Ha Hulkról van szó mindenképpen ajánlom a Marvel+ első évében megjelent sztorit (ha jól emlékszem 5. és 6. szám 2012-ből, a honalapon szerintem rendelhető is). Baromi jó! 
Köszönöm szépen, azt már ki is szúrtam magamnak. Lenne még pár kérdésem, ha nem probléma, lassan felteszem mindet, most viszont ami eszemben van, azt meg is kérdezem. Lehet, hogy ha végigolvasnám az összes topicot, kapnék rá választ, már van is, amiben elég sokra jutottam, de még sok a homályos folt.
Az első kérdésem a Marvel+-al lenne kapcsolatos. Látom, hogy ezekben kisebb történetek vannak, viszont tekintve, hogy ez sorozat, érdemes megvásárolni bizonyos, összefüggő számokat, vagy egészben kellene az egészet.
Aztán láttam, hogy sok Bosszú Angyalai kötet is megjelent már. Ezek között mennyire szoros a kapcsolat. Érdemes ebből is szemezgetni vagy ha teljes képet akarok, akkor az összeset meg kell vásároljam.
A harmadik kérdés pedig, ami eszembe jut, hogy egy kötet átlagosan meddig kapható vagy ez, hogy működik. Valószínűleg előbb utóbb pár kivétellel mindent megvennék, viszont ez nálam több évet is igénybe venne. Mennyire érdemes belekezdeni így a gyűjtögetésbe?