Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1053665 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
Re:Marvel +
« Válasz #4600 Dátum: 2015. június 30. - 21:09:36 »
Érdekes módon a klasszikus történetek népszerűbbek, úgyhogy a M+ különszámokban szerintem az lesz zömével.

Szerintem nincs semmi meglepő abban, hogy aki szeret olvasni, annak jobban bejön egy sztori, ha van története, mondandója, és olvasmányos is, ezek pedig, tisztelet a kivételnek, a klasszikus történetek. Nem feltétlenül a szöveggel túlerőltetett 60-as évekbeli sztorikra gondolok, és nem is a 90-es évek második felére, hanem a kettő közti időszakra :), részemről a képregények virágkora volt. Aztán a 2005-től írt sztorik között ismét vannak jobbak, de valahogy, biztosan a korom miatt is, nekem ezek a klasszikusok nagyon tetszenek.

Ezt a Hulk sztorit nagyon eltaláltad megint! Peter David nem véletlenül az egyik kedvenced, tényleg nagyon jó. Főleg a Förtelem sztori tetszett, de a többi is nagyon élvezetes volt.

Ahogy a Fenegyerek kötetek ez is betalált teljesen!

Az volna a kérdésem, ha valaki tudja, hogy az 1. Titkos Háborúban a Hulknak hogy volt esze? Az egy régi sztori.
Nem úgy volt hogy tomboló zöld Hulk, szürke rafinált, majd zöld Banner Hulk?
Akkor az 1. titkos Háborúban nem kellett volna éppen agyatlannak lennie?

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #4601 Dátum: 2015. június 30. - 21:17:53 »
Az volna a kérdésem, ha valaki tudja, hogy az 1. Titkos Háborúban a Hulknak hogy volt esze? Az egy régi sztori.
Nem úgy volt hogy tomboló zöld Hulk, szürke rafinált, majd zöld Banner Hulk?
Akkor az 1. titkos Háborúban nem kellett volna éppen agyatlannak lennie?

Anno a 60-as években a Hulk  első 6 számában is már vagy 8szor megvariálták (közben volt olyan is pl. hogy Rick Jones irányította telepatikusan + volt olyan is hogy Banner részenként kikúrálta magát ) és Peter David után is minden író hozta a saját verzióját...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4602 Dátum: 2015. június 30. - 22:35:33 »
Nem vagyok biztos benne, de ha akkor Byrne írta, talán ő volt az, aki próbált valami észt adni neki, de nem túl sokat, és ez akkor lehetett nagyjából.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4603 Dátum: 2015. június 30. - 23:03:47 »
Na azokat szerettem, jó lenne azokból is látni valamit egyszer, na meg a Byrne féle Amazont is. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4604 Dátum: 2015. június 30. - 23:48:55 »
A Byrne-féle Savage She-Hulk v1… igazából eléggé erőltetetten vicces akart lenni. Voltak benne jó részek, de nagyon ritkán. A Marvel GN sorozatba írt sztorija már sokkal jobb volt, de az meg minden GN-nel ellentétben inkább volt az F4-be illeszkedő Annual, mint egy önálló sztori.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4605 Dátum: 2015. július 01. - 21:19:33 »
Vagy Claremont-tól ez a sztori is tetszett:
https://scans-daily.dreamwidth.org/319888.html?thread=8109968
Lényegében, (és ezt nem csak amolyan nosztalgikus hangulat véget írom), azokat a Marvel sztorikat szeretem, amiben megtartják a szereplő külső/belső tulajdonságait, környezetét melyben él. És valahogy fura volt nekem, pl. az a mostani Amazon sztori is, amit legutóbb leközölt a Marvel+, annyira elütött attól a képtől amit megszoktam, mint viselkedésben, környezetben és nem utolsó sorban rajzban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4606 Dátum: 2015. július 02. - 13:12:12 »
Pedig hát épp azok miatt lesz egy idő után egyhangú a képregény. Én szeretem, ha kiszedik a főhőst a jól megszokott, kényelmes környezetéből, és olyan körülmények közé helyezik, ami számára is új, és ahol nem rutinból reagál mindenre. A lényeg, hogy a jellemét tartsa meg közben.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4607 Dátum: 2015. július 02. - 14:40:06 »
Vagy Claremont-tól ez a sztori is tetszett:
https://scans-daily.dreamwidth.org/319888.html?thread=8109968
Lényegében, (és ezt nem csak amolyan nosztalgikus hangulat véget írom), azokat a Marvel sztorikat szeretem, amiben megtartják a szereplő külső/belső tulajdonságait, környezetét melyben él. És valahogy fura volt nekem, pl. az a mostani Amazon sztori is, amit legutóbb leközölt a Marvel+, annyira elütött attól a képtől amit megszoktam, mint viselkedésben, környezetben és nem utolsó sorban rajzban.

