Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1053775 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:Marvel +
« Válasz #4620 Dátum: 2015. július 07. - 17:22:45 »
Én a Return to Big Nothing-nak nagyon örülnék. Grant és Zeck csinálta, mint a Circle of blood-ot. One-shot 67 oldalas. Vagy a John Wagner által írt Die hard in the big easy. Szintén one-shot, egy különszámban szépen el is férne. A The prize is egész jó kis törénet, csak a rajz miatt biztos jönnének a kritikák.
 Nekem a régebbi vonal jobban tetszik, de a Tiny ugly world vagy a Little black book tetszettek. A one-shot kiadványok után az  annuel-ek közt is lehetne válogatni,vannak ott is egész jók. Én a magam részéről nem erőltetném a Welcome back, Frank-et, a filmes utalások ellenére sem, és a Kingpin-t sem ( bocs!  ;D   :kingpin: ) de hát ez csak az én véleményem.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #4621 Dátum: 2015. július 07. - 18:32:12 »
Húha, ez gyors volt. A Marvel+ már meg is érkezett hozzám. :)

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4622 Dátum: 2015. július 08. - 09:00:19 »
A Pók2099 nem alternatív univerzum, hanem a 616-os jövője. Nem szabadul fel két különszám, már be van töltve.  ;)

Értem, és amúgy nincs is esély rá? Mármint úgy értem, hogy jó sztorinak tartod, amit szeretnél valamikor egyszer kiadni (akár évek múlva, ha úgy alakul), vagy fel se merült, hogy bekerülne (még akkor se ha mondjuk pár év múlva eljutunk az USA jelenhez, ahol már a 616 része a karakter?) és így teljesen esélytelen, úgy mint mondjuk a Planet Hulk?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4623 Dátum: 2015. július 08. - 11:02:44 »
Azért jó pár évnek el kell telnie, mire mi elérünk az USA jelenhez.  ;) Amúgy maga az Old Man Logan jól indult, de a vége átment agyatlan hentelésbe. Tehát a sztorinak inkább a körítése és egyes mellékszálai voltak érdekesek, de a többi nem annyira. Pedig mint az avataromból is látszik, szeretem Rozsomák karakterét, de annyira azért nem erőltetném én se a megjelenését a sztorinak. Akkor már inkább a klasszikusak közül valami.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4624 Dátum: 2015. július 08. - 12:09:14 »
Annyira nem zárom ki, mint a Planet Hulkot, de egyelőre nincs a listán.

Ma jelent meg az új szám.
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 08. - 13:23:53 írta kaine »

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4625 Dátum: 2015. július 08. - 14:45:15 »
Amúgy maga az Old Man Logan jól indult, de a vége átment agyatlan hentelésbe.

Ezzel csak még jobban meghoztad hozzá a kedvem, mert az ilyesmit szeretem: jól felvezetik a történetet a végén meg kinyírnak mindenkit :).

Annyira nem zárom ki, mint a Planet Hulkot, de egyelőre nincs a listán.

Akkor lehet egyenlőre még várok vele és majd rákérdezek jövőre újra :). Úgyis van még elég sok olvasnivalóm, amivel le vagyok maradva :).

Lehet, hogy kérdeztem már, így ha igen, akkor bocs :), de a Marvel 1602-re van esetleg esély valamikor? Neil Gaiman-tól eddig még csak zseniális dolgokat olvastam / láttam :).
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 08. - 14:49:06 írta kevinkain »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4626 Dátum: 2015. július 08. - 19:59:22 »
Egyelőre nincs tervben még.

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #4627 Dátum: 2015. július 08. - 21:06:15 »
Na kérem! Én ma magkaptam egyben mind a két füzetet . Szuper!!  :kingpin:
HP:Gyönyörű munka, külön dícséret a dupla poszterért, bár nálam ez alapszabály, hogy nem tépkedem ki az újságból,de így is tetszik. :D :D Érdekes karakter az új ellenség!  :bravo: :violent:

M+: Deadpool  nem tartozik a kedvenceim közé, de ez egy egészen jó történetnek néz ki és kitudja a végére még megszeretem.  ;D Megtorló!!  Egy  elmebeteg beteg állat,de pont ezért imádom!! Végig vendégszereplő lesz a történetben,vagy idő után eltűnik???

