Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1048488 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kilgores

• Keselyű
  • **
Re:Marvel +
« Válasz #3900 Dátum: 2014. május 12. - 20:05:46 »
Még egy tökéletes számon vagyunk túl :) (nagy meglepetésre Trillianba már nem volt, de Kálvin-téren több is) Bár az X-men tavaly nem jött be, örülök, hogy maradtam, mert most nagyon tetszik! A második sztori meg nagyon jól kezdődik, csak így tovább!  8)

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3901 Dátum: 2014. május 12. - 22:43:34 »
Most olvastam el az új M+-t. Talán ez az eddigi legjobb szám :)

Az X-men egyszerűen zseniális. A sztori, a rajzok, a fordulatok. Egyszerre izgalmas, egyedi, ötletes, elgondolkodtató. Ilyen egy jó történet.

A Rozsomák sztori is igen jól sikerült. Anno a Polgárháború sztoriban is az ő mellékszála tetszett a legjobban (talán még a főszálnál is jobb volt :) ).

Egy kérdésem lenne:
Rozsomák azt mondja Fenegyereknek, hogy "állítólag két-három másik fickó is használja szerkódat". Kik azok, vagy miről beszél itt?
Amúgy ez nem hiba véletlenül, hogy Rozsomák rátámad, hogy kiderítse, hogy valóban ő az? Mert sztem Rozsomáknak fel kéne ismernie Fenegyereket a szagáról. Legalábbis elvileg képesnek kéne lennie erre.

Amúgy olvastam, hogy többen is írták, hogy jó lett volna a Kapitány halálát is kiadni, és elvileg azért nem lett kiadva, mert az egy nagy történet, aminek csak az elején volt a halála.
Viszont szerintem simán ki lehetett volna adni a "Captain America v5 25"-öt, mert abban nagyon jól bemutatták az eseményt. Sok visszaemlékezés is volt, a mesterlövészt is elkapták, sőt még az is kiderült, hogy ki a valódi gyilkos. Szerintem igen ütős kis sztori volt, ami önmagában is bőven megállta volna a helyét.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3902 Dátum: 2014. május 12. - 23:13:36 »
Rozsomák azt mondja Fenegyereknek, hogy "állítólag két-három másik fickó is használja szerkódat". Kik azok, vagy miről beszél itt?
Az utóbbi időben többen is voltak Fenegyerek ruhájában. Pókember is, de ő csak beugrott, viszont Vasököl sokáig helyettesítette őt.
Idézet
Amúgy ez nem hiba véletlenül, hogy Rozsomák rátámad, hogy kiderítse, hogy valóban ő az? Mert sztem Rozsomáknak fel kéne ismernie Fenegyereket a szagáról. Legalábbis elvileg képesnek kéne lennie erre.
Tényleg. :)
Idézet
Viszont szerintem simán ki lehetett volna adni a "Captain America v5 25"-öt, mert abban nagyon jól bemutatták az eseményt. Sok visszaemlékezés is volt, a mesterlövészt is elkapták, sőt még az is kiderült, hogy ki a valódi gyilkos.
Több kérdést hagyott volna nyitva, mint amennyit megválaszol. Miért tették, ki a felbujtó, hogy sikerült, ki a Tél katonája, stb.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3903 Dátum: 2014. május 12. - 23:24:48 »
Vagy írhattam volna újabb nyolc oldal doksit háttérinfónak. ;D

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3904 Dátum: 2014. május 13. - 12:22:44 »
Több kérdést hagyott volna nyitva, mint amennyit megválaszol. Miért tették, ki a felbujtó, hogy sikerült, ki a Tél katonája, stb.

Az igaz, viszont ezeket a kérdéseket a mostani M+ is felveti, sőt ott még talán több minden volt megválaszolva. Ki a Tél katonája, miért tették, ki a felbujtó. A hogy sikerült viszont be lett ott mutatva, de az meg valóban újabb kérdéseket vetett fel, így kb ugyan annyi kérdést vet fel mindkét történet :).

