Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1013906 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:Marvel +
« Válasz #2560 Dátum: 2013. február 16. - 16:17:29 »
Pesten volt vásárolni és megvette nekem őket ajándékba.
De jó arc! :) :)

Szerencsém van , hogy vannak ilyen barátaim.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2561 Dátum: 2013. február 16. - 16:23:23 »
Shang Chi mellén amúgy nincs egy sárkány tetoválás? Vagy keverem valakivel?
Danny Randdel.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2562 Dátum: 2013. február 16. - 16:34:11 »
Ez egyszerű nyomdatechnikai eszköz arra, hogy az oldalak ne ragadjanak össze. Ilyen fényes lapnál különösen szükséges. Emlékezz vissza a Semic sima papírjára, ami simán összeragadt. Ezt a port szórják a lapok közé száradáskor, hogy az egymáson fekvő több ezer oldal súlyától ne ragadjanak össze a lapok. A Semic nem használt ilyet, mert nem olcsó anyag.
Mindig tanul valami újat az ember, persze ez nem nehéz, ha az ember nincs benne a nyomdatechnikában. Csak annyi a baj ezzel a megoldással, hogy így sok por beleragad a festékbe és leporolhatatlanná válik, örökre ott marad benne.  :(
A Semicnél inkább a fő probléma az volt, hogy a nyomdában nem vágták el rendesen a lapokat. Meg maximum az egyik oldal összefogta a másikat, amikor gondolom egymásra rakták őket, ezért amolyan szellemképes volt egy egy oldalnál. De ott gondolom a gyér papír is lehetett az oka.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2563 Dátum: 2013. február 16. - 16:48:01 »
Igen. Lehet, hogy valami zavaró, hogy alvás közben ne érzékelje mások gondolatait, hogy nyugodtan aludhasson.
Nem. Az bizony akkor ott nyomdahiba, mert az eredetiben nincs ott semmi.

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #2564 Dátum: 2013. február 16. - 16:53:35 »
Shang Chi mellén amúgy nincs egy sárkány tetoválás? Vagy keverem valakivel?
Danny Randdel.
Neki tudom hogy ott van, de a Deadpool/Kábel sorozatban Wade összeakaszkodott valami ázsiai harcművésszel, akinek rá volt gyógyulva a tetkójára...
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2565 Dátum: 2013. február 16. - 17:12:12 »
Az meg a Macska, még Shang-Chi régi sorozatából.

kzoli

• Sakál
« Válasz #2566 Dátum: 2013. február 16. - 17:23:22 »
Ha nem,akkor hogyhogy ott van a Mutánsvilágban Kolosszus,aki itt már halott?

Majd meglátod, pár rész múlva :)

Hohó! Nos,ezért is imádom a képregényeket! Mindig van valami nem várt esemény.

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #2567 Dátum: 2013. február 16. - 18:15:55 »
Az meg a Macska, még Shang-Chi régi sorozatából.
Köszi a választ!
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2568 Dátum: 2013. február 16. - 22:47:03 »
Amazon...ezen rendesen meglepődtem. Oké, hogy Peter David jó író, de Amazon valahogy soha sem tudott lekötni, mindig is elég erőltetett karakternek tartottam, akiből hiányzik az plusz, ami megkülönbözteti a tucattól. Ennek ellenére vagy háromszor elolvastam már a történetét. Nagyon jó kezdés! :brow: A Szivacsember és Titánia szerepeltetése is nagyon tetszett (megcsapott a nosztalgia is; Titkos háború, Marvel Extra, stb.) és baromi kíváncsi vagyok a magyarázatára a...a tudjátok minek. ;)
Én is elolvastam már kétszer, pedig a nyomtatás előtt is el kellett olvasnom néhányszor. :)
A késés pozitívuma, hogy már csak 3 hét a folytatásig. :)
Az bizony akkor ott nyomdahiba, mert az eredetiben nincs ott semmi.
És tényleg! Megnéztem: abban sincs, amit a nyomdának leadtunk.  :surp:

balogh44

• Thanos
« Válasz #2569 Dátum: 2013. február 16. - 23:07:38 »
Na, én meg már azt hittem a szállítás következtében porosodtak be a lapok! :) Szépen lelehet seperni oldalonként és kész!
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 16. - 23:22:15 írta kaine »

