Szerző Téma: Kingpin Képregények  (Megtekintve 476786 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

ragatskynet

• Tarantula
  • *
Re:Kingpin Képregények
« Válasz #1300 Dátum: 2014. május 07. - 11:37:12 »
Egy hozzászólás részemről is: én valahogy a füzeteket jobban szeretem, szóval nem is bánom ha afelé tendál a kiadás.

Szerintem ez csak olyan gyerekkorba visszarepítős-szentimentális dolog, de valahogy jobban esik a füzetet lapozgatni, mint a nagy nehéz könyvet; persze, annak is meg vannak az előnyei. A füzetekkel a fő problémám az, hogy az újságosok (és valószínűleg a terjesztők sem) tudják, hogy az ezt vásárló közönség szeretné kézhez kapni a füzetet egyben, mindennemű sérüléstől mentesen, mert nem csak a reggeli WC menetre visszük magunkkal egy hétig. :-) Persze előfizetéssel ez nem gond (de hallottam már óvatlan postásokról is azért ... )

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1301 Dátum: 2014. május 07. - 11:46:29 »
Könnyebb hozzájutni, egyszerűbb tárolni, könnyebben emészthető, nem kell félj annyira a sarkaira és lelkiismeret furdalás nélkül előtudod venni akármikor olvasni, ellenben a kötetekkel úgy vagyok, hogy alig merem elővenni őket mostanában, mert utoljára, mikor BA maratont akartam tartani, a kezemben maradt a fél képregény. Not cool. Ha ez az ára, akkor már inkább füzetek.

kzoli

• Sakál
« Válasz #1302 Dátum: 2014. május 07. - 13:25:41 »
Én szeretem mindkettőt (füzet,könyv), mindkettőnek meg van a maga varázsa, bár én füzeteken "nőttem fel". Igaz, sokszor a könyv egy picit macerásabb (hullhatnak ki lapok), de ha füzetes formában esetleg folytatják a történetet, amit könyvben elkezdtek, akkor részemről oksa a dolog. Számomra az a lényeg, hogy folytassák a már megkezdett sztorit.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #1303 Dátum: 2014. május 07. - 17:02:55 »
szerintem is jobbak a füzetek (ahogy előbb is írtam), csak attól félek, hogy ha a könyvek abbamaradnak, akkor nem feltétlenül lesz helyettük füzet, mivel az évente 3 extra különszámot jelentene az M+-nak, amennyi szerintem nem lesz, mert évi 6 részhez 5 különszám fura lenne :). Tehát le kell mondanunk valamiről hosszútávon, vagy a Fenegyerekről, vagy az Új Bosszú Angyalairól.
Bár én személy szerint azzal is kiegyeznék, hogy nincsenek kötetek (max ritkán 1-2 évente 1-2), de cserébe havilap lesz az M+ :), akkor majdnem ugyan ott lennénk. Bár akkor már lehet jobban járna a Kingpin egy külön X-men füzettel, mert az ugyanúgy +6 számot jelentene, de mégse lenne az, hogy valaki abbahagyja a gyűjtést, mert az évi 12 szám túl drága neki és továbbra is vehetne 6-ot, attól függően az X-men vagy az M+ érdekli. Így mondjuk lehetne M+-ban hosszabb Fenegyerek sztori meg valami más, az X-men-be meg állandó Astonishing és ÚBA (ha már a Batman mellé is Ragadozók került, meg amúgy is van mindegyikben Rozsomák :) ).

Amúgy lehet esetleg tudni, hogy miért nem rendelt az Alexandra, mi bajuk van a Kingpin kötetekkel, vagy ez már bennfentes titkos invázió információ?

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #1304 Dátum: 2014. május 07. - 18:05:10 »
kevinkain leírása jól hangzik egyébként, az tény. :)
Egyébként szerencsére az én tapasztalataim pozitívak a kötetekkel is. Igaz nagyon vigyázom rájuk.

yo-c

• Grizzly
  • *
« Válasz #1305 Dátum: 2014. május 07. - 18:54:22 »
Azért egy 6 részes történetet csak kényelmesebb egyben elolvasni,mint 6 külön füzetből.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1306 Dátum: 2014. május 07. - 22:08:29 »
Nem a Kingpinnel van baja, bebukott a cég.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1307 Dátum: 2014. május 08. - 08:24:11 »
Akkor azért van minden hónapban 40-50% akciójuk majdnem mindenre!

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #1308 Dátum: 2014. május 08. - 10:46:46 »
Nem a Kingpinnel van baja, bebukott a cég.

Az durva. Utánanéztem és azért tehetség kell egy ekkora céget tönkretenni... Akkor gyorsan beszerzek tőlük pár dolgot mielőtt még végleg bezárják az egészet :).

