Kiolvastam pár napja mind a négy új megjelenést. A peter parker 15. száma érdekes volt abból a szempontból, hogy 4 történet, négy külön rajzolóval.

Erik Larsen nekem nagyon fura volt. A legjobban talán Alex Saviuk tetszett, Bár Colleen Doran is jó volt, érdekes volt nála az a háttér helyett megjelenő érzelemminták.
A Marvel+ ban az X-men történet továbbra is baromi jó és iszonyú lassan folydogál. A második történet annyira nem volt hatásos. Nem ütött a dolog. A kisebb logikai bakik is csak rontottak rajta,
A Batman 1-et érdekességnek vettem meg, de felcsigázott, és gondolkodok rajta, hogy megvegyem-e a folytatást, mert tetszik eddig mindkettő történet. Sőt azon is elgondolkoztam, hogyha elkezdeném venni, akkor a ragadozók kötetet is megvenném.
A hihetetlen pókember különyszámnak nagyon örülök. Eléggé érdekelt Magyarul milyen az amazing fantasy 15. Igazából már most széjjel van olvasva, úgyhogy kéne venni belőle még egy példányt.

A Rakéta robisnak is nagyon örültem, de csak amolyan nosztalgiából. Az inkább olyan egyszer olvasatos történet részemről. Az "újrafordítás" tök jól sikerült, legalábbis nekem tetszett, hogy csak kevés dolog lett megváltoztatva, pl amikor a metrón ül, és azt mondja, hogy "lehet, hogy nem mostam fogat" sokkal nagyobbat üt, mint az " én zihálok itt egyedül"

Jót nevettem rajta.

Amúgy rajz meg író szempontjából is jó történet, csak így hogy az első felét már kb 100× olvastam, és a másodikat is 1-2× eredeti nyelven, nem sok újat tudott mutatni, de azért határozottan jobb így egybe olvasva. A harmadik történeten pedig nagyon jól szórakoztam. A poénok nagyon a helyükön vannak. Ha Slott ilyeneket tud írni, akkor lehet hogy meg fogom kedvelni... őőő. ja. Mint írót.

és ezt a sztorit, még néhányszor biztos elő fogom venni.