Most olvastam el az új M+-t. Talán ez az eddigi legjobb szám

Az X-men egyszerűen zseniális. A sztori, a rajzok, a fordulatok. Egyszerre izgalmas, egyedi, ötletes, elgondolkodtató. Ilyen egy jó történet.
A Rozsomák sztori is igen jól sikerült. Anno a Polgárháború sztoriban is az ő mellékszála tetszett a legjobban (talán még a főszálnál is jobb volt

).
Egy kérdésem lenne:
Rozsomák azt mondja Fenegyereknek, hogy "állítólag két-három másik fickó is használja szerkódat". Kik azok, vagy miről beszél itt?
Amúgy ez nem hiba véletlenül, hogy Rozsomák rátámad, hogy kiderítse, hogy valóban ő az? Mert sztem Rozsomáknak fel kéne ismernie Fenegyereket a szagáról. Legalábbis elvileg képesnek kéne lennie erre.
Amúgy olvastam, hogy többen is írták, hogy jó lett volna a Kapitány halálát is kiadni, és elvileg azért nem lett kiadva, mert az egy nagy történet, aminek csak az elején volt a halála.
Viszont szerintem simán ki lehetett volna adni a "Captain America v5 25"-öt, mert abban nagyon jól bemutatták az eseményt. Sok visszaemlékezés is volt, a mesterlövészt is elkapták, sőt még az is kiderült, hogy ki a valódi gyilkos. Szerintem igen ütős kis sztori volt, ami önmagában is bőven megállta volna a helyét.