Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1053782 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

fefeaty

• Pókirtó
  • *
Re:Marvel +
« Válasz #4280 Dátum: 2015. január 20. - 08:05:00 »
1: Jöhet a 6 részes
2a: Túlélem...
2b: Szintén...
3: Jöhet!!!
 :kingpin:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4281 Dátum: 2015. január 20. - 08:57:00 »
Nekem teljesen mindegy.  ;)
Mielőtt kezdődne a hőzöngés, tisztázzunk pár dolgot.
A Kingpin bármit ad ki vevő leszek rá. Nekem nem az számít hogy az én favorit sztorim legyen benne, hanem az hogy megjelenjen. Hogy kézbe foghassam.
Hogy érezzem azt az érzést ami gyűjtőszenvedély éhségének a csillapításakor keletkezik.
Amiket a Kaine kiad, 80-90% -ban már olvastam. Több dolog miatt veszem.
Szeretem a friss képregény illatát.  ;)
Tisztelem Kaine-t a azért amit vállalt. Ezért támogatom azzal hogy megveszem azt amibe energiát és pénzt ölt.
És persze hogy támogassam a hazai képregénypiacot.
Vélemény nyilvánítás persze lehet, de ez a fórum nem a Dévényi Tibi bácsi Három kívánság című műsora.  :)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #4282 Dátum: 2015. január 20. - 10:40:51 »
Nekem teljesen mindegy.  ;)
A Kingpin bármit ad ki vevő leszek rá. Nekem nem az számít hogy az én favorit sztorim legyen benne, hanem az hogy megjelenjen. Hogy kézbe foghassam.
Hogy érezzem azt az érzést ami gyűjtőszenvedély éhségének a csillapításakor keletkezik.
Amiket a Kaine kiad, 80-90% -ban már olvastam. Több dolog miatt veszem.
Szeretem a friss képregény illatát.  ;)
Tisztelem Kaine-t a azért amit vállalt. Ezért támogatom azzal hogy megveszem azt amibe energiát és pénzt ölt.
És persze hogy támogassam a hazai képregénypiacot.
Vélemény nyilvánítás persze lehet, de ez a fórum nem a Dévényi Tibi bácsi Három kívánság című műsora.  :)

+++++++

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #4283 Dátum: 2015. január 20. - 11:49:09 »

Pontosan mit is tisztáztál ezzel a hozzászólással?

Tomi feltett kérdéseket, arra jöttek válaszok. Te meg leírtad, hogy szereted a képregény illatát meg hogy ez nem Három kívánság. Remek, de hogy jön ez ide?

Olyan kérdés elhangzott, hogy "mit gondoltok erről és erről az opcióról?", olyan viszont nem, hogy mik az egyéni motivációid, emocionális bon-bonjaid, amik miatt képregényeket veszel.

Ne haragudj, da az arrogáns, kioktató kommentednek egyáltalán nem volt semmi alapja.
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 20. - 11:53:08 írta killingjoke »
"Live for nothing or die for something, your call."

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4284 Dátum: 2015. január 20. - 12:39:03 »
Tomi feltett kérdéseket, arra jöttek válaszok.
Tény hogy Tomi jelen kérdéseire  nem illik az én válaszom, DE ha kicsit is figyeled ennek vagy akár a PPP topic-nak a hsz-it,akkor igenis sokan (akinek nem inge, ne vegye magára) nézik kívánságkosárnak a Kingpin kiadót.
Ne haragudj, da az arrogáns, kioktató kommentednek egyáltalán nem volt semmi alapja.
Sajnálom hogy arrogáns, kioktatónak érezted.
Olyan kérdés elhangzott, hogy "mit gondoltok erről és erről az opcióról?"
A hozzászólásom nem feltétlenül az adott témára való reakciómat tükrözi. A 'kívánságkosár" okának kifejtése már nem mai keletű dolog.  :-[
emocionális bon-bonjaid
Ez k****@ jó.  :lol: ;D
Te meg leírtad, hogy szereted a képregény illatát meg hogy ez nem Három kívánság. Remek, de hogy jön ez ide?
Igen, mert MINDIG MINDEN topic-ban csak arról van szó amiről a topic el van nevezve. SOHA még VÉLETLENÜL se kanyarodott SENKI el az adott témától.  :twisted:
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 20. - 12:40:54 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #4285 Dátum: 2015. január 20. - 12:43:11 »

