Szerző Téma: Kingpin Képregények  (Megtekintve 476523 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:Kingpin Képregények
« Válasz #1260 Dátum: 2013. szeptember 11. - 13:39:25 »
Stan a Timley comicsnak az Atlasnak és a Marvelnak is volt a főszerkesztője.
This is a joke. A real practical Joke.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1261 Dátum: 2013. november 01. - 17:16:21 »
Elolvastam az Új Marvel Extrát. A könyv nagyon meggyőzött, jó volt az összes történet. Az első Pókemberes sztori első blikkre tényleg nem volt olyan nagy durranás, de a kötet végére megértettem, miért is.  ;D De talán a legjobban a DP-s jött be. Emellett mindegyik tetszett, és azt sajnálom, hogy a mostani M+-ban kétségtelenül jó történetek vannak, de egyik sem a humoros kategóriából, hanem inkább a komolyból. Leszámítva ott is DP-t.
SD. EJC.

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #1262 Dátum: 2013. november 03. - 09:19:29 »
A Spider-man Red Sonja várható, hogy valamilyen formában kiadásra kerül?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1263 Dátum: 2013. november 03. - 12:53:58 »
Szinte kizárt dolog.

oklahoma

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #1264 Dátum: 2014. január 20. - 23:06:30 »
Sziasztok!

Most találtam rá erre a fórumra, és szeretnék egy kis segítséget kérni. Korábban nem igazán érdekeltek a képregények, de a nagy filmdömpingnek köszönhetően egyre komolyabb figyelmet szentelek nekik. Ahogy nézelődtem, leginkább a Kingpin kiadó termékei célozzák meg az érdeklődési körömet. Szeretnék pár képregényt megvásárolni a jövőben, de a rengeteg hobbim miatt, csak korlátozott időm és pénzem jut a dolgokra, mégis szeretnék kicsit komolyabban megismerkedni ezekkel a dolgokkal is. Tehát a kérdésem az lenne, hogy melyik újságokat és köteteket ajánlanátok nekem, ha csak a komolyabb dolgokat szeretném olvasni és nem mondanám magamat óriási Pókember fanatikusnak sem. Inkább a Vasember, Hulk vonal érdekel és a komolyabb történetek. Előre is köszönöm a segítséget.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1265 Dátum: 2014. január 20. - 23:13:44 »
Szia!

Ha Hulkról van szó mindenképpen ajánlom a Marvel+ első évében megjelent sztorit (ha jól emlékszem 5. és 6. szám 2012-ből, a honalapon szerintem rendelhető is). Baromi jó!  ;)

oklahoma

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #1266 Dátum: 2014. január 20. - 23:47:26 »
Idézet
Ha Hulkról van szó mindenképpen ajánlom a Marvel+ első évében megjelent sztorit (ha jól emlékszem 5. és 6. szám 2012-ből, a honalapon szerintem rendelhető is). Baromi jó!  ;)

Köszönöm szépen, azt már ki is szúrtam magamnak. Lenne még pár kérdésem, ha nem probléma, lassan felteszem mindet, most viszont ami eszemben van, azt meg is kérdezem. Lehet, hogy ha végigolvasnám az összes topicot, kapnék rá választ, már van is, amiben elég sokra jutottam, de még sok a homályos folt.

Az első kérdésem a Marvel+-al lenne kapcsolatos. Látom, hogy ezekben kisebb történetek vannak, viszont tekintve, hogy ez sorozat, érdemes megvásárolni bizonyos, összefüggő számokat, vagy egészben kellene az egészet.

Aztán láttam, hogy sok Bosszú Angyalai kötet is megjelent már. Ezek között mennyire szoros a kapcsolat. Érdemes ebből is szemezgetni vagy ha teljes képet akarok, akkor az összeset meg kell vásároljam.

