Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1017550 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Marvel +
« Válasz #4760 Dátum: 2015. szeptember 27. - 17:50:10 »
Stan Lee írt egyáltalán Silver Surfert?
Írt. Minden Silver Surfer, ami a neve alatt ment, tényleg Lee története volt cselekménytől szövegig, nem a szokásos Marvel-metódus. Az Utazó talán az egyetlen figura, amelynél a Lee-történetekről bizonyos, hogy tényleg teljesen Lee történetei. :)
És amúgy vannak köztük egészen jók, bár régiesen jók.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4761 Dátum: 2015. szeptember 27. - 19:27:11 »
És szerintem Jack Kirby és John Buscema rajzolta meg a legszebben. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4762 Dátum: 2015. szeptember 27. - 21:33:16 »
Írt. Minden Silver Surfer, ami a neve alatt ment, tényleg Lee története volt cselekménytől szövegig, nem a szokásos Marvel-metódus.
De azok is csak az első sorozatban jelentek meg, ha jól tudom. A v3-ba már nem írt. Tehát nem nagyon erőltette meg magát ezen a fronton sem.  :D

És szerintem Jack Kirby és John Buscema rajzolta meg a legszebben. ;)
És egy újabb tipikus b44 hozzászólás.  :D Azért voltak még bőven mások is, akik szépen rajzolták. De ez megint egyéni ízlés kérdése.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4763 Dátum: 2015. szeptember 27. - 22:14:33 »
Egyedi vagyok. ;D
Amúgy kinek mi jön be, ha már Stan Lee, nekem ez egyből adja, hogy valami klasszikus rajzolót képzeljek mellé. ;)
Amúgy a maiak közül, azért Harvey Tolibao és Stephen Segovia is eltalálta rajzilag szerintem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4764 Dátum: 2015. szeptember 27. - 23:46:09 »
Ez tényleg jó. De nekem nagyon bejött Claudio Castellini is a 4 részes miniben, a Cosmic Powerben, amiben Warlockkal van együtt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4765 Dátum: 2015. szeptember 28. - 14:06:20 »
De azok is csak az első sorozatban jelentek meg, ha jól tudom. A v3-ba már nem írt. Tehát nem nagyon erőltette meg magát ezen a fronton sem.  :D
Valóban nem. A v1 volt, a Parable, illetve itt-ott backup meg annualos sztorik. Az egyetlen érdekesség tényleg csak az volt, hogy akármikor jelent meg egy Lee-féle Surfer-sztori, azt tényleg egészében ő írta, és ez az egyetlen figura, akiről ez valóban kijelenthető.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4766 Dátum: 2015. szeptember 28. - 19:23:54 »
Ez tényleg jó. De nekem nagyon bejött Claudio Castellini is a 4 részes miniben, a Cosmic Powerben, amiben Warlockkal van együtt.

Tényleg, még az is!

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4767 Dátum: 2015. szeptember 29. - 14:17:46 »
Idézet
Szerintem HP különszámként lenne a legjobb a 2099-es Pókember. Bár ezek szerint, ha eljutunk a mostani jelenhez, akkor nem lehet benne SpiderGwen vagy Silk, vagy a többi pókkarakter? Vagy csak azért nem passzol mert ott egyáltalán nem szerepel a Parker?
Ezt a kérdést nem értem. Átfogalmaznád?

Kicsit lehet érthetetlenül fogalmaztam :).
Azt írtad korábban, hogy valószínű nem HP-ben lesz a Pók2099 (különszámként), mert nem illik bele. A kérdés az akart lenni, hogyha Miguel miért nem illik a HP-be? Mert a 2099 egy teljesen más idősík/univerzum, vagy mert nem Peter a főszereplő? És oda akartam kilyukadni, hogyha azért mert más a főhős, akkor ha eljutunk az amerikai jelenig, akkor a többi pók-karakter: SpiderGwen, Silk, Miles... saját történetei sem fognak beleilleni? Mert szívesen olvasnék tőlük is valamit, már ha vannak jó (vagy az aktuális PP-snél jobb) történeteik :). Főleg, hogy elvileg már mindegyik a fő univerzum karakterévé válik az SW után, és mindegyikük egy Hihetetlen Pókember :), így az se lehet gond, hogy alter univerzum, mert már nem az :).
Én speciel annak örülnék, ha idáig eljutunk, akkor a HP első fele PP, második fele, meg valamelyik másik karakter. De ez persze atótl is függ melyikből milyenek az aktuális történetek.

Párducnak van egy csomó zseniálisan jó története. Kérdés, hogy mennyire venné be az itthonaiak gyomra, hogy a volt feleségét leszámítva egy szereplőt se ismernének, mert saját gárdával dolgoztak vele mindig is.
Strange-nek ezer éve nem volt saját sorozata. Személy szerint bírtam Ditko pszichedelikus diszkódrog álmait, amit az eredeti szérián művelt, de azóta egy-két minije akad. Az Oath mondjuk erős darab, de ugyanakkor eléggé merengős, nem szuperhősös.

Párducból lehetne valami olyasmi, amiben Vihar is szerepel, így lenne valami kapaszkodó a magyar olvasóknak. Persze, ha van abból az időszakból jó :).