Miért kell egy telefonfülkében átöltözni? :)
Amúgy ekkor még nem tudott visszaalakulni emberi formába? mert elég nevetségesen néz ki így kiöltözve :). Szívesebben olvasnám a tavalyi SheHulk folytatását.

De amúgy ebben egyet értek: ha egy karakternek nem sok sztorija van kiadva, akkor jobb azokból válogatni, amik az eredeti felállást és stílust hozzák, míg egy Pókemberből jobb ha valami megváltozik, mivel a hagyományos felállásból már rengeteg rész ki lett adva, így az már nálunk is unalmas.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4608 Dátum: 2015. július 02. - 16:20:51 »
A 2015/3-as számban az X-men-ben az utolsó képkocka ötletes utalás a Főnix halálára.  :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4609 Dátum: 2015. július 06. - 17:36:38 »
Nálunk már kapható a Marvel+ 22.  :)

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #4610 Dátum: 2015. július 06. - 19:44:25 »
Igen, benya, ahogy Ktty pózol és amit mond egy az egyben Rozsomák (majdnem):
"Jól van fiúk, mindent bevetettetek ellenem. Most én következem".

És micsoda irónia, hogy a nagy kedvenc, a Pokoltűz Klub ellen hangzanak el - ismét - át ismert szavak. Micsoda dejavu! :-)

Hala Kainenek a Klubért! Én nekik drukkolok. ;-)

És ugye Fraaaaaaaank Caaaaastleeee yeee! :-D

Volt már Fenegyerek kötet, most itt a Hulk.kötet (nem vagyok... ízé voltam oda Bannerért de ezek a részek meg a korábbiak az M+-ból, Marvel Extrából ki... kib... királyul jók lettek!

Viszont most már (még mindig) más kötetet kér a nép jövőre (ROCKATANSKY, KIT szólaljatok meg pajtik! :-D )

Bornt. Jövőre. Vagy. 12 részes, 2 kötetes Marvel + Megtorló különszámokat jövőre!

(Már remegek a holnapi adagért de kevés lesz. :-D
CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

Lord Constant Level Complete! :)

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #4611 Dátum: 2015. július 06. - 21:15:17 »
Igen, benya, ahogy Ktty pózol és amit mond egy az egyben Rozsomák (majdnem):
"Jól van fiúk, mindent bevetettetek ellenem. Most én következem".

És micsoda irónia, hogy a nagy kedvenc, a Pokoltűz Klub ellen hangzanak el - ismét - át ismert szavak. Micsoda dejavu! :-)

Hala Kainenek a Klubért! Én nekik drukkolok. ;-)

És ugye Fraaaaaaaank Caaaaastleeee yeee! :-D

Volt már Fenegyerek kötet, most itt a Hulk.kötet (nem vagyok... ízé voltam oda Bannerért de ezek a részek meg a korábbiak az M+-ból, Marvel Extrából ki... kib... királyul jók lettek!

