Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1013777 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

spuri

• Grizzly
  • *
Re:Marvel +
« Válasz #3520 Dátum: 2014. február 11. - 09:03:10 »
Bárki is követte el a Marvel+ legújabb számában az ISTEN feliratot, az előtt le a kalappal! Gyönyörű lett. Még sok ilyet a népnek! :)
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 11. - 09:04:45 írta spuri »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3521 Dátum: 2014. február 11. - 10:11:07 »
Petshop volt a tettes.  :spidey:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3522 Dátum: 2014. február 11. - 11:40:33 »
Basszus, és az a történet nem került bele, amikor összegyűjti a köveket?  :'( Pedig ott mutatkozik meg igazán thanos zsenialitása. :(
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3523 Dátum: 2014. február 11. - 12:02:02 »
"Nem került bele"? Az egy 64 oldalas külön kiadvány volt, ami ez UTÁN jelent meg odakinn is. Ott is teljesen önállóan.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3524 Dátum: 2014. február 11. - 12:11:44 »
Nem tudom miért utána jön, nem is tudtam arról, hogy odakint is később jelent meg. Egyszerűen csak számomra úgy lett volna logikus, ha azzal indul a történet.
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3525 Dátum: 2014. február 11. - 12:25:49 »
Akkor is, ha utána a Gauntlet már nem jelenik meg? Merthogy abban Thanos van és a kozmikus lények, vagyis senki ismerős a hazai olvasók számára. Abszolút nem része ennek a történetnek, egy egyszerű utólagos előzmény, miután Thanos már népszerű lett.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3526 Dátum: 2014. február 11. - 13:23:16 »
Nyugi, attól még részletesen értesültnek az olvasók az ottani eseményekről.

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #3527 Dátum: 2014. február 11. - 16:22:18 »
Ma nekem is meghozta a postás, hát teljesen paff lettem, annyira király lett! Hát még amikor belegondoltam, hogy mennyi minden lesz még idén, egyszerűen szuper évünk lesz (van)! :ugral: :ugralhehe: :bravo: :kingpin2:

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #3528 Dátum: 2014. február 11. - 21:26:13 »
Bárki is követte el a Marvel+ legújabb számában az ISTEN feliratot, az előtt le a kalappal! Gyönyörű lett. Még sok ilyet a népnek! :)

Köszönöm szépen Spuri, én voltam. Jól esik a dícséret, főleg a tied.
Egyébként gyerekkoromban mindig ilyenre vágytam, amikor láttam, hogy egy bonyolultabb, vagy rajzos felirat nem került átírásra, hogy "De jó lett volna, ha ezt megcsinálta volna valaki!". Hát most én megcsináltam, csak, hogy lássam megy-e. Ment.  :D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3529 Dátum: 2014. február 11. - 22:13:21 »
Köszönöm szépen Spuri, én voltam. Jól esik a dícséret, főleg a tied.
Egyébként gyerekkoromban mindig ilyenre vágytam, amikor láttam, hogy egy bonyolultabb, vagy rajzos felirat nem került átírásra, hogy "De jó lett volna, ha ezt megcsinálta volna valaki!". Hát most én megcsináltam, csak, hogy lássam megy-e. Ment.  :D

Tényleg nagyon szép volt, én is szeretnék gratulálni! :) Mikor megláttam csak néztem, hogy aztaaaaa. Lenyűgöző volt! :)

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #3530 Dátum: 2014. február 12. - 11:53:47 »
Ugyanezt tudom elmondani. Tényleg zseniális megvalósítás volt, teljesen felcsigázott a story. Nehéz 1-2 hétnek nézek megint most elébe. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #3531 Dátum: 2014. február 12. - 14:17:55 »
Ne már kezdek nagyon kiváncsi lenni rá.  :o

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #3532 Dátum: 2014. február 12. - 18:02:56 »
Most lehet, hogy magam ellen beszélek , de a pénteki postai feladást szerintem hanyagolni kellene , inkább a következő hétfőn kellene feladni a képregényeket, két napig a postán porosodnak és szerintem semmivel előbb nem érkeznek meg.