Bevallom Doctor Strange engem nem nagyon érdekel. Szeretem a fantasy-t, de a marvelben még nem láttam jókat. Sőt, még az ÚBA sotrozatban is idegesítő Strange jelenléte, mert olyan baromságokat hoznak ki belőle, hogy csakúgy feltámad, miután jól lemészárolták, mint a Beszivárgás kötetben. A Marvelnél amúgy is sok esetben csakúgy beledobálnak a füzetekbe mindenféle random sztorielemeket. Ha ehhez hozzájön, hogy valaki mágus, akkor meg aztán tényleg elborul az írók agya. Bár lehet tévedek és biztos vannak jó sztorijai, de én inkább másokra szavaznék :).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4768 Dátum: 2015. szeptember 29. - 18:06:22 »
Azt írtad korábban, hogy valószínű nem HP-ben lesz a Pók2099 (különszámként), mert nem illik bele. A kérdés az akart lenni, hogyha Miguel miért nem illik a HP-be? Mert a 2099 egy teljesen más idősík/univerzum, vagy mert nem Peter a főszereplő?
Minden fenti együttesen.
Idézet
Én speciel annak örülnék, ha idáig eljutunk, akkor a HP első fele PP, második fele, meg valamelyik másik karakter. De ez persze atótl is függ melyikből milyenek az aktuális történetek.
Nem hinném, hogy ez megtörténne, hisz akkor nagyon lemaradnánk. Ha valakinek lesznek jó sztorijai, mennek a különszámokba.  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2015. szeptember 29. - 21:37:14 írta kaine »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4769 Dátum: 2015. szeptember 29. - 20:12:39 »
Párducból lehetne valami olyasmi, amiben Vihar is szerepel, így lenne valami kapaszkodó a magyar olvasóknak. Persze, ha van abból az időszakból jó :).
A Secret Invasion tie-inje kegyetlen jó volt, talán a legjobb kapcsolódó sztori a Ms. Marvel és az X-Men mellett.

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #4770 Dátum: 2015. október 01. - 12:26:48 »
Szellemlovasnak örülnék én is. :)
Van egy 6 részes,2005-ös minije,ha jól hiszem,az nem kapcsolódik túl szorosan semmihez,tehát jobb lenne,mint valamelyik sorozatából kiragadni egy-egy részt. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4771 Dátum: 2015. október 01. - 12:46:42 »
Nagyon gyenge volt, sajnos.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4772 Dátum: 2015. október 01. - 13:03:26 »
Ez a  Garth Ennis, Clayton Crain féle sztori? Azért ilyen alkotópárostól többet várnék.

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #4773 Dátum: 2015. október 01. - 13:38:49 »
Kár. :(
De biztos van olyan rövidebb sztori amit ki lehet ragadni akármelyik sorozatából.Jó,a elsőből gondolom nincs rá esély,gondolom azok nincsenek digitalizálva.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4774 Dátum: 2015. október 01. - 14:12:53 »
A második sincs, sajna.

Igen, én is örültem, hogy Ennis, de mégsem.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4775 Dátum: 2015. október 01. - 14:17:06 »
Írt egyáltalán Ennis bármi elfogadható szintűt a Punisher v5-ön kívül a Marvelnek?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4776 Dátum: 2015. október 01. - 14:22:27 »
Hát a v4-et. :) De másra én sem emlékszem.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4777 Dátum: 2015. október 01. - 20:23:42 »
Az ott azért ízlés kérdése. Az, hogy most valakinek levágjuk kezét-lábát és azon kellene röhögni, valahogy nem igazán nekem való „humor”. Nem egy Monty Python volt az a sorozat…

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #4778 Dátum: 2015. október 04. - 10:37:17 »
Írt egyáltalán Ennis bármi elfogadható szintűt a Punisher v5-ön kívül a Marvelnek?

A Nick Fury Max történetei is elég jók voltak. Nagyjából kapcsolódnak a Megtorlóhoz (asszem a Fury volt az első MAX képregénye). Ennis úgy tapasztaltam akkor van leginkább elemében ha háborós történeteket ír. Az más kérdés hogy legalább annyire trágárak és belezősek mint a Megtorló úgyhogy itthon nehéz lenne kiadni. Abban az esetben ha egyszer a Marvel Zombies meg tudna jelennni és jó lenne a fogadtatása a Thor: Vikings-en is érdemes lenne elgondolkozni...

DC fronton viszont... kíváncsi lennék mi lenne a reakció ha egyszer Hitman lenne a Batman utáni második történet...
« Utoljára szerkesztve: 2015. október 04. - 10:39:40 írta Bat-mite »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4779 Dátum: 2015. október 04. - 11:06:05 »
Ott van egy supermanes egyrészes… az lehet, meglepne pár itthoni Ennis-rajongót, ha nem ismerték még.

A Thor: Vikingsszel nekem ugyanaz a bajom, mint a Punisher Killsszel. Nem egy Marvel történet, hanem egy szokványos zombi slasher, ahol valamiért pár szereplő véletlenül pont úgy néz ki, mint bizonyos szuperhősök.