Lényeg:Megint minőségi "cuccot" rakott a Kingpin az asztalra. Köszönet érte!!! :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4628 Dátum: 2015. július 08. - 21:18:05 »
Végig benne lesz, ahogy Fenegyerek is - és még Pókember is benéz.

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #4629 Dátum: 2015. július 08. - 21:42:14 »
Végig benne lesz, ahogy Fenegyerek is - és még Pókember is benéz.
Köszi! Szuper lesz! :) :) :)  :hehe:
Külön öröm számomra,hogy e hónapban még jön a PPP is! Child Within :brow: ;D :kingpin: :kingpin:

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4630 Dátum: 2015. július 09. - 10:14:17 »
Egyelőre nincs tervben még.

Akkor majd erre is rákérdezek jövőre megint :).

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #4631 Dátum: 2015. július 10. - 12:44:16 »
Ez a Deadpool történet elég Monty Pythonosra sikeredett, ha értitek mire célzok és láttátok a Gyalog Galopp-ot.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4632 Dátum: 2015. július 10. - 19:42:16 »
MARVEL+ 2015/4.:

Jó: Az X-Men nagyon érdekesen alakul, kíváncsi leszek a folytatásra. Annak idején, még a Marvel+-os Astonishing-ek előtt, ebből a szériából csak a #1-6.-ig, és a #25-30.-ig olvastam, így tényleg várós nekem minden hónapban hogyan is alakul a sztori. Érdekes volt látni Rozsit ilyen állapotban! ;D A rajzok mint mindig most is szépek voltak, Cassaday nagyszerű paneleket alkalmaz!
Rossz: Deadpool, komolyan adni akartam neki még egy esélyt, mivel az előző történet nem jött be, de ez a sztoi a borítóján kívül semmi jót nem tartalmazott sajnos. A Figura eleme, ugye az, hogy nem lehet komolyan venni, na már most, sajnos az író hozzá igazította a többi karaktert, így Megtorlót is, (hátra szerelhető műkar???? :o ) csak néztem, hogy "most mi van?", hogy Kitty-t idézzem. Számomra picit csalódás volt, és sajnos a rajzok sem segítettek ezen. Azért remélem, a következő számban feltűnő Fenegyerek, valamelyest segít majd a sztorin.
Összegezve: Szép, igényes X sztori, és egy Deadpool kaland, mely talán lehetett volna jobb is, így ezt a füzetet nálam az Astonishing vitte!
Értékelésem: 7/10

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #4633 Dátum: 2015. július 20. - 12:20:32 »
Marvel+-ban nincs tervbe véve Fantasztikus Négyes vagy Vasember story a közeljövőben?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4634 Dátum: 2015. július 20. - 21:30:18 »
Vasember benne van a pakliban, F4-et még találni kéne olyat, ami megfelelő lehet ide.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #4635 Dátum: 2015. július 20. - 21:51:37 »
Ezek?:
Fantastic Four Cosmic-Size Special
The Last Fantastic Four Story

Érdekesnek hangzanak, az utóbbi meg Stan Lee/Romita Jr. páros alkotása :) Bár F4-ben abszolút sötétben tapogatózok, csak az alapján kerestem, hogy rövid legyen, one-shot jellegű, szóval ha minőségileg nem ütik meg a lécet, ne szidjatok :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4636 Dátum: 2015. július 20. - 22:20:14 »
Az első rettenetes, és a hazai olvasóknak lövése se lenne róla, kicsoda Valeria.
A második az egyik kedvenc történetem, de az egy alterverzumos sztori és abszolút a késő hatvanas éveket akarja hozni (többé-kevésbé sikeresen).

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #4637 Dátum: 2015. július 21. - 08:49:44 »
Marvel+-ban nincs tervbe véve Fantasztikus Négyes vagy Vasember story a közeljövőben?
Nincs  esetleg tervben valami jó kis Thor-történet??? Valami földhöz ragadt sztori,nem intergalaktikus, meg univerzumokon átívelő, hanem a Földön játszódó??  :kingpin: :thor:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4638 Dátum: 2015. július 21. - 16:50:04 »
Thor sztorit sem könnyű jót találni, ami megfelel a mi füzetünkbe.