Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 690961 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Spider-Man
« Válasz #2020 Dátum: 2009. október 01. - 23:12:32 »
Most nem úgy volt, hogy csak az emlékét törlte ki a házasságuknak mindenki fejéből Mefisztó?  :headscratch: Mert ha jól tudom, akkor konkrét utalás nem volt rá, hogy az esküvő nem történt meg, csak szó szerint a kutya sem emlékszik rá.  :headscratch: Áh, ez az egész BND egy nagy suck.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2021 Dátum: 2009. október 01. - 23:20:30 »
Most nem úgy volt, hogy csak az emlékét törlte ki a házasságuknak mindenki fejéből Mefisztó?  :headscratch: Mert ha jól tudom, akkor konkrét utalás nem volt rá, hogy az esküvő nem történt meg, csak szó szerint a kutya sem emlékszik rá.  :headscratch: Áh, ez az egész BND egy nagy suck.
Nem, a házasságot kitörölte. Peter Civil war közbeni leleplezése az, ami megtörtént, de elfelejtette mindenki. Azt egyébként én sem tudom most fejből, hogy erre volt-e konkrét utalás (de amúgy szerintem volt), a levelezési rovatban mindenesetre megírták a szerkesztők. Vagy valami más magyarázó szövegben.
Én úgy emlékszem, határozottan érthető, hogy az a kislány a halva született lányuk.  :headscratch:
Mikor már eldőlt, hogy May nénit választja Peter, akkor mondta el Mephisto, hogy ez a kislány most már nem fog létezni (Peter dühös is lett emiatt). Azaz ha Mephisto nem nyúl bele a történelemba (=Peter MJ-t választja), a kislány élne. Tehát vagy később született volna meg, vagy a halva született kislány mégis túlélte valahogy. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2022 Dátum: 2009. október 01. - 23:41:59 »
Aha, rémlik valami.  :)

Összevont üzenet ideje: 2009. október 02. - 00:04:07
Én is elolvastam. A rajz eléggé zavart, mert nem csípem ezt a TN-t, de a sztori is fura volt. Sokkal komorabb hangvételű volt az eredeti, nem volt köztük ilyen összhang sokáig. Na de még bármi is lehet belőle.
« Utoljára szerkesztve: 2009. október 02. - 00:04:07 írta kaine »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2023 Dátum: 2009. október 02. - 07:29:25 »
Remélem kiadják majd HC-ben ezt a minit.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2024 Dátum: 2009. október 02. - 08:33:06 »
Édes Mózes, ez ám zavaros... :uhoh:
Még mindig nem akarják eltörölni a BND sztorit?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2025 Dátum: 2009. október 02. - 08:36:02 »
Most már annyira belemásztak, hogyha abbahagynák csak még nagyobb lenne a katyvasz. Derékig vagyunk a kakiban és fejjel lefelé.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2026 Dátum: 2009. október 02. - 10:58:57 »
Minimum premiere-ben biztos, a Marvel mostanában gyakorlatilag minden minit kiad hc-ban is.
És zozi emlékszik jól, a kislány a még meg sem született gyermekük lett volna. A kis May-ről jelenleg sincs hivatalos álláspont a cégnél.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2027 Dátum: 2009. október 02. - 11:01:05 »
Azért frankó ahogy szegény csöppségről "megfeledkeztek".  :drying:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2028 Dátum: 2009. október 02. - 14:21:33 »
Remélem kiadják majd HC-ben ezt a minit.

Me too. (már ha erre a New Old Clone Saga-ra gondolsz) Erősen esélyes egy beruházásra.  8)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2029 Dátum: 2009. október 08. - 18:48:38 »
Tomi, olvastad már a legújabb Amazinget?