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1309 Dátum: 2014. május 21. - 17:34:14 »
Kiolvastam pár napja mind a négy új megjelenést. A peter parker 15. száma érdekes volt abból a szempontból, hogy 4 történet, négy külön rajzolóval. :) Erik Larsen nekem nagyon fura volt. A legjobban talán Alex Saviuk tetszett, Bár Colleen Doran is jó volt, érdekes volt nála az a háttér helyett megjelenő érzelemminták.
A Marvel+ ban az X-men történet továbbra is baromi jó és iszonyú lassan folydogál. A második történet annyira nem volt hatásos. Nem ütött a dolog. A kisebb logikai bakik is csak rontottak rajta,
A Batman 1-et érdekességnek vettem meg, de felcsigázott, és gondolkodok rajta, hogy megvegyem-e a folytatást, mert tetszik eddig mindkettő történet. Sőt azon is elgondolkoztam, hogyha elkezdeném venni, akkor a ragadozók kötetet is megvenném.
A hihetetlen pókember különyszámnak nagyon örülök. Eléggé érdekelt Magyarul milyen az amazing fantasy 15. Igazából már most széjjel van olvasva, úgyhogy kéne venni belőle még egy példányt. :) A Rakéta robisnak is nagyon örültem, de csak amolyan nosztalgiából. Az inkább olyan egyszer olvasatos történet részemről. Az "újrafordítás" tök jól sikerült, legalábbis nekem tetszett, hogy csak kevés dolog lett megváltoztatva, pl amikor a metrón ül, és azt mondja, hogy "lehet, hogy nem mostam fogat" sokkal nagyobbat üt, mint az " én zihálok itt egyedül" :) Jót nevettem rajta. :) Amúgy rajz meg író szempontjából is jó történet, csak így hogy az első felét már kb 100× olvastam, és a másodikat is 1-2× eredeti nyelven, nem sok újat tudott mutatni, de azért határozottan jobb így egybe olvasva. A harmadik történeten pedig nagyon jól szórakoztam. A poénok nagyon a helyükön vannak. Ha Slott ilyeneket  tud írni, akkor lehet hogy meg fogom kedvelni... őőő. ja. Mint írót. :) és ezt a sztorit, még néhányszor biztos elő fogom venni. :)
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1310 Dátum: 2014. május 21. - 21:36:11 »
Larsen lesz még párszor, de nagyon függ a kinézet a kihúzótól. Majd megkapja azt, aki Bagley-t is elkezdte kihúzni (majd később Steven Butlert), akkor jobb is lesz.
A Ragadozók nagyon jó lesz nagyon rövid időn belül. Már a felvezetése is jó.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1311 Dátum: 2014. május 21. - 22:28:34 »
Randy Emberlin a neve. ;)

kzoli

• Sakál
« Válasz #1312 Dátum: 2014. május 23. - 06:16:22 »
Nem tudom volt-e már írva itt a Fórumon, ha igen, akkor bocs a tudatlanságért.  :headscratch:
Az év további részében hónapra lebontva mik fognak megjelenni?

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #1313 Dátum: 2014. május 23. - 07:51:00 »
Ami tuti szerintem:
július-szeptember-november: Batman, augusztus: Batman különszám. Ami 100 oldal lesz.
július-szeptember-november: Marvel+. Szerintem a következő száma 72 oldal lesz, amúgy még két 48 oldalas.
november: Titkos Invázió 2. kötet.
Azt hiszem a PPP-k még szeptember, november, december körül fognak megjelenni. Plusz van még egy PPP különszám. A különszám 112 oldal lesz talán.
A HP-t nem tudom, de a következő június és akkor még marad 3 száma. Meg ugye a 72 oldalas különszáma júniusban kerül az újságosokhoz, de már a börzén kijött.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1314 Dátum: 2014. május 23. - 08:07:09 »
Szerintem meg az avatarodat kihagytad a felsorolásból.
This is a joke. A real practical Joke.

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #1315 Dátum: 2014. május 23. - 09:51:07 »
Így van, már mikor leírtam leesett, csak utána nem voltam gépközelben.
Daredevil második kötet, yeaaah! Csak még az időponthiány miatt én is néha elfelejtem.

kzoli

• Sakál
« Válasz #1316 Dátum: 2014. május 23. - 18:51:56 »
Köszi a választ!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1317 Dátum: 2014. szeptember 09. - 22:20:52 »
Visszakaptunk egy valag könyvet az egyik legnagyobb könyvesbolttól, így újra rendelhető lesz a Polgárháború 2, a Káosz és a Forradalom!

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1318 Dátum: 2014. szeptember 10. - 21:40:01 »
Tomi, postán, most a M+ és a PPP pók és annak a díszdoboza van? és a héten csatlakozik a batman is?
még nem jött meg semelyik csak azért kérdezem, hogy ezeket várjam?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1319 Dátum: 2014. szeptember 10. - 22:31:09 »
Batman csak a jövő héten ér oda.