A harmadik kérdés pedig, ami eszembe jut, hogy egy kötet átlagosan meddig kapható vagy ez, hogy működik. Valószínűleg előbb utóbb pár kivétellel mindent megvennék, viszont ez nálam több évet is igénybe venne. Mennyire érdemes belekezdeni így a gyűjtögetésbe?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1267 Dátum: 2014. január 21. - 00:00:06 »
1. A Mavel+ egy válogatás-sorozat. A történetek általában külön-külön érthetőek, viszont 2013 óta az egyik történet minden számban mindig X-Men (Astonishing X-Men), ami összefüggő, nem mellesleg rendkívül jó sztori, gyönyörű rajzokkal.

2. A BA köteteket között elég szoros az összefüggés, hiszen ez is nagyjából egy sorozatot közöl le, külön is érthetőek, de egybe az igazi, egymás után.

3. Ha átlagot lehetne is mondani, nagyon nagy lenne a szórás. Valami jobban fogy, valami kevésbé. Általában, azért több évig kaphatóak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1268 Dátum: 2014. január 21. - 11:46:47 »
Érdemes először azokat beszerezni, amikből már csak kevés van. A kötetekből általánosan nem szokott elfogyni évekig, de néhány kivétel van. Ha a komolyabbakat szeretnéd, érdemes a Vadász lelkével kezdeni, vagy a most megjelent Fenegyerekkel.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1269 Dátum: 2014. január 21. - 12:55:38 »
Mindkettő utcai szintű, kétlem, hogy ha Hulk és Vasember nevét dobta be, akkor egy misztikus lélekvadászat vagy egy maffia elleni thriller érdekelné. Psycho jól mondta, a Marvel+ és a Bendis-kötetek jók lesznek bőven indulásnak. Sőt, egy friss érdeklődőnek minden fenntartásom ellenére kifejezetten a Bendis-Angyalokat javaslom, mert pont ilyen célzattal készíttette őket közel tíz éve a Marvel.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1270 Dátum: 2014. január 21. - 13:23:12 »
Ja, az Angyalokkal tuti csak jobban megjön a kedved a képregényekhez! Illetve, Üdv a fórumon!

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1271 Dátum: 2014. január 21. - 16:44:31 »
Hulk van még az Új Marvel Extrában (kötet) és persze van egy Vasember kötet is, no meg a Bosszú Angyalai összes megjelent történetében szerepel. Szerintem nem szükséges azért az összes BA kötet a megértéshez de amiket ÉN (direkt hangsúlyozva) megvennék hogy azért képben legyek: Kitörés, Ezüst Szamuráj, Mutánsvilág 1-2,  Polgárháború 1-2, Forradalom, Beszivárgás
A Káosz a régi csapat szétesése, mondjuk az magában is jó de szerintem a Kitörés elején lévő összefogaló elég lehet. Az Őrszem, meglepő módon, az Őrszemmel foglalkozik végig, aki szerintem itt még nem olyan fontos karakter. Az Ellenhatás a Mutánsvilág egyfajta lezárása, de nekem annyira nem is tetszett és nem is lesz jelentősége később.
A polgárháború kell viszont Kb. mindenhez, ami utána jelent meg vagy alatta (Forradalom, Beszivárgás, Marvel+ eleje) A mutánsvilágot csak emlegetik de szerintem nagyon jó sztori. Persze nekem megvan az összes itthon, csak ha tényleg válogatni szeretnél ez a véleményem.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1272 Dátum: 2014. január 21. - 19:13:00 »
Mindkettő utcai szintű, kétlem, hogy ha Hulk és Vasember nevét dobta be, akkor egy misztikus lélekvadászat vagy egy maffia elleni thriller érdekelné.
Oké, de ha a "komolyabb" a fontosabb, akkor ott a Vertigo és az Y az utolsó férfi (még vagy 1 hétig).
De ott a Marvel Könyvek: Pókember 3 kötete is.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1273 Dátum: 2014. január 21. - 22:28:27 »
Ne úgy gondolkodj, mint aki már évtizedek óta olvassa/fordítja ezeket. Komoly alatt értsd azt, hogy nem kisgyerekeknek készült rajzfilmféleség. :)

oklahoma

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #1274 Dátum: 2014. február 20. - 00:03:01 »
Ne haragudjatok, hogy csak későn válaszolok, de dolgoztam és nem volt időm rá. Köszönöm a múltkori tanácsokat, elkezdtem beszerezni a Bosszú Angyalai köteteket, el is olvastam az első kettőt, nagyon bejöttek. Folytatom majd a vásárlást. Olvastam erről a börzétől, meg egyik ismerősöm mondta, hogy akkor akciósak a kötetek. A webshop-on keresztül is él majd az akció, mert a börzére sajnos nem fogok eljutni. Köszönöm előre is a választ és még egyszer a segítséget. Beszippantottak a képregények. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1275 Dátum: 2014. február 20. - 14:46:04 »
A webshopban nem él, ez a Börze kedvezménye - cserébe a 300 forintos belépődíjért.

loislaneMJ

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #1276 Dátum: 2014. április 30. - 10:45:17 »
Sziasztok! Remélem jó témába írok, mert sok kérdésem van, és nem tudtam melyik a megfelelő :) Még csak most kezdeném el gyűjteni a Hihetetlen pókember képregényeket, esetleg a marvel +. A képregény füzeteket 1-esével nem lehet megrendelni innen ? Csak csoportosával ? :S
Marvel + köteteknek összefüggő a sztorija? Csak sorban érdemes megvenni ?  :oh:
És, hogy a Hihtetetlen Pókember képregény elejétől játszódik, mikor peter átváltozik, vagy csak belekezd egy sztoriba?
Előre is köszönöm a válaszokat ! :DD

:spidey: :kingpin: :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1277 Dátum: 2014. április 30. - 12:13:40 »
Szia!

Lehet egyesével is. A Hihetetlen Pókember viszonylag folyamatos történeteket tartalmaz, vagyis azt érdemes sorban venni. A Marvel+ 5-6. száma különálló, azt bármikor megveheted, a 7-től az X-Men folyamatos benne.
Lehet venni egyesével is, igen.
A Pókember nem a legelejétől kezdődik, de a legelejét kiadjuk májusban egy különszámban.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1278 Dátum: 2014. április 30. - 12:18:55 »
Rendelés: Szerintem egyesével is lehet rendelni de az miért érné meg neked? Sokkal többször kéne postaköltséget fizetned. Persze erre majd kaine tudja a tuti választ.

Marvel +: Nem feltétlenül összefüggő de gyakran kapcsolódik egy másik kingpin kötethez (pl. Polgárháború), vagy több füzeten át folytatüdik a történet. (Pl van benne egy hosszabb Thor ami azt hiszem 3 füzeten át megy), Illetve egy ideje megy benne egy folytonos X-men sorozat szóval az összefüggő igen.

Pókember: Kicsit részletesen válaszolok. Volt a legelső Csodálatos Pókember sorozat a kilencvenes években ami 127 számot élt meg, az sem az átváltozástól játszódott de voltak benne korai sztorik is, illetve 80-as, 90-es években játszódók.  A Csodálatos Pókember második sorozata (azt hiszem 90 számot élt meg) az Ultimate univerzum pókemberét mutatja be ( ez egy teljesen független univerzum ahol modernizálva mutatták be a hősöket az új olvasóknak), ez az átváltozástól ment. A hihetetlen pükember első sorozata (27 szám) egy minimális ugrással folytatta az első Csodálatos pókembert, vagyis itt már bőven 2000-es sztorik vannak, felnőtt házas pükemberrel, aki tanár, profi hős stb. Amikor ennek vége lett egy-két kötettel folytatta ezt a kingpin majd az újsággal. Vagyis szinte aktuálisak a sztorik, olyan 7-8 évesek lehetnek.

loislaneMJ

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #1279 Dátum: 2014. április 30. - 12:43:27 »
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :))
Tudom, hogy egyesével nem éri meg, de egyszerre erre nem lesz annyi pénzem :S  Csak érdekelt, hogy ha úgy adódik úgy is lehet e. Majd meglátom :)

Még egy pókember kezdtem el gyűjteni, de az is necces , az is legelejétől van Csodálatos Pókember második szériája.  Nem baj ha a hihetetlen nem az elejétől van sztorilag :)