Visszatért Kaine. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2030 Dátum: 2009. október 08. - 19:44:52 »
Bizony.  :brow:

Nagyon jó kis rész lett, bár a rajzok néhol már gusztustalanul mangás jelleget öltenek. Azt azonban még mindig nem egészen értem, hogy hogyan akarják visszahozni Bent? Merthogy ezt akarják végül is, és ezt minden képregényes fórumon és oldalon (newsarama, wizard.com stb) megerősítették.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2031 Dátum: 2009. október 08. - 21:20:22 »
Nem elég neked a Clone saga mini? Abban van elég Ben.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2032 Dátum: 2009. október 08. - 23:13:41 »
Nem olvastam, de király!  ;D ;D Szerintem az egyik legjobb Pókember-karakter. Míg Venomot tartják az anti-Pókembernek, addig Kaine az anti-Peter Parker. És én PP-t mindig is jobban szerettem Pókembernél.
Ugye Petert szeretjük, mert annyira emberi problémái vannak, nehéz a dolga és drukkolunk neki. Ben Reilly épp azért lett nagyon népszerű, mert ő ugyanaz, mint Peter Parker, csak éppen még sokkal nehezebb neki, hisz ott lóg a feje fölött a degeneráció kardja, illetve a tudat, hogy ő csak egy klón. Ezt szorozzuk meg még ezerrel, és akkor kapjuk meg Kaine-t. Aki nem csak, hogy klón, de egy félresikerült klón, akinek hihetetlen fájdalmai vannak a degenerációs faktor miatt, akinek kegyetlenül hasogat a feje, amikor a felturbózott "pókösztöne" láttatja vele a jövőt, akinek a világon semmi jövője nincs, csak várja, hogy a degeneráció véglegesen beüssön. Ő egy olyan Peter Parker, akihez képest az eredeti problémái egyszerűen nullának tűnnek.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2033 Dátum: 2009. október 09. - 05:21:10 »
Nem elég neked a Clone saga mini? Abban van elég Ben.  ;)

1996 óta vár arra minden Ben Reilly és Kaine rajongó, hogy visszahozzák őket a fővonalba. Úgyhogy nem, nem elég.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2034 Dátum: 2009. október 09. - 22:44:40 »
Pár Póklányt olvastam, két érdekesség:
Kaine újra látomást lát: Póklányt felnyársalja egy Scrier. Begőzöl, megkeresi a helyi csapatot, és elkezdi szétverni, kinyírni őket, hogy véletlenül se maradhasson senki, aki a Póklányt megölhetné. Ezt megtudják a "központban", és fogalmuk sincs, hogy Kaine miért aprítja őket, de azt megtudják, hogy valahogy kötődik a Póklányhoz Kaine. Úgyhogy kitervelik, hogy megölik a Póklányt, hogy ezzel vágjanak vissza Kaine-nek.  ;D
Milyen ironikus.  :D

Adott egy erőgép fickó. Ezernyi villám, sugár, mindennel ütik, de ő lenyomja a teljes Bosszúangyal csapatot, beleértve a már idősebb Hangyát, Skarlát Boszit, meg mindenkit. A Póklány még áll, és mit tesz? Ráugrik és a palástját ráhúzza a fejére.  :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2009. október 10. - 00:03:55 írta kaine »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2035 Dátum: 2009. október 09. - 23:55:13 »
Amúgy ugye tudod, hogy a Zsákos sorozatunk spoilerjeit lövöd le sorra? Az elsővel csak konkrétan a komplett utolsó harminc számot...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2036 Dátum: 2009. október 10. - 00:02:51 »
Ha az utolsó 30 alatt 100-ig érted, akkor nagyon nem vagy képben. Ez a sztorivonal kevesebb, mint 10 számot foglal magába. Azt is a 100-nál, vagyis mire odaértek, már senki sem fog emlékezni erre, amit írtam itt. Ráadásul nem írtam spoilert.  :nezze: Egy látomás, ami felvezeti a sztorit, hol spoiler ez? Az lett volna, ha leírom, mi a végkifejlet.Ha csak ez a dolog 30 részt vett volna igénybe, az író elmehetne a fenébe.
 De csak miattad, beteszem spoilerbe az egészet.  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2009. október 10. - 00:04:53 írta kaine »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2037 Dátum: 2009. október 12. - 10:50:50 »
Az új Klón Saga egyik fel nem használt borítója

Todd

• Pókfej
« Válasz #2038 Dátum: 2009. október 12. - 13:52:22 »
Ez k*rva jó! :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2039 Dátum: 2009. október 12. - 13:53:55 »
Ha esetleg egy tpb kijön vele, vagy egy reprint ziher hogy megveszem.  ;D Egy olyan plüss Skarlát Pókot pedig feltétlenül beszerzek.  ;D