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2570 Dátum: 2013. február 17. - 01:54:09 »
Eredetiben nem igazán tetszett nekem ez a rozsó karmos borító, de a Marvel+on nagyon pöpec! Sír ugyan egy kicsit a szám, hogy ezzel kiütötte az Amazonosat, de ez mégis csak egy kihagyhatatlan ziccer volt, szóval érthető.

Viszont örömmel olvasom, hogy akkor legközelebb ő fog a borítón díszelegni: :sweetheart: :shehulk: :sweetheart:
Viszont látom nem véletlenül nem készültetek el még annak a borítójával, mert biztos nem kis munka, akármelyik verziót is nézem:
Gondolom inkább a vízcseppeset dolgozzátok át, semmint a törmelékeset.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2571 Dátum: 2013. február 17. - 10:53:00 »
Azért mert nem maradhat she HULK? Amazonnak kéne lennie?
Amúgy a maga nemében mindkettő nagyon állat !

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2572 Dátum: 2013. február 17. - 11:50:47 »
Marvel+ lesz ott a She-Hulk helyett szerintem.  :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2573 Dátum: 2013. február 17. - 11:54:28 »
Gondoltam az is.:)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2574 Dátum: 2013. február 17. - 13:00:13 »
Marvel+ a tetején kell, hogy legyen.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2575 Dátum: 2013. február 17. - 13:42:29 »
Szóval a vizespólós csaj lesz?:)

Hogy van ez, sheHULK is a dühtől veszti l a fejét és alakul át?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2576 Dátum: 2013. február 17. - 14:31:48 »
Nem, akaratától függően. Leszámítva azt az időszakát, amikor végleg úgy ragadt.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2577 Dátum: 2013. február 17. - 16:16:05 »
Elolvastam a másik kettő sztorit is.
A Rozsomákos sztori jó, a rajz itt is nagyon állat, tényleg reális, de az X-é még mindig jobban tetszik. A történet önmagában jó, van benne akció, meg elgondolkodtató rész, Rozsi hozta is a formáját, amikor az elején kiborult, és elhúzta a csíkot onnan. Aztán kiüti Kardfogút, visszamegy, és csak elveszi az almát. Hatalmas volt, ez egy elég mély gondolat, hozzá képest, hogy csak elveszi, és nem válaszol a kérdésre.

