Szerintem HP különszámként lenne a legjobb a 2099-es Pókember. Bár ezek szerint, ha eljutunk a mostani jelenhez, akkor nem lehet benne SpiderGwen vagy Silk, vagy a többi pókkarakter? Vagy csak azért nem passzol mert ott egyáltalán nem szerepel a Parker?
Ezt a kérdést nem értem. Átfogalmaznád?
Kicsit lehet érthetetlenül fogalmaztam

.
Azt írtad korábban, hogy valószínű nem HP-ben lesz a Pók2099 (különszámként), mert nem illik bele. A kérdés az akart lenni, hogyha Miguel miért nem illik a HP-be? Mert a 2099 egy teljesen más idősík/univerzum, vagy mert nem Peter a főszereplő? És oda akartam kilyukadni, hogyha azért mert más a főhős, akkor ha eljutunk az amerikai jelenig, akkor a többi pók-karakter: SpiderGwen, Silk, Miles... saját történetei sem fognak beleilleni? Mert szívesen olvasnék tőlük is valamit, már ha vannak jó (vagy az aktuális PP-snél jobb) történeteik

. Főleg, hogy elvileg már mindegyik a fő univerzum karakterévé válik az SW után, és mindegyikük egy Hihetetlen Pókember

, így az se lehet gond, hogy alter univerzum, mert már nem az

.
Én speciel annak örülnék, ha idáig eljutunk, akkor a HP első fele PP, második fele, meg valamelyik másik karakter. De ez persze atótl is függ melyikből milyenek az aktuális történetek.
Párducnak van egy csomó zseniálisan jó története. Kérdés, hogy mennyire venné be az itthonaiak gyomra, hogy a volt feleségét leszámítva egy szereplőt se ismernének, mert saját gárdával dolgoztak vele mindig is.
Strange-nek ezer éve nem volt saját sorozata. Személy szerint bírtam Ditko pszichedelikus diszkódrog álmait, amit az eredeti szérián művelt, de azóta egy-két minije akad. Az Oath mondjuk erős darab, de ugyanakkor eléggé merengős, nem szuperhősös.
Párducból lehetne valami olyasmi, amiben Vihar is szerepel, így lenne valami kapaszkodó a magyar olvasóknak. Persze, ha van abból az időszakból jó

.
Bevallom Doctor Strange engem nem nagyon érdekel. Szeretem a fantasy-t, de a marvelben még nem láttam jókat. Sőt, még az ÚBA sotrozatban is idegesítő Strange jelenléte, mert olyan baromságokat hoznak ki belőle, hogy csakúgy
feltámad, miután jól lemészárolták, mint a Beszivárgás kötetben. A Marvelnél amúgy is sok esetben csakúgy beledobálnak a füzetekbe mindenféle random sztorielemeket. Ha ehhez hozzájön, hogy valaki mágus, akkor meg aztán tényleg elborul az írók agya. Bár lehet tévedek és biztos vannak jó sztorijai, de én inkább másokra szavaznék

.