Szerző Téma: Kingpin Képregények  (Megtekintve 477229 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Marvel-mánia
« Válasz #460 Dátum: 2011. január 05. - 21:18:12 »
Ennél többet én nem is kívánhatok.  ;) Ha megkapom az esélyt, hogy megveszik tőlem az eddig ismeretlen képregényeket is, én garantálom, hogy tartalmas szórakozásban lesz része mindenkinek. Csak olyat adok ki, ami kifejezetten jó, vagy inkább nagyon jó. Különösen igaz ez nem sorozatokra (ahol néha becsúszik 1-1 gyengébb rész is időnként). És rajzban sem megyek egy bizonyos szint alá. :)

kzoli

• Sakál
« Válasz #461 Dátum: 2011. január 05. - 21:20:07 »
Ámen :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #462 Dátum: 2011. január 05. - 21:23:19 »
Én pont abban reménykedem , hogy nem Superman , Batman lesz. Örülnék valami frissítésnek, szerintem ideje már megismertetni az olvasókat több karakterrel.

kzoli

• Sakál
« Válasz #463 Dátum: 2011. január 05. - 21:26:28 »
Én pont abban reménykedem , hogy nem Superman , Batman lesz. Örülnék valami frissítésnek, szerintem ideje már megismertetni az olvasókat több karakterrel.

Ebben neked teljesen igazad van. Ezt én is támogatom.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #464 Dátum: 2011. január 05. - 21:31:37 »
Etrigán lesz? Őt nagyon bírnám, de a csajos sztorik hidegen hagynak.
"Live for nothing or die for something, your call."

venom75

• Pókfej
« Válasz #465 Dátum: 2011. január 05. - 21:43:59 »
BIRDS OF PREY
CATWOMAN
TEEN TITANS

venom87

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #466 Dátum: 2011. január 05. - 21:44:42 »
Idézet
Lehet, hogy népszerűnek népszerű, de a DC comics sokkal nagyobb kiadó  :roll:

Akkor ezek szerint ennyire maradi lennék??? :( :nemtudom: Na mindegy nálam a Marvel a favorit!!! ;D
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 05. - 21:53:02 írta kaine »

venom75

• Pókfej
« Válasz #467 Dátum: 2011. január 05. - 21:46:23 »
Majd változik.
Nálam meg a jó képregények.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #468 Dátum: 2011. január 05. - 21:47:38 »
Na mindegy nálam a Marvel a favorit!!! ;D

Én is a Marvel karaktereket szeretem a legjobban, persze más kiadó hősei között is vannak kedvencek  :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #469 Dátum: 2011. január 05. - 21:50:12 »
Majd ezek után a topik neve is megváltozik DC-Mániára  :brow:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #470 Dátum: 2011. január 05. - 21:51:57 »
Semmiképpen nem Superman és Batman lesz. Mondjuk elképzelhető, hogy 1-1 kép, vagy oldal erejéig benne lesz valamelyikük valamelyikben, de annál nem többet.
Én is szeretném, ha több képregény is ismertté válna itthon és főleg, több hős, meg bűnöző. Olyan jók vannak még.
És mivel a DC Univerzumból majdnem csak Superman, Batman, Flash és Wonder Woman a közismert, én inkább hajtok majd a többiekre. :)
Etrigán lesz? Őt nagyon bírnám, de a csajos sztorik hidegen hagynak.
Őt nem ismerem. Csajos sztorikon ne azt értsd, hogy női dolgokkal van tele a képregény, hanem hogy domináns szerepe van benne nőknek, vagy nőknek is. Mint például a Pókember-Fekete Macska sztoriban is így volt. Ugyanolyan szuperhős sztorik, csak jobb csajok vannak benne.  :D Akik ráadásul sokkal jobb arcok, mint a legtöbb férfi szuperhős.
BIRDS OF PREY
CATWOMAN
TEEN TITANS
Ezek közül a Birds of Prey tetszik a leginkább, de továbbra sem tudom, milyen magyar címet adnék neki.  :hehe:
Hát, ha a Panini továbbra is így áll hozzá...

kzoli

• Sakál
« Válasz #471 Dátum: 2011. január 05. - 21:53:30 »
Ja,pedig a topik neve,a  Marvel-mánia mennyire más apropóból indult......

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #472 Dátum: 2011. január 05. - 22:08:56 »
Tomi, mi lenne ha kiadnád a Red Son-t? :brow:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #473 Dátum: 2011. január 05. - 22:11:30 »

Ezek közül a Birds of Prey tetszik a leginkább, de továbbra sem tudom, milyen magyar címet adnék neki.  :hehe:

És ha valamely madár nevével helyettesítenéd? Pl.: Hárpiák, Keselyűk, Karvalyok...

venom87

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #474 Dátum: 2011. január 05. - 22:20:41 »

Szerintem inkább maradjunk a Marvel-mániánál :D :cavinton:!!!