Aztán az Amazonos képregényben a rajz volt a legképregényesebb, azt nem értem, ha ott a csaj nyakát kitekerte, akkor hogy lett ott a furgonban?
SD. EJC.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2578 Dátum: 2013. február 17. - 16:17:50 »
Az utolsót meg fogod érteni. David azt eléggé húzta, de aztán megmagyarázza. Amúgy piszok furfangos volt, mert a magyarázat annyira pofonegyszerű, hogy az már fáj, mégse ugrott be akkoriban se szinte senkinek.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2579 Dátum: 2013. február 17. - 20:10:19 »
Az az igazság, hogy ez a múltja kicsit azért sántít. Ha a harcművészetekhez lenne bármi köze, akkor sosem lett volna verőember, nem ölne meg senkit, meg ilyesmik. Vagyis ebből kiindulva, csak tanították bunyózni, de épp azon szellemiség nélkül, amit most Shang-Chitől kapott.
Nem tudom, én úgy gondolom, hogy az írók tették verőemberé, illetve agyatlan gyilkológéppé. Mondjuk mentségükre szóljon, hogy nehéz lehet Rozsit írni, mert nagyon komplex karakter, egy csomó dologra kéne figyelni nála, eleve az életkora miatt nagyon tapasztalt + X-fegyver kiképzés + szamurájos múlt, de amúgymeg egy mogorva kanadai tuskó... :hehe: Könnyű beleesni a csapdába, hogy elviszik a hentelős irányba a karaktert. Egyébként ami az emberölést illeti, a tanítómestere, Ogun egy ninja volt, tehát nyilván leginkább ninjutsut tanulhatott Logan a harcművészetekből, ahol gondolom nem volt tiltva az emberölés... Plusz a mestere sem volt túl tiszta jellem, mint kiderült. De szerintem, ha jól van megírva a karakter, akkor igazából csak akkor öl embert, ha kell. Csak az írók hajlamosak ezt eltúlozni, mint ahogy az öngyógyító képességét is. Nyilván Logan életének a harcművészet csak egy része volt, a korai előéletének, illetve a különböző más kiképzéseknek is maradt nyoma a személyiségében. Szóval öl, ha kell, de szerintem még így sem annyira durva, mint pl. a Megtorló. :D
Egyébként azt nem is várom el, hogy filozófiailag olyan magas szinten legyen, mint Shang-Chi, sőt, nem is feltétlenül az volt a problémám, hogy tanácsot kér tőle, mert miért ne. Inkább az alapsztorival volt bajom, hogy Logan amatőrnek lett beállítva, akit Kardfogú folyton elpáhol. Holott, ha jól tudom, ez inkább fordítva szokott lenni... Szóval ez is sántít.

Idézet
Én még nem olvastam rosszat tőle. Legnegatívabb esetben közömböset.
Heh, az egy írónál baromi jó átlagnak számít. :D

Idézet
Eddig mindenkinek nagyon tetszik, ami azért érdekes, mert önálló kiadványban nem sokan adtak volna neki esélyt. Erre is nagyon jó ez a magazin.
Pedig ha ilyen minőségű rajzokkal megjelenne (két)havilapként, hasonló ár/oldalszám arányban, mint az M+ vagy a Hihi Pók, simán venném. Lehet hogy kisebbségben leszek, de nekem izgalmasabb a karakter, mint Hulk, részben azért mert nő, részben meg mert ő alapból okos, és nála nem az átváltozáson meg a belső lelki küzdelmeken van a hangsúly, amennyire eddig láttam. :)
Önálló kiadványként gondolom a karakter viszonylagos itthoni ismeretlensége miatt nem láttak esélyt benne az emberek.

Ja, és olyannyira tetszett a sztori, hogy She-Hulkos háttérképet állítottam be a gépemen. ;D

Amúgy szerintem most a legválasztékosabb a paletta a Kingpin havilapjai terén: Az X-rajongók is megkapják amit szeretnének, a Pókember rajongók is, illetve azok is, akik új karaktereket szeretnének megismerni. :D Tényleg nagyon drukkolok, hogy ebben a formában nagyon sikeres legyen az M+. Amire még nagyon kiváncsi leszek idén, az Thor önálló bemutatkozása ebben a kiadványban. :brow: Vagy team-up sztori lesz?

Idézet
Nem csak esélye van, hanem bizonysága. :)
Kiiiirály!  :joy: ;D :shehulk:

Ha a belinkelt két borítóból lesz valamelyik, akkor nekem is a "vizespólós" tetszene jobban. :D Az a tekintet nagyon el lett találva. :)

Idézet
Ez egyszerű nyomdatechnikai eszköz arra, hogy az oldalak ne ragadjanak össze. Ilyen fényes lapnál különösen szükséges. Emlékezz vissza a Semic sima papírjára, ami simán összeragadt. Ezt a port szórják a lapok közé száradáskor, hogy az egymáson fekvő több ezer oldal súlyától ne ragadjanak össze a lapok. A Semic nem használt ilyet, mert nem olcsó anyag.
Én is észrevettem azt a port az oldalakon, azt hittem, hogy kis minőségi hiba történt, de így már értem a helyzetet. 
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.