Jó tudni hogy a kingpinnek legalább 1 biztos vevője van bármit is ad ki de ahogy a füzetek száma nő úgy bizony a piaci igényekre sem árt ha reagál a kiadó. Erre vonatkoztak a kérdések... Lehet hogy van akit a Kingpin néhány kiadási lépése eltántorít és pl az egyenetlen füzetes formátum helyett beszerzi kötetben az őt érdeklő sorozatot . Amennyiben tud angolul az illető ,tekintve hogy a legtöbb történet ami kiadásra kerül majdnem 10 éves ez kölönösebb anyagi megterhelés nélkül kivitelezhető némi utánajárással (és akkor nem egy történet középső 3 száma lesz meg neki mint pl a legutóbb itthon megjelent Deadpoolnál).Félreértés ne essék ... istenkirály dolog hogy , újra vannak képregények az újságárusnál és a Marvel+ antológia jellege kifejezetten örömteli abból a szempontból hogy esély van olyan címek megismerésére amikbe amúgy bele se lapoznék, de voltak nagy mellélövések és ha van mozgástér akkor érdemes az olvasók véleményét kikérni . Engem spec zavart volna ha a Daredevil és a Hulk történetek eleja a normál Marvel + ban jelenik meg mindenféle gyüjtési szempontból .  Amikor megveszem az ujságosnál az adott füzetet a pénztárcámmal adok visszajelzést arra hogy amit a Kingpin csinál jó ...de ehhez annak a ténye hogy bármi megjelenik Marvel+ címen nekem nem elég.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4286 Dátum: 2015. január 20. - 13:24:02 »
Ezt kifejtenéd jobban? A már megjelent Deadpool sztori véletlenül sem egy nagy történet középső 3 száma volt...
Idézet
Engem spec zavart volna ha a Daredevil és a Hulk történetek eleja a normál Marvel + ban jelenik meg mindenféle gyüjtési szempontból .
Voltaképpen ezért jó, hogy a Marvel beleszól. Nyilván nagyobb rálátásuk, tapasztalatuk van az olvasóikkal, mint nekem. Te vagy, aki miatt nem engedték azt a fajta kiadást, mert hogy vannak gyűjtők, akik érzékenyebbek a formátumra is. Igyekszem én is jobban figyelembe venni.

A Hulk gerinces lesz, 1950 forintos áron, egy kötetben a 6 rész. A harmadik különszám lesz, júniusban jelenik meg 136 oldalon.
A Fenegyerek három részes lesz, 72 oldalas, a negyedik különszám. Az ára vélhetően 1190 Ft lesz, de még változhat addig.
A What If olyan sztoriból lesz, amit már mi adtunk ki.
Deadpool is lesz idén valamilyen formában.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #4287 Dátum: 2015. január 20. - 13:50:32 »
Tény hogy Tomi jelen kérdéseire  nem illik az én válaszom, DE ha kicsit is figyeled ennek vagy akár a PPP topic-nak a hsz-it,akkor igenis sokan (akinek nem inge, ne vegye magára) nézik kívánságkosárnak a Kingpin kiadót.

A jelenség valóban idegesítő tud lenni, de itt nem erről volt szó, és ezért éreztem degradálónak a stílust, de túl az én kis mimóza lelkem érzékenységén, még károsnak is. Mivel a kinyilatkoztatás szerű kommentek hajlamosak megakasztani egy diskurzust, amiből akár a kiadó is profitálhat.

Jelesül, hogy milyen formában és milyen gyakorisággal jönnek ki a füzetek, kötetek. Mármint az ezzel kapcsolatos vásárlói reakciók talán nem irrelevánsak. A kezdetektől a Kingpinnel vagyok, de ma már nem tudok megvenni mindent. Többek között a Batmant a Ragadozók miatt nem veszem, a Marvel +-t pedig mert antológia jellegű, és nekem az nem fekszik.

Viszont a Daredevilt nagyon szeretem, de mint gyűjtőnek, egyáltalán nem mindegy, hogy különálló füzetben, kötetben; évente egy vagy kettő jelenik meg. Megmondom őszintén, ha nem marad a gerinces formátum, akkor lehet, kiszállok (egy füzet még nem a világ, mondjuk), vagy ha túl sokáig húzódik. Nekem tényleg sokat számít, hogy a gyűjtemény egységes legyen, és ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy amúgy mennyire tisztelem Tomi munkásságát.
"Live for nothing or die for something, your call."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4288 Dátum: 2015. január 20. - 14:00:01 »
Nagy részben igazat adok, de a Fenegyereknél sajnos a legtöbb sztori 5 részes, amire még nem tudunk gerincet tenni. Vagyis sokkal valószínűbb, hogy a füzet formátum lesz az általánosabb.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4289 Dátum: 2015. január 20. - 14:00:25 »

Talán?