Meg ezekre a felvetett kérdésekre a válaszok szerintem mindenkit érdekelnének, vagyis amúgy is jól jönne egy doksi ezeket összefoglalva, főleg hogy a Kapitány halálának előzményei is ki lettek adva, most meg az utóhatása is ki lesz, így jó lenne tudni, hogy pontosan hogyan és miért halt meg.
« Utoljára szerkesztve: 2014. május 13. - 12:28:36 írta kevinkain »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3905 Dátum: 2014. május 13. - 16:25:58 »
Meg ezekre a felvetett kérdésekre a válaszok szerintem mindenkit érdekelnének, vagyis amúgy is jól jönne egy doksi ezeket összefoglalva, főleg hogy a Kapitány halálának előzményei is ki lettek adva, most meg az utóhatása is ki lesz, így jó lenne tudni, hogy pontosan hogyan és miért halt meg.

Teljesen jogos, és logikus. Egyetértek az előttem íróval.
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3906 Dátum: 2014. május 13. - 18:27:07 »
Én is. Lesz összefoglaló.

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #3907 Dátum: 2014. május 13. - 20:23:02 »
Köszönöm, ma én is megkaptam a Marvel +-t. Féltem,hogy ebben az esős időben esetleg baja lesz,bár a boríték elázott,de a  füzet sértetlen és gyönyörű. Nagyon szép munka csak gratulálni tudok.  :kingpin: :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3908 Dátum: 2014. május 14. - 10:50:32 »
Nem tud elázni, belül is nejlonban van.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #3909 Dátum: 2014. május 14. - 12:11:48 »
A csomagolás is mindig tökéletes. Hétfőn én is megkaptam a kis csomagom (és nem 1 hetes késéssel, mint legutóbb). M+ nagyon jó volt, csak valahogy mindig rövidnek tűnik...

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3910 Dátum: 2014. május 14. - 17:35:15 »
Nekem nem jöttek meg, még mindig.
This is a joke. A real practical Joke.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #3911 Dátum: 2014. május 14. - 18:31:12 »
Nekem nem jöttek meg, még mindig.

Nekem sem, pedig ennyi idő alatt ide szokott érni. Na, majd holnap. :)

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #3912 Dátum: 2014. május 14. - 19:56:14 »
Nem tud elázni, belül is nejlonban van.
Örülök is neki,hogy ilyenbe is beleteszitek a füzetet.  :kingpin:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3913 Dátum: 2014. május 14. - 19:58:45 »
A Marvel+-t nem csak a Relayben meg az Immedióban kapni? Láttam tescókban meg sima újságosnál is.  :headscratch:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3914 Dátum: 2014. május 14. - 20:32:20 »
Ott is van.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #3915 Dátum: 2014. május 15. - 18:00:26 »
Na, hozzám is megérkezett a küldemény. Nagyon jó állapotban, semmi hiba nincs benne/rajta. Örülök neki(k), mint állat!  ;D
Gyönyörű mindkét füzet, remélem hétvégén lesz időm elolvasni. Bár az X-menbe már sikerült kb. 5 oldal erejéig, és izgalmasnak tűnik. :)

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #3916 Dátum: 2014. május 15. - 21:15:48 »
Kegyetlen jók a sztorik. Az X-men hozza a szokásos formáját, továbbra is nagyon ott van. Az Amerika Kapitány halála történet első része is kitűnő, örülök, hogy viszonylag sok rajzot látunk Yu-tól. Eleinte kissé furcsálltam, de aztán egyre jobban megszerettem az egyedi stílusát.

Raisu

• Traveller
« Válasz #3917 Dátum: 2014. május 24. - 08:35:29 »
Hm, jól látom, hogy az első Marvel+ különszámot már nem lehet rendelni? Vagy csak átmenetileg nincs?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3918 Dátum: 2014. május 24. - 19:28:29 »
Csak átmenetileg.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3919 Dátum: 2014. május 24. - 21:54:56 »
Kaine, kíváncsi leszek, vajon jövő januárban, mivel fog húzni téged a Panini, hogy ők mit szeretnének majd látni, lehet hogy mégis lesz egy Guardians of the Galaxy?  :brow: