Szerző Téma: Kingpin Képregények  (Megtekintve 476612 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Kingpin Képregények
« Válasz #1060 Dátum: 2013. január 17. - 21:51:38 »
Az égvilágon semmi ikonikus nincs benne. Vérontó elszabadul, gyilkol 12 füzeten át, próbálják leverni, a végén sikerül. Vérontóval még legalább négy tök ugyanilyen történet létezik, csak azokból nem készült videojáték, hogy hírt csapjon nekik. Egy nagy, üres, unalmas lufi az egész. Ahogy például itt is remekül összefoglalják.
Nagyon nagyon, nagyon sok más remek Pók-sztori létezik, amit a Kingpin kiadhat. És ezek kb. semelyike sem a kilencvenes évek terméke. (Bár Tomi úgyis ragaszkodni fog a klón-sztorikhoz… :))

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #1061 Dátum: 2013. január 17. - 22:07:09 »
Idézet
Az eredeti Titkos Háborút viszont nem tervezzük újrakiadásra.

Ez melyik füzetekben található meg?

Továbbá azt szeretném kérdezni, hogy milyen jelentősebb "események" jelentek meg füzetek formájában? Remélem érthetően fogalmaztam.  :-[

Urza

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #1062 Dátum: 2013. január 17. - 22:07:56 »
"Az égvilágon semmi ikonikus nincs benne. Vérontó elszabadul, gyilkol 12 füzeten át, próbálják leverni, a végén sikerül." Ez elmondható szerintem a képregény történetek 80%-ra ennyi erővel ha belegondolunk a cselekményükbe.... Szerintem egy izgalmas akció az egész (és igen brutális ) egy hatalmas crossover ami megmaradt az emberek emlékezetében így több 10 év után is egy élmény aminek van  karakteressége. Amúgy meg, ha nagyon mély képregényt akarok olvasni akkor batmant olvasok.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1063 Dátum: 2013. január 17. - 22:08:23 »
Ez a lista nagyon nagy ökörség. Legalábbis nagyon elfogult. A legrosszabbak között a Vészmanó lelepleződése, a Razorback, a Gyík, meg ezek? A legrosszabb rajz Deodato? Ugyan.
Amivel egyetértek, az a Chapter One egyedül. Ezeknél mérföldekkel butább sztori volt például a magyarul is megjelent radioaktív nyuszi, amelytől gyorsan futott az ipse. Ez a lista csak kiragadott pár olyat, ami nagy visszhangot keltett, és hozzátett néhány személyeset.

Én is úgy álltam neki a Maximum Carnage-nak nemrég, hogy gyenge lesz, nem történik benne semmi, de nem igaz. Tök sok olyan mellékszál van benne, amely hozzátesz rendesen vagy az addigi történetekhez, vagy a szereplők jellemfejlődéséhez (Peter és Mary Jane veszekedései, Richard Parker nézetei). A bunyók pedig érdekesek, a rajzok nagy része pedig jó.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1064 Dátum: 2013. január 17. - 22:14:48 »
Idézet
Szerintem egy izgalmas akció az egész (és igen brutális ) egy hatalmas crossover ami megmaradt az emberek emlékezetében így több 10 év után is
Meg, csak nem azért, mint amiért gondolod. Hanem azért, amiért az Ultimatumra is nagyon sokáig fogunk még emlékezni: mert annyira rossz, hogy szinte kitörölni sem lehet az emlékezetből.
Idézet
Amúgy meg, ha nagyon mély képregényt akarok olvasni akkor batmant olvasok.
Ha igazán mélyet akarsz, inkább Midnight Nationt javaslom. :) Vagy a Blanketset. vagy a Prometheát.
Idézet
Továbbá azt szeretném kérdezni, hogy milyen jelentősebb "események" jelentek meg füzetek formájában?
Mutant Massacre nagyon zanzásítva az X-Menben és az Infernó szintén zanzásítva (meg nagyrészt talán csak a pókos részek). A legtöbb nagy event a Polgárháborúig nagyrészt kimaradt itthon a nyomtatásból. Meg nem is volt olyan sok, 2005-ig talán összesen volt annyi, mint az azóta eltelt több mint hét évben.
« Utoljára szerkesztve: 2013. január 17. - 22:19:26 írta talgaby »

balogh44

• Thanos
« Válasz #1065 Dátum: 2013. január 17. - 22:17:55 »
Idézet

Ez melyik füzetekben található meg?

Továbbá azt szeretném kérdezni, hogy milyen jelentősebb "események" jelentek meg füzetek formájában? Remélem érthetően fogalmaztam.  :-[

Az X-Men 13. számában indult, vagy ha jobban belegondolunk akkor a régi CSP 21. végén! ;) Futott a Marvel Extra; X-Men; CSP-ben.
Részletesebben:

Magyarországon a történet 1993 decembere és 1994 augusztusa között jelent meg az X-Men, a Marvel Extra és a Csodálatos Pókember lapjain.
1. rész: X-Men #13 (1993. december)
2. rész: Marvel Extra #6 (1993. december)
3. rész: X-Men #14 (1994. február)
4. rész: Csodálatos Pókember # 57 (1994. február)
5. rész: Marvel Extra #7 (1994. február)
6. rész: X-Men #15 (1994. április)
7. rész: Csodálatos Pókember #59 (1994. április)
8. rész: Marvel Extra #8 (1994. április)
9. rész: X-Men #16 (1994. május)
10. rész: X-Men #17 (1994. június)
11. rész: Marvel Extra #9 (1994. június)
12. rész: X-Men #18 (1994. augusztus)
13. rész: Marvel Extra #10 (1994. augusztus)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1066 Dátum: 2013. január 17. - 22:26:33 »
az Infernó szintén zanzásítva (meg nagyrészt talán csak a pókos részek).
Hmm? Mármint az X-Faktor-részek. Pókember rész egyetlen egy sem jelent meg az Infernóból (még).

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1067 Dátum: 2013. január 17. - 22:28:57 »
Akkor annak esett neki pendragon sok-sok éve? Arra emlékeztem, hogy valami megjelent, a másikat meg elkezdte, de azt hittem, pont fordítva. Akkor az Infernó központi sztorija jött ki itt.

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #1068 Dátum: 2013. január 18. - 07:26:34 »

PPP oldalain szívesen olvasnám a Maximum Carnage történetet, de kötetbe is jöhet.  :kingpin:

Nem kizárt, hogy a Maximum Carnage megjelenjen (a híresztelésekkel ellentétben szerintem elég jó történet), de egy kötetben kizárt. Marha hosszú lenne egyben, és túl drága.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #1069 Dátum: 2013. január 18. - 08:41:07 »
(Bár Tomi úgyis ragaszkodni fog a klón-sztorikhoz… :))
Ehhez én is ragaszkodom. Ne viccelj, azért veszem az egész sorozatot, hogy eljussunk a klón-sztorikhoz  ;D (enyhe túúúlzás ikon)
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1070 Dátum: 2013. január 18. - 10:24:41 »
Kötetben nem valószínű, de a PPP-ben simán lehet.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #1071 Dátum: 2013. január 18. - 17:10:28 »
Magyarországon a történet 1993 decembere és 1994 augusztusa között jelent meg az X-Men, a Marvel Extra és a Csodálatos Pókember lapjain.

Te jó ég mennyire vártam, és azt hittem soha nem jön el a vége, olyan távolinak tűnt. Hihetetlen, hogy ennek is már lassan 20 éve!

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #1072 Dátum: 2013. január 18. - 18:04:02 »
Hát igen, milyen nagyszerű emlékek jöttek felszínre bennem is. Emlékszem, mennyire vártam az X-Men 13.számát, hogy végre elkezdődjön, és akkor fel sem tűnt, hogy majd egy évig tartott. Jó volt, nagyon jó!
Valószínű elő is keresem őket a hétvégére, úgy sincs semmi jobb dolgom ebben a havas, zimankós időben ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #1073 Dátum: 2013. január 18. - 18:09:46 »
Kicsit üröm volt az örömben nálunk, mikor a postás belegyűrte a ládába az előfizetett példányaimat!  :drying:
Szerencsére azóta kicseréltem mindet, kivéve a 6. számát a Marvel Extrának, (abban volt a második része), máig keresem! :(

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #1074 Dátum: 2013. január 18. - 18:16:42 »
Mintha a Vaterán láttam volna a múltkor, vagy esetleg a kepregenyaruhaz.hu-n.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1075 Dátum: 2013. január 19. - 15:44:28 »
Köszi, utóbbi oldalt nem is ismertem eddig!  :oh:

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #1076 Dátum: 2013. január 20. - 10:21:49 »
Itt is található néhány régebbi, vagy akár külföldi képregény:

http://www.regikonyvek.hu/

balogh44

• Thanos
« Válasz #1077 Dátum: 2013. január 20. - 14:47:07 »
Ezt ismerem, az öcskös innen szerzett meg, egy Alan Lee által illusztrált Hobbit példányt is! ;)

hudekira

• Rengető
  • *
« Válasz #1078 Dátum: 2013. február 07. - 23:50:43 »
akik benne voltak azok a rendelők között akik kapnak amerikai képregényt is, azt is most küldöd ki?
meg a plusz sorsolás eredménye mikor derül ki egyébként?

venom75

• Pókfej
« Válasz #1079 Dátum: 2013. február 08. - 07:46:30 »
Jó hogy említed , én már el is felejtettem.  ;)