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4290 Dátum: 2015. január 20. - 14:02:36 »
1 - 1950 Ft-os, kötetes verzió
2/a - Tetszettek az eddigi Fenegyerek kiadványok, de ha csak egy jelenik meg az sem gáz.
2/b - Nem leszek tőle szomorú, mivel én speciel rühellem ezt a karaktert.  :hehe:
3 - Passz... :headscratch:....viszont az ötletnek nagyon örülök, hiszen a What If-es cuccokat mindig is bírtam.  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 20. - 14:21:27 írta jukjuk »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4291 Dátum: 2015. január 20. - 15:22:08 »
What If... Silver Surfer possessed the Infinity Gauntlet
Mivel ez egy ideje kinn van nálunk, így feltételezem, tudnék róla, ha megjelenne. Plusz a rajz valami fertelmes(en kilencvenes évek).

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #4292 Dátum: 2015. január 20. - 18:33:31 »
Hű ,ezek jó hírek . Főleg az hogy  az idén 4 Marvel  Plusz különszám is lesz . A Fenegyerek különszám  3 történettel ,72  oldalon  .1190 Ft ért épen  megfelelő . Na ezért jó a Kingpin mert reális árakért jelennek meg a képregényei . Szeretném ha majd egyszer a Weird  féle  Fenegyerek sorozatból meg jelene  a néhány történet ahol  SPOILER . Prérifarkas ,Fenegyerek , és Folt szerepel elég érdekes  és kicsit morbid . Pl  az egyik képen szegény Folt [ Spot ]    úgy néz ki mint egy Picasso festmény , ;D  szó szerint  össze csomózta magát. Vagy remélem hogy a Deadpoolból majd az lesz  ha nem az idén akkor talán majd jövőre   .Ami a  Kábel és Deadpool sorozatban jelent meg , ami szerintem amúgy is jó sorozat volt . Az a rész ahol Rinó  visszavág Deadpool-nak . Vagy is egy fajta folytatása a megjelent történetnek . Csak itt fordított a fel állás Rinó marad hatalmasnak és Deadpool zsugorodik  össze  . A Kábel és Deadpool-ból  szerintem jelenhetne meg néhány rész majd valamikor a Marvel Pluszban mert különállóan is érthető történetek .És néha különleges események is voltak benne .
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

balogh44

• Thanos
« Válasz #4293 Dátum: 2015. január 20. - 20:09:31 »
What If... Silver Surfer possessed the Infinity Gauntlet
Mivel ez egy ideje kinn van nálunk, így feltételezem, tudnék róla, ha megjelenne. Plusz a rajz valami fertelmes(en kilencvenes évek).
Aha, hát ez elmondható Ron Lim-ről is....

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #4294 Dátum: 2015. január 20. - 20:19:14 »
Kicsit késve,de én is leírom a válaszaimat.  ;D
1. Kötetes formára szavaznék 1950 Ft-ért, Hulkot nagyon szeretem bármennyi jöhet belőle, bármilyen formátumban. :hulky:
2./a Túlélem, ha csak egy Fenegyerek jön,de az jöjjön! :D 72 oldalon 1190- ért pont jó. ;)
2./b Nem tartozik a kedvenceim közé Deadpool, úgyhogy nem zavar, ha nem lesz.
3. What If.... bármi jöhet! Szeretem az ilyen sztorikat.  :kingpin:

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #4295 Dátum: 2015. január 20. - 21:18:54 »
Kicsit lekéstem, és közben Tomi terve is megszületett. Én támogatom, ezt a verziót, várom mindet. :)
DE: a Fenegyerek-hír hidegzuhany volt. :(

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4296 Dátum: 2015. január 21. - 01:47:02 »
Kicsit megkésve, de én is leírom a kérdésekre adott válaszaim, ha nem baj :).

