Az az igazság, hogy ez a múltja kicsit azért sántít. Ha a harcművészetekhez lenne bármi köze, akkor sosem lett volna verőember, nem ölne meg senkit, meg ilyesmik. Vagyis ebből kiindulva, csak tanították bunyózni, de épp azon szellemiség nélkül, amit most Shang-Chitől kapott.
Nem tudom, én úgy gondolom, hogy az írók tették verőemberé, illetve agyatlan gyilkológéppé. Mondjuk mentségükre szóljon, hogy nehéz lehet Rozsit írni, mert nagyon komplex karakter, egy csomó dologra kéne figyelni nála, eleve az életkora miatt nagyon tapasztalt + X-fegyver kiképzés + szamurájos múlt, de amúgymeg egy mogorva kanadai tuskó...

Könnyű beleesni a csapdába, hogy elviszik a hentelős irányba a karaktert. Egyébként ami az emberölést illeti, a tanítómestere, Ogun egy ninja volt, tehát nyilván leginkább ninjutsut tanulhatott Logan a harcművészetekből, ahol gondolom nem volt tiltva az emberölés... Plusz a mestere sem volt túl tiszta jellem, mint kiderült. De szerintem, ha jól van megírva a karakter, akkor igazából csak akkor öl embert, ha kell. Csak az írók hajlamosak ezt eltúlozni, mint ahogy az öngyógyító képességét is. Nyilván Logan életének a harcművészet csak egy része volt, a korai előéletének, illetve a különböző más kiképzéseknek is maradt nyoma a személyiségében. Szóval öl, ha kell, de szerintem még így sem annyira durva, mint pl. a Megtorló.

Egyébként azt nem is várom el, hogy filozófiailag olyan magas szinten legyen, mint Shang-Chi, sőt, nem is feltétlenül az volt a problémám, hogy tanácsot kér tőle, mert miért ne. Inkább az alapsztorival volt bajom, hogy Logan amatőrnek lett beállítva, akit Kardfogú folyton elpáhol. Holott, ha jól tudom, ez inkább fordítva szokott lenni... Szóval ez is sántít.
Én még nem olvastam rosszat tőle. Legnegatívabb esetben közömböset.
Heh, az egy írónál baromi jó átlagnak számít.

Eddig mindenkinek nagyon tetszik, ami azért érdekes, mert önálló kiadványban nem sokan adtak volna neki esélyt. Erre is nagyon jó ez a magazin.
Pedig ha ilyen minőségű rajzokkal megjelenne (két)havilapként, hasonló ár/oldalszám arányban, mint az M+ vagy a Hihi Pók, simán venném. Lehet hogy kisebbségben leszek, de nekem izgalmasabb a karakter, mint Hulk, részben azért mert nő, részben meg mert ő alapból okos, és nála nem az átváltozáson meg a belső lelki küzdelmeken van a hangsúly, amennyire eddig láttam.

Önálló kiadványként gondolom a karakter viszonylagos itthoni ismeretlensége miatt nem láttak esélyt benne az emberek.
Ja, és olyannyira tetszett a sztori, hogy She-Hulkos háttérképet állítottam be a gépemen.

Amúgy szerintem most a legválasztékosabb a paletta a Kingpin havilapjai terén: Az X-rajongók is megkapják amit szeretnének, a Pókember rajongók is, illetve azok is, akik új karaktereket szeretnének megismerni.

Tényleg nagyon drukkolok, hogy ebben a formában nagyon sikeres legyen az M+. Amire még nagyon kiváncsi leszek idén, az Thor önálló bemutatkozása ebben a kiadványban.

Vagy team-up sztori lesz?
Nem csak esélye van, hanem bizonysága.
Kiiiirály!

Ha a belinkelt két borítóból lesz valamelyik, akkor nekem is a "vizespólós" tetszene jobban.

Az a tekintet nagyon el lett találva.

Ez egyszerű nyomdatechnikai eszköz arra, hogy az oldalak ne ragadjanak össze. Ilyen fényes lapnál különösen szükséges. Emlékezz vissza a Semic sima papírjára, ami simán összeragadt. Ezt a port szórják a lapok közé száradáskor, hogy az egymáson fekvő több ezer oldal súlyától ne ragadjanak össze a lapok. A Semic nem használt ilyet, mert nem olcsó anyag.
Én is észrevettem azt a port az oldalakon, azt hittem, hogy kis minőségi hiba történt, de így már értem a helyzetet.