Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1053774 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
Re:Marvel +
« Válasz #4340 Dátum: 2015. február 15. - 19:59:50 »
Igaz , most nem az gyűrűkért  megy a csata .Illetve Dr Doom ácsingózik a meg maradt  őt ért . Az a kérdés hogy , a Marvel két ˝ gyűrűhordozója ˝ közül   kinek  a gyűrűi  képviselik a nagyobb hatalmat  az a hat ami egykor Thanosnál voltak ,[ Lélek,  Elme ,Tér , Idő , Erő, Valóság, ]most már csak öt amit az őrzők  szétosztottak egymás közt . Vagy Mandarinnak  ,aki Vasember ellen fele , és ha  igaz neki tíz az az 10 van . Az ő gyűrűi milyen erőket képviselnek . :headscratch:. És a mennyiség számít -e   5 ékkő  a 10 ékkő ellen . Vagy az erők amit képviselnek . És még egyszer   ;  } , Mandarin köveit mire lehet használni  :nemtudom:    Kösz
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4341 Dátum: 2015. február 15. - 21:33:52 »
Egyébként az csak véletlen,hogy a börze ünnepnapokra esik?Tavaly ősszel az önkoris választások idejére,a mostani nőnapra...  :)
Tök véletlen. A következő héten meg március 15-e lett volna, az még rosszabb, azért választottuk ezt.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #4342 Dátum: 2015. február 16. - 17:54:34 »
Csak a megjelenéskor, sőt, még akkor sem, majd csak a börze után. A megjelenés és a börze között nagyon kevés idő lesz, nem lesz időm foglalkozni vele.

Oké, köszönöm a választ!

balogh44

• Thanos
« Válasz #4343 Dátum: 2015. február 18. - 20:15:31 »
Íme, a következő Marvel+ borítója:

Tetszetős!  :brow:
Ha már mutánsok, ha befejeződik az Astonishing, van rá esély, hogy átálljunk az Uncanny címre? 
A #444. jó bekapcsolódási pont lenne! ;)
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 18. - 22:06:33 írta balogh44 »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4344 Dátum: 2015. február 18. - 22:15:53 »
Hol van még a Whedon-éra vége…!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4345 Dátum: 2015. február 18. - 23:52:43 »
Még nem tudom, mivel fogjuk folytatni, de biztos, hogy újabb időszakkal.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4346 Dátum: 2015. február 18. - 23:56:09 »
Milyen jó egy borító ez is!

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4347 Dátum: 2015. február 19. - 09:42:23 »
Zseniális borító és nagyon örülök, hogy ki lesz adva ez a sztori, mert a Mutánsvilágnak ez a legjobb és legérdekesebb része. Bár szerintem ez nem feltétlenül "What if", mert úgy tudom, hogy létezik a Mutánsvilág (Earth-58163), vagyis ez egy másik világban játszódó történet, mint pl a Pókember 2099. Bár ezen lehetne vitatkozni, mert úgy tudom a legtöbb "What if" is számozva lett, hogy melyik világban játszódik :). De mindegy, nem is fontos, igazából csak azért kötöttem ebbe bele, mert ha azt mondjuk egy sztorira, hogy "másik világ", akkor megtörténik csak máshol, míg ha azt mondjuk, hogy "what if" történet akkor meg csak egy fikció, ami sehol se történik meg :).

Viszont szerintem különszámba jobb lett volna, mert így ha jól tudom 5 részes, vagyis év végéig csak ez a történet fog menni. Én pedig jobban szerettem a Marvel+ kezdeti időszakát, amikor még antológiásabb volt. Jó, hogy van egy állandó sorozat is benne (X-men), de az első években az volt a jó, hogy mindig mást kaptunk. Szóval csak szerintem jobb lenne, ha a 2 (max 3) résznél hosszabb történetek különszámba kerülnének, mert jó lenne, ha nem tudnánk előre szinte minden megjelenést már év elején.
De ezek legyenek a legnagyobb gondok a sorozattal :).

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #4348 Dátum: 2015. február 19. - 11:59:35 »
Az első évad Marvel+ zseniális volt, a második évad gyengélkedése után a harmadik évad is nagyot szólt a Kapi halálával, az egyre királyabb X-Men történettel, plusz a Végtelen hatalom és a Megtorló, imádtam. És eddig az idei is zseniálisnak tűnik, What If, Végtelen Háború, akkor még Fenegyerek, X-Men etc. :)
Március 8-án aztán jön a dömping!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4349 Dátum: 2015. február 19. - 12:13:41 »
Bár szerintem ez nem feltétlenül "What if", mert úgy tudom, hogy létezik a Mutánsvilág (Earth-58163), vagyis ez egy másik világban játszódó történet, mint pl a Pókember 2099.
Viszont szerintem különszámba jobb lett volna, mert így ha jól tudom 5 részes, vagyis év végéig csak ez a történet fog menni.
Egyszerre válaszolva: de, ez What If és nem, ez nem az az 5 részes, ez csak egy.
Idézet
Én pedig jobban szerettem a Marvel+ kezdeti időszakát, amikor még antológiásabb volt. Jó, hogy van egy állandó sorozat is benne (X-men), de az első években az volt a jó, hogy mindig mást kaptunk. Szóval csak szerintem jobb lenne, ha a 2 (max 3) résznél hosszabb történetek különszámba kerülnének, mert jó lenne, ha nem tudnánk előre szinte minden megjelenést már év elején.
Én is úgy terveztem, de a Marvel beleszólt. Megtetszett nekik a tavalyi mini, hogy több részes volt, így most nem engedték, hogy 6 különböző történet legyen benne, pedig eredetileg úgy terveztem. Úgyhogy a 3. számtól már nem fog változni a 2. történet sem.
Az első évad Marvel+ zseniális volt, a második évad gyengélkedése után a harmadik évad is nagyot szólt a Kapi halálával, az egyre királyabb X-Men történettel, plusz a Végtelen hatalom és a Megtorló, imádtam. És eddig az idei is zseniálisnak tűnik, What If, Végtelen Háború, akkor még Fenegyerek, X-Men etc. :)
Fenegyerek csak különszámban lesz idén. A Megtorló pedig vendégszereplőként fog felbukkanni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4350 Dátum: 2015. február 19. - 16:10:13 »
MIelőtt valaki aggódna: magát az eredeti ötrészes Spider-Man: HoM minit is meg fogjátok szőrmentén ismerni, és nem honosításban. (Tényleg, ezt miért nem csinálta meg amúgy senki? :headscratch:)