A posta elég kiszámíthatatlan. Nekem volt olyan, hogy vasárnap délután adtam fel egy Tescos postán simán valamit, s másnap már meg is kapta az illető a küldeményt.
De ha péntek (péntek délután és szombat délelőtt még dolgoznak a postán, igaz ez utóbbi napon már nem biztos, hogy teljes "gőzzel") helyett hétfőn adnák fel a levelet, akkor még később érkezne meg a címzetthez a küldemény. Hozzám például még ma sem érkezett meg Szegedre a Marvel+. A legrosszabb esetben olyan 5 munkanap is kell, amíg célba ér egy simán feladott levél.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3533 Dátum: 2014. február 12. - 18:55:09 »
Hadd csatlakozzam az előttem szólókhoz, az Isten felirat valóban nagyon jól sikerült. Sőt továbbmennék, nekem jobban tetszik az eredetinél. Az szerintem olyan ormótlan. Egy bánatom van csak, hogy egyoldalas fektetett lett az oldal, nem kétoldalas. De gondolom ez a szerkesztés és az oldalhiány áldozata lett. Kár érte. Nagyon szuper az újság, nagyon színvonalas. Az X-Men és a Hatalom is nagyon jó sztori. Két kérdésem lenne azért: ( Biztos esett már róla szó ) Mennyibe fog kerülni a különszám?
A Végtelen Hatalom felirat kinek a munkája?
Nagyon bírom Jim Starlint a Marvel Kapitány halála is nagyon tetszett.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3534 Dátum: 2014. február 12. - 18:59:15 »
1290 Ft lesz a 96 oldalas különszám.
Ha a borító feliratra gondolsz, az a műszaki szerkesztő munkája, azaz Benes Attiláé.
Jim Starlin nálam is nagy kedvenc.  :)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3535 Dátum: 2014. február 12. - 19:45:51 »
1290 Ft lesz a 96 oldalas különszám.
Ha a borító feliratra gondolsz, az a műszaki szerkesztő munkája, azaz Benes Attiláé.
Jim Starlin nálam is nagy kedvenc.  :)

1290?  :o Azt hittem drágább lesz.
Igen a borító feliratra gondoltam.  Nagyon tetszik a végtelen jel ékezetként való használata, nagyon ötletes.
Tényleg a Marvel Kapitány halálát nem tervezed kiadni?  :brow:
Köszi a válaszokat!

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3536 Dátum: 2014. február 12. - 20:13:31 »
De, már volt tervben.
A füzeteket olcsóbban ki lehet hozni, mint a könyveket.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3537 Dátum: 2014. február 12. - 20:27:40 »
George Pérez klasszikus rajzoló, megbízható kézműves, aki dolgozott már a Marvelnek de a DC-nek is, és mindig egy-egy fontosabb momentumot, sztorit rajzoltattak vele, nem csoda.
De Ron Lim is élvezhető szerintem, ő majd a folytatásban jön. ;)
Petshop: Tényleg szép lett, azért volt vele munkád biztos. :)
A sztori tényleg nagyon érdekes, pláne a három "jómadár" figurája, régóta szerettem volna már ha ez a sztori is szerepet kap a Kingpin kínálatában, és most végre ez is itt van! Köszi érte Kaine, alig várom hogy a folytatást is levadásszam majd! ;)

kzoli

• Sakál
« Válasz #3538 Dátum: 2014. február 12. - 20:47:28 »
Nem egy égbekiáltó kérdés, csak a kíváncsiság miatt kérdezem: mi dönti el, hogy egy képregényfüzet milyen magasságú (amennyiben állítva helyezem el). Példa: az eddig kiadott M+ füzetekből a legmagasabb a 2012/2., a legkisebb a 2014/1. volt. Van köztük kb. 2mm. Esetleg ez a véletlen műve, vagy van egy tól-ig határ a méretben?

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #3539 Dátum: 2014. február 12. - 21:50:28 »
Nagyon klassz a képregény, az X-men hozta a formáját, bár az ilyen félvárosnyi szörnyekért valahogy sosem rajongtam.  ;D Örültem, hogy a Fantasztikusok is beszálltak a buliba, hacsak egy kis időre is.

A Végtelen Hatalom isteni! (hogy stílszerű legyek ;D ). Kb olyan izgalommal vártam, mint annak idején a Titkos Háborút. Jó megint együtt látni ennyi karaktert, élvezetesek a helyszínek is, a rajzokért szintén odavagyok.  :D Remélem ebből a korszakból lesznek még sztorik.

Amúgy feltűnt valakinek, hogy a Titánon, Alf ment a tévében?  :lol: :hehe: Jó humora van az írónak/rajzolónak... :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 13. - 07:53:13 írta jukjuk »