Viszont most már (még mindig) más kötetet kér a nép jövőre (ROCKATANSKY, KIT szólaljatok meg pajtik! :-D )

Bornt. Jövőre. Vagy. 12 részes, 2 kötetes Marvel + Megtorló különszámokat jövőre!

(Már remegek a holnapi adagért de kevés lesz. :-D

Megtorló kiadást én is támogatom! :skullbones: :violent:
Egy  136 oldalas különszámtól könnybe lábadna a szemem!!!  :oh: :kingpin:

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #4612 Dátum: 2015. július 06. - 21:17:26 »
A könnyektől nem látsz semmit. :-D
Inkább az agyad táguljon ki olvasás közben az univerzumától. ;-)
CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #4613 Dátum: 2015. július 06. - 21:21:00 »
A könnyektől nem látsz semmit. :-D
Inkább az agyad táguljon ki olvasás közben az univerzumától. ;-)
Hát már tágulhatna az agyam a magyar Megtorló- kötettől!!  :hehe: :brow: ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4614 Dátum: 2015. július 06. - 21:59:28 »
Most itt van vendégszereplőként, egyelőre be kell érnetek ennyivel. Megkérdeztem a Welcome Back, Frank 12 részest, de nincs meg nekik, sajnos.

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #4615 Dátum: 2015. július 06. - 22:45:30 »
Punisher vol 3 (18 részes) Jonh Ostrandertől.

Punisher vol 5 (12 részes) Ennis-Dillon. Nagyon baba. :-)

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20090208205552/marveldatabase/images/3/39/Punisher_Vol_5_8.jpg

Punisher war zone vol 2 (6 részes szintén Ennis-Dillon)

Punisher war zone vol 3 (5 részes)

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20121130220542/marveldatabase/images/1/17/Punisher_War_Zone_Vol_3_2.jpg

Spider-Man/Punisher: Family Plot 1-2

Wolverine/Punisher 1-5

Wolverine/Punisher: Revelation 1-4

http://www.comicvine.com/wolverinepunisher-revelation/4050-21883/

Daredevil vs. the Punisher: Means and Ends 1-6

Punisher: In the Blood 1-5

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20110322035328/marveldatabase/images/3/32/Punisher_In_the_Blood_Vol_1_4.jpg

Minket tessék kérdezni :-D
(na jó ennyi elég a bolondozásból. ;-)
CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4616 Dátum: 2015. július 07. - 11:03:11 »
Lehet már volt kérdezve korábban, de az "Old Man Logan"-re nincs esetleg esély az M+-on belül valamikor? Még nem olvastam, de eddig csak jót hallottam róla, valamint az alapsztori is igen érdekesnek ígérkezik. Mark Millar meg egy zseniális író, így ha csak kicsit is olyan jó, mint az Ultimates vagy az U X-men-je, akkor brutálisan jó lehet :).
Persze tudom nem szoktatok alternatív világokat kiadni (bár a Mutánsvilágos Pókember What if, meg a Pók 2099 tervezése reménykedésre adhat okot :).), meg két különszámot elvinne (ami úgyis felszabadul jövőre a Végtelen H-k miatt :) ), de szerintem jól járnánk vele :). Főleg, hogy állítólag az alapján írják az utolsó Wolverine filmet :).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4617 Dátum: 2015. július 07. - 11:34:48 »
A Family Plot sem kapható, és az Ben Reilly Pókember.
De 12 részes Megtorló amúgy sem valószínű első körben.

A Pók2099 nem alternatív univerzum, hanem a 616-os jövője. Nem szabadul fel két különszám, már be van töltve.  ;)

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #4618 Dátum: 2015. július 07. - 12:10:11 »
Most látom, hogy ez a Deadpool 5 részes, ezek szerint idén is lesz egy bővített szám? Vagy az utolsó rész átcsúszik jövőre?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4619 Dátum: 2015. július 07. - 13:07:05 »
A januáriban fejeződik be.