1. - Egyértelműen a 6 részes. Bár azzal az infóval, hogy olyan a történet, hogyha egy részt kihagyunk akkor is értelmes történet lenne kicsit elment az amúgy se nagy kedvem a különálló Hulk sztoritól, de attól még megveszem és a teljességre szavazok, mint mindig :).
2.a - bevallom, még kicsit le vagyok maradva, így még nem olvastam az eddigieket (nagy mennyiséget rendeltem karácsony előtt és beosztom :) ), de nem teljesen értem, hogy mi köze van ehhez annak a vétónak, hogy különszámot nem lehet felvezetni a sorozatban, mert ez végig ment volna a füzetben és tudtommal nincs szoros köze a különszámos Fenegyereknek (azt leszámítva, hogy utána következik)? Amúgy a Marvel nem tudom milyen jogon erkölcsösködik ilyen tekintetben, pedig mindnyájan tudjuk miket művelnek és milyen az üzletpolitikájuk :).
Amúgy én is szeretem az egységes dolgokat, tehát "az első rész az M+-ban lesz, a többi meg különszámban", már tavaly se tetszett túlzottan, így ennek kicsit örülök, hogy ezt nem engedi a Marvel.
Viszont, ami elszomorít, hogy emiatt egy 3 részes történetre pazarlódik el egy egész különszám :S.
2.b - ez meg nagyon szomorú, mert a DP-s sztorik nagy kedvenceim voltak tavaly :(.
3. - A What if-eket alapból nem szeretem, mert amúgy is egy nagy kavarás már az egész Marvel univerzum a rengeteg alternatív világgal, reboot-al, kitörléssel, átírással, így az ilyesmi nem nagyon hoz lázba. De ha tippelni kell, akkor a "Mi lett volna ha Kapitány csapata nyeri a Polgáháborút", mert az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy egyszerűen nem tudunk elszakadni attól a történettől és a Kapitánytól :). Viszont az sokkal jobb befejezés lett volna, szóval szerintem az lenne a legérdekesebb és legvalószínűbb :).

Teljesen igaz volt a hozzászólásod és szerintem itt a legtöbben ugyan így vagyunk azokkal a dolgokkal, amiket leírtál (bár a fórumnak alapból is egyfajta kivánság-kosár funkciója is van :) ), DE azt kell mondanom, hogy ez az eddigi esetek azon elenyésző része, amikor teljesen önkényes és jogtalanul beszúrt monológ volt, mert fel lett téve egy kérdés és már oldalakon keresztül mindenki szinte csak arra válaszolt, vagyis ez most pont nagyon nem illett ide :).

deadbeat7

• Pléhsuszter
  • *
  • Csatlós
« Válasz #4297 Dátum: 2015. január 21. - 08:56:51 »
1: egy füzetben, gerinccel az igazi, 1950ért meg aztán pláne
2a: sajnálom, mert pozitív csalódás volt számomra a két utóbbi fenegyerek kiadvány; de ha jól értem, csak csúszik a dolog, később jön a folytatás
2b: fárasztó egy figura -kicsit örülök, hogy ezzel nem vagyok egyedül- : nem fog hiányozni
3: jöjjön, kíváncsian várom, biztos valami jót választottál (több szuperhőst felvonultatóra gondolok én is, de a what if-eket nem ismerem)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4298 Dátum: 2015. január 21. - 11:49:10 »
Kábel-Deadpool kicsit összefüggő, abba egyelőre nem megyünk bele.
Bár azzal az infóval, hogy olyan a történet, hogyha egy részt kihagyunk akkor is értelmes történet lenne kicsit elment az amúgy se nagy kedvem a különálló Hulk sztoritól, de attól még megveszem és a teljességre szavazok, mint mindig :).
Nem kimaradásról volt szó, hanem arról, hogy a 6. rész már a következő kötetben jelent volna meg.
Idézet
nem teljesen értem, hogy mi köze van ehhez annak a vétónak, hogy különszámot nem lehet felvezetni a sorozatban, mert ez végig ment volna a füzetben és tudtommal nincs szoros köze a különszámos Fenegyereknek (azt leszámítva, hogy utána következik)?
Mert ha engedik, hogy ugyanaz a történet a sorozatban kezdődjön, és különszámban folytatódjon, akkor a mostani 3 rész Fenegyereket a sorozatban adtuk volna ki a rövidsége okán.
Idézet
Amúgy a Marvel nem tudom milyen jogon erkölcsösködik ilyen tekintetben, pedig mindnyájan tudjuk miket művelnek és milyen az üzletpolitikájuk :).
Nem erkölcs, ez is az üzlet része, azt hiszem.
Idézet
2.b - ez meg nagyon szomorú, mert a DP-s sztorik nagy kedvenceim voltak tavaly :(
Ne sajnáld, kaptunk helyette egy hosszabbat.

amcuk

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #4299 Dátum: 2015. január 21. - 12:51:43 »
Hali! Én is leírnám a véleményemet dióhéjban.
Hulk előző M+ os szereplése nem győzött meg engem, de adni fogok neki még egy esélyt. A gerinces formátum nekem is jobban tetszene.
A Fenegyereket igen sajnálom, ez nagy kedvencem lett az első (és persze a második) kötetnek hála.
Deadpool egyáltalán nem hiányzik, megleszek nélküle is.
A What If sztori se igazán mozgatta meg a fantáziámat egyelőre.