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #4351 Dátum: 2015. február 19. - 18:59:34 »
Hm, akkor mostantól , ˝Marvel   utasításra  kötelező  lesz ˝  évente  kettő 3-3 részes minit , vagy egész évre szóló 6 részes mini sorozatokat közölnöd   ;) . Csaj kérd el tőlük azokat a címeket amik 3 részből állnak ebből évi két sztorira futja.Vagy azokat amik pont 6 részből  állnak, hogy pl 2016 Januártól -Decemberig végig  menjenek   :lol: Az új történet a Marvel pluszban akkor kb arról  szól -e , hogy  meg marad a Mutáns Világ vagyis nem állítja a Skarlát Boszorkány a 616-os  valóságot. És így milyen élete volna Péternek és Gwennek egy család ként .  :headscratch: . Csak találgatok .
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 19. - 20:35:36 írta Zöldlámpás »

Blue S

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4352 Dátum: 2015. február 19. - 20:31:34 »
MIelőtt valaki aggódna: magát az eredeti ötrészes Spider-Man: HoM minit is meg fogjátok szőrmentén ismerni, és nem honosításban. (Tényleg, ezt miért nem csinálta meg amúgy senki? :headscratch:)

Arról a történetről beszélsz, ahol a Rinó Peter testőre? Mert azt honosították.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4353 Dátum: 2015. február 19. - 21:32:42 »
Az új történet a Marvel pluszban akkor kb arról  szól -e , hogy  meg marad a Mutáns Világ vagyis nem állítja a Skarlát Boszorkány a 616-os  valóságot. És így milyen élete volna Péternek és Gwennek egy család ként .  :headscratch: . Csak találgatok .
Nem, ez a történet már a Földön történik (616-os sztori).

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4354 Dátum: 2015. február 19. - 22:16:34 »
Arról a történetről beszélsz, ahol a Rinó Peter testőre? Mert azt honosították.
Arról. Akkor az nekem így most kimaradt vagy kiesett.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4355 Dátum: 2015. február 20. - 12:50:50 »
Bár szerintem ez nem feltétlenül "What if", mert úgy tudom, hogy létezik a Mutánsvilág (Earth-58163), vagyis ez egy másik világban játszódó történet, mint pl a Pókember 2099.
Viszont szerintem különszámba jobb lett volna, mert így ha jól tudom 5 részes, vagyis év végéig csak ez a történet fog menni.
Egyszerre válaszolva: de, ez What If és nem, ez nem az az 5 részes, ez csak egy.

Ennek részben örülök, mert azt az 5 részes sztorit már olvastam angolul :). De persze örültem volna annak a magyar kiadásának is, mert szerintem az egyik legjobb Pókember történet, amit eddig olvastam. De így legalább változatosabb lesz az M+ :)

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #4356 Dátum: 2015. február 20. - 22:08:45 »
Most hogy  a Marvel  parancsba adta hogy 1,2,3, részből álló történeteke kiadni   TILOS ,  ;) és  kötelezően csakis hosszabb történetek jelenhetnek meg a Marvel Pluszban  :hehe: . Jó tudom csak azt szeretnék hogy INKÁBB több részes történeteket adj ki . Vagyis a 2. történetek  is hosszabb sorozatok legyenek . Van-e esély arra hogy a 6.részes Real Clone Saga . Meg jelenjen az újságban  :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 20. - 22:11:32 írta Zöldlámpás »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4357 Dátum: 2015. február 20. - 22:13:23 »
Nem, az Pókember-történet, nem lesz a Marvel+-ban. Pókból max. 1 részeseket tennék bele.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4358 Dátum: 2015. február 20. - 22:30:56 »
Elolvastam a Hatalmi tényező c. sztorit, tetszett, nem rossz, szeretem az olyan sztorikat amiben sok figura megfordul.
Ezért is örülök most a Végtelen Háborúnak, reménykedem a Végtelen Kereszteshadjárat-ban is, különszám formájában majd! ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4359 Dátum: 2015. február 20. - 23:12:47 »
Az még kérdéses, hogy megjelenjen-e. Konkrétan semmit sem tudok róla, hogy elérhető-e.