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #475 Dátum: 2011. január 05. - 22:34:32 »
Komolyan mondom jobban izgulok, hogy mik lesznek ezek a képregények, mint a vizsgám miatt. Batman, Superman, Flash és Wonder Women kilőve ugye, akkor az én tippjeim: Shazam, Lobo, Zöld Lámpás.

balogh44

• Thanos
« Válasz #476 Dátum: 2011. január 05. - 22:36:31 »
És a The Spectre?
Vagy azok nagyon összefüggőek?
Talgaby, valami info?

http://www.comicvine.com/the-spectre/49-4754/?page=4

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #477 Dátum: 2011. január 05. - 22:40:35 »

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Ő lenne Etrigán, aki lovagol azon az izén. Magyarul megjelent egy közös sztorija az Acélemberrel. Szerintem megfontolhatnád.
"Live for nothing or die for something, your call."

Anathema

• Rózsa
  • *
« Válasz #478 Dátum: 2011. január 05. - 23:08:35 »
Ő lenne Etrigán, aki lovagol azon az izén. Magyarul megjelent egy közös sztorija az Acélemberrel. Szerintem megfontolhatnád.
És szerepelt az első Sandman kötetben is.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #479 Dátum: 2011. január 06. - 09:22:02 »
Bár, ha kiadnád, az egyik szemem sírna, a másik nevetne, mert egyrészt egy piszok jó sztori (bármit is mondjon talgaby...)
Annyira jó sztori, hogy sikerült a jelek szerint végleg tönkretennie a karaktert, annyira, hogy a rajongói a teljes, zéróról indított rebootra se tértek vissza. Ja, és annyira, hogy Dodsonék ellenére elérte a karakter történetének abszolút mélypontját.
Lehet, azért, mert az erős, öntudatos amazon harcosból, az ENSZ béke-nagykövetéből egy dekoltázsos félhülyét csinált, aki az emberek között töltött 12 éve ellenére azt se tudta, hogy mi az a hitelkártya és hogy az autók benzinnel mennek. Annak ellenére, hogy könyvet írt az emberek és az amazonok világának összehasonlításáról, és hogy az amazonok fejlettebb technológiával bírnak, mint a bolygó nagy része.
De amúgy tényleg jó történet. Jól van megrajzolva. Aztán szerencsére jött Simone és elkezdte jól megírni.
A Marvel piaci részesedése visszaesett a DC-hez képest de ezt Talgaby jobban tudja. Kijavít ha rosszul gondolom.
Vissza, sőt, évtizedes negatív rekordon állt novemberben a különbség, alig néhány százalék választotta el őket. De a DC-nek az egy egyszerese meglendülés volt, de a várható éves átlag most kb. egy 38-40%-os Marvel-fölény lesz olyan 32-34%-os DC-vel szemben. (Bár szerintem izgalmasabb lesz a 3-5. hely sorsa, az Image-DH-IDW hármas totális háborút vívott idén egymással.)
BIRDS OF PREY
CATWOMAN
TEEN TITANS
Ezekkel az a baj, nehéz egy konkrét sztorit kiemelni. Bár Tomi a BoP-ot valószínűleg hosszan akarná, de Macskanőből mindkét ongoingjában évekre előre gondolkoztak, a legismertebb, Brubaker-szakasz meg egy 25+1 füzetes, egybefüggő tömb. A Jim Balent által rajzoltaknál vannak ugyan kivehető sztorik, de azok lehet, túl régiek lennének már (tipikus kilencvenes évek). Teen Titansból egyet tudnék, minden idők legjobban alulértékelt crossoverét, a Teen Titans vs. JLA: The Technis Imperative-ot. Amit ráadásul az egyik legelfeledettebb Pérez-utánzó, Jimenez rajzolt.
Tomi, mi lenne ha kiadnád a Red Son-t? :brow:
Presztízsveszteség? Az egyik legismertebb Superman-történetet szétszedve, fanfüzetben kiadni? Nemhiába áldoztam be hatezret tavalyelőtt csak azért, hogy honosíthassam, digitálisan is sokkal jobb minőséget kívánt, mint a régi közepes szkenek. Meg ott el lehet felejteni, hogy más menjen mellé, darabja 48 oldal.
És a The Spectre?
Vagy azok nagyon összefüggőek?
Talgaby, valami info?
A v1 régi. A v2 marha komor. Moench írta, de korából adódóan akármilyen összefüggő, a legtöbb füzet megállja a helyét. A v3 Ostranderrel hasonló. A v4 viszont DeMatteis és 2001... nem olvastam, de esélyes az író és az idő alapján, hogy ott már erősen szálakban gondolkoztak. Bár ha Tomi hajlandó átbogarászni a v2-t és v3-at, akkor simán akadhat egy rakás kiadható egyrészesre.
Megint az a baj, hogy  kirby-féle régi, a modernebb viszont szinte csak többrészesekből áll. Pedig olyan nevek vannak rajta, hogy Alan Grant vagy Garth Ennis.