtette volna  :-\) sőt lehet hogy még jobban fogja gyűlölni, mert nem érti miért gyűlöli, meg nem tud róla semmit, és ez még jobban felbosszantja... najo. abbahagytam.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 06. - 06:53:01 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1061 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 07:22:16 »
Igen, most már kezdem én is kapisgálni, hogy minden esemény megtörtént amit eddig olvashattunk, Mephisto csak egy apró részletet törölt ki mindenki fejéből, mégpedig, hogy ki is Pókember. Ez amolyan AntiCavington-módszer ami felejtésre jó. Csakhogy ha így nézzük, főleg azokat, hogy több szuperhős is már korábban rájött ki Pókember, azoknak újra meg kellene tudniuk, hiszen nem hülyék, ha egyszer már levágták, le fogják újra, hogy Peter a Pókember. Ez nem is volna gond, eddig sem az jelentette a problémát Pókember életében, hogy a többi szuperhős tudta a titkát.
Érdekes ez a Zöld Manós ügy is. Mert ha minden megtörtént, meghalt Gwen is, csak a Zöld Manó nem tudja, hogy ki miatt ölte meg??  :stupid: Szerintem ha most el is felejtette Pókember személyazonosságát, egy olyan agytrösztnek, mint Norman Osborn, nem tartana sokáig rájönni, hogy Gwen kivel függhet össze, és bumm, már tudja is, hogy kicsoda Pókember.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1062 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 07:38:13 »
na, akkor csak kisütöttünk valamit a dolgból, az agyunk helyett. :D

ama bizonyos képregénycím helyett meg mondjuk azt hogy "a dolog aminek nem mondjuk ki a címét", vagy mint a happy rotter-ben "tudjukmiaz"... csak nem akarjuk.  :lol:
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1063 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 10:02:46 »
Szerintem ha most el is felejtette Pókember személyazonosságát, egy olyan agytrösztnek, mint Norman Osborn, nem tartana sokáig rájönni, hogy Gwen kivel függhet össze, és bumm, már tudja is, hogy kicsoda Pókember.

Pont ezért írtam az elején, hogy Norman pontosan azért Gwen-t rabolta el, mert ő volt akkor a legfontosabb Peter életében, és ha jobban beleássuk magunkat akkor
hová tegyük Gwen és Norman gyerekeit?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1064 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 10:10:19 »
De mi meg pont azt mondjuk, hogy minden, ismétlem, MINDEN megtörtént, csak visszamenőleg mindenki elfelejtette, hogy ki Pókember (Kb úgy, mint Oktopusz doki). Tehát Norman ugyanúgy felcsinálta, majd megölte Gwent, stb.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1065 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 10:15:43 »
Idézet
Csakhogy ha így nézzük, főleg azokat, hogy több szuperhős is már korábban rájött ki Pókember, azoknak újra meg kellene tudniuk, hiszen nem hülyék, ha egyszer már levágták, le fogják újra, hogy Peter a Pókember.
Igen, erre én is gondoltam. De a Marvel-fejesek biztos kínosan fognak ügyelni arra, hogy például Daredevil ne találkozzon a civil Peter Parkerrel. Azt én sem tudom, hogy például Doctor Strange-dzsel és a nagyobb hatalommal bírokkal pontosan mi a helyzet, de hogy talgaby egyik kedvenc mondását idézzem: "Ez mágia, ezt nem kell megmagyarázni."
Idézet
Mert ha minden megtörtént, meghalt Gwen is, csak a Zöld Manó nem tudja, hogy ki miatt ölte meg??
Szerintem most úgy emlékszik, hogy a gyerekei miatt és azért, mert rémlik neki, hogy valamiért fontos volt Pókembernek.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 06. - 10:22:37 írta zozi56 »
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1066 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 10:17:24 »
Buci Macit lehet még kapni?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1067 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 10:23:15 »
Már nem, de itt van amik közül válogathatsz: http://www.egmont.hu/home.php   ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1068 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 10:28:13 »
Hú az a pónis könyv gusztának tűnik. Abban ziher hogy nincs retcon.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1069 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 10:31:48 »
Honna tudod? ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1070 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 10:38:40 »
Hallottam amikor valaki mondta hogy ismer olyat aki látta, hogy olvasták.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1071 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 11:25:37 »
Jah szóval tegnap felvásároltad a mostani pónit a régi számokkal ?  :lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1072 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 13:02:41 »
Gyerekek, bár tényleg érdekes volt olvasni az utóbbi bő két oldalt, de higgyétek el, feleslegesen töritek magatokat. Amerikai fórumokon nem kettő, és nem is 20 oldalt töltöttek meg ilyen kérdésekkel, és ot se tudott senki normális hipotézist felállítani. Sőt, továbbmegyek, hónapokkal ezelőttre volt beígérve egy új Spider-Man BND OHotMU (kézikönyv), de a mai napig nem tudták összeállítani, hogy akkor most hogy áll a helyzet (és a Handbookok írói a Marvel szerkesztőségének két olyan tagja, akikről a She-Hulk v2 comic geekjeit mintázták... ők tényleg mindent tudnak, még a régi ff-képregények sztorijait is). Felesleges. It's Quesada's magic, noone can explain it!
Ben, te meg akkor olvass W.I.T.C.H.-et vagy Totally Spiest. (Bár utóbbiban még a rajzfilmben is volt retcon...)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1073 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 13:17:36 »
Azért annyira nem borult el az agyam, de mostantól angyali türelemmel próbálom elolvasni az ASM-eket, reménykedve abban, hogy valaki Amerikában egyszer csak lelövi Q.-t

Gari

• Grizzly
  • *
« Válasz #1074 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 22:34:58 »
Jaj, ilyet inkább ne mondj, mert úgy járunk, mint amikor May nénit lelőtték.  :violent:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1075 Dátum: 2008. Augusztus 07. - 11:43:35 »
Bocsi, hogy megtöröm a láncot, de lenne egy kérdésem: Nálunk 1997 májusban, az egyik Pókemberben egy levélírónak azt válaszolják, hogy May megtudja Peter titkát. Ez melyik számban van?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1076 Dátum: 2008. Augusztus 07. - 11:45:39 »
Valamikor a klón-sztorik alatt, ha jól tudom. De pontos számot nem tudok mondani.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1077 Dátum: 2008. Augusztus 07. - 11:47:17 »
Rendben, de hogy felejti el? Mert a HihiPókban nincs rá semmi utalás.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1078 Dátum: 2008. Augusztus 07. - 11:52:41 »
Először úgy, hogy megmurdel a klón saga alatt, amiről aztán persze kiderül hogy nem is ő volt blah blah blah. Utána az újraszámozott sorozatban ami a HIHIpókban ment, itt meg ugye az OMD és BND áldásos hatása következtében.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1079 Dátum: 2008. Augusztus 07. - 11:55:00 »
Utána az újraszámozott sorozatban ami a HIHIpókban ment, itt meg ugye az OMD és BND áldásos hatása következtében.
Viszont gondolj bele, ezt a momentumot majd most mégegyszer eltudják sütni. Így harmadjára is el lehet adni ugyanazt a történetet.