Szerző Téma: Kingpin Képregények  (Megtekintve 476249 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Kingpin Képregények
« Válasz #1340 Dátum: 2014. december 06. - 00:06:03 »
Nem, azok nem azok.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #1341 Dátum: 2014. december 16. - 13:40:50 »
Üdv. Szeretnék érdeklődni  ,csak egy kicsit { mert lehet hogy kiadói vagy szerződési  titok , és akkor nem ránk tartozik } hogy hogyan működik a Kingpin kiadó .Gondolom hogy ,a többi más munka mellet , fordítás ,tárgyalások ,stb  például hogyan választod ki -döntöd el hogy melyik sorozat  és  történet jelenjen meg. Valószínű hogy ,még az előző évben mondjuk  az idén nyáron már meg kell adnod a listát a DC-nek és a Marvelnak  hogy melyik  történetet szeretnéd megjelentetni  2015 -ben . Akkor ők  némelyikre megadják másokra nem. Azután miután meg vannak az engedélyezett sztorik  és címlapok , neki állsz fordítani  hogy következő évre kész legyen .Aztán minden év elején itt a fórumon  bemutatod a terveket ,címlapokat  ,kiadványokat hogy ezek lesznek . Ha pedig újabb címet akarsz kiadni akkor az kockázattal is jár mert vagy bejön vagy nem . De ez viszont rajtunk is múlik  , hogy elegendő  példány számban vegyük vagy vásároljuk meg . Mert ha nem lesz sikeres akkor inkább abba hagyod , hisz a nyereség nem hozza meg a befektetést  . Igy pedig nem éri meg .Tudom mert nekünk is vannak kis vállalkozó ismerőseink .És sajnos a  nyereség alig több vagy éppen annyi amit be fektetek .Tehát vagy nullán vannak mert ép annyi jön vissza mint amennyit költőtek rá , vagy éppen csak egy kicsit több .Köszönöm .
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1342 Dátum: 2014. december 16. - 13:46:44 »
Nagyjából úgy megy, ahogy leírtad, kivéve, hogy a nyereség szót rosszul használod/értelmezed.
A kiválasztást tapasztalatok alapján csinálom. Szerencsére, ha valamiben van tapasztalatom, az a tapasztalat.  :)

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #1343 Dátum: 2014. december 30. - 19:04:11 »
Helló és üdv. Főleg tőled szeretnék kérdezni Kaine ,mivel te vagy a Kingpin kiadó főnöke és fordítója . { De talán mád is tud válaszolni } Szóval találtál-e ˝No-prize ˝-t vagyis rajzolói bakit , mivel való színű kétszer is átmegy a kezeden a képregény egyszer amikor fordítod meg a nyomdai példányok amiket azért küldenek hogy pl jó-e  nyomtatás stb. Most direkt olyan példát írok amit biztos nem követnek el a rajzolók . Mondjuk Árnyék farkát a homlokára rajzolják .Vagy Pókember arcát fordítva lent a szemei  fönt meg a száját . De olyan kisebb hiba amit mi olvasók  nem biztos hogy észreveszünk ,talán akkor  sem 2-3szór  is elolvastuk a sztorit . De mivel te a fordítás miatt  jobban megfigyeled a képeket , meg a nyomdai példányokat is átnézed talán észreveszel olyat amit mi nem . Ha van ilyen ˝No- prize ˝ akkor írd meg melyik kiadvány ,hányadik oldala { Marvel plusz, Hihetetlen Pókember stb  } Köszönöm . ;) :worship:

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #1344 Dátum: 2014. december 30. - 19:59:46 »
Rajzolói is biztos volt én a közelmúltból csak íróira emlékszem, JMS benézte May néni vezetéknevét, meg örökéletűvé tette Peter hálóját...

OFF: Zöldlámpás- Mi bajod van a normalis zárójellel? ()
Minek kell állandóan kapcsos zárójelezni? {} :lol:

( Csak arra tudok tippelni hogy programozó vagy és onnan jön)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #1345 Dátum: 2014. december 30. - 20:19:08 »
És ami a legfontosabb,hogy miért kezdesz minden egyes hozzászólásodat üdv-el???  :nemtudom:
(Ezt még egy hellóval is megspékelted.  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1346 Dátum: 2014. december 30. - 22:52:31 »
Ja, Meki többször is szórakozott azzal, hogy 6 ujjat rajzolt valakinek. Biztos kíváncsi volt, észreveszik-e.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1347 Dátum: 2014. december 30. - 23:57:01 »
Az Ulti pókban anno összeszámoltam vagy 30 hibát.

Raisu

• Traveller
« Válasz #1348 Dátum: 2014. december 31. - 01:01:34 »
A Batman 4. számában is volt: Damian az első pár oldalon még piros ruhában feszít, aztán amikor leveszi magáról barna köpenyt, a fekete-fehér ruha van rajta.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1349 Dátum: 2014. december 31. - 12:09:38 »
De az nem No-Prize, mert DC.  :hehe:

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #1350 Dátum: 2015. január 19. - 21:16:45 »
Na remélem  hogy az idén meg jelennek  azok a képregények amik a Kingpin Next  rovatban voltak a képen . Mert már a Batman első száma megjelent . Meg talán a Marvel plusz is kijön még most Januárban . Valószínű és remélem is hogy  már a DC is és a Marvel  is megadta az idén megjelenő képregények listáját . Vagyis már meg vannak a kiadás engedélyei és jógai a Kingpinél . A Batmanban talán lesz még a Son of  Batman , meg a Ragadozók  később más sorozatok is . A Marvel Pluszban pedig folytatódik az Astonishing X-men 13tól - a 18ig számig az idén . Mivel ha jól tudom erre a sorozatra a Marvel  megadta a kiadási jogokat a 26. számig , így még jövőre 2016-ban is ez az X-men  sorozat  lesz  végig . :bravo: A második sorozat pedig változik .KÉRDÉS  tudható -e  hogy az idei első számon kívül  amiben az X-men  és a Végtelen háború lesz , mik lesznek a második történetek a többi számban  :headscratch: .  Vagy ez 1 még nincs teljesen eldöntve , 2 esetleg még titok hogy mik jelenek meg . Remélem hogy már megadta a Marvel  azokat a címeket amik a Marvel Pluszban  megjelenhetnek .Akár Hulk, Fenegyerek , vagy  bármi más is lesz a második történet . És ami valószínű hogy  én is, más olvasók és a Kingping is   talán-esetleg   szeretné ha kb így lenne , mondjuk a következő öt évben 2020-ig .1. Legalább még egy DC képregény sorozat  a Batman mellet  .Mondjuk DC  Válogatás címen amiben pl fő sorozatnak az 2011ben meg újult Supeman  lenne , második történetnek akár az Igazság Liga, Zöld Lámpás, Flash , Csodanő stb  mehetne. 2. Azután  szép fokozatossan  HAVI kíadású  képregények  jellenének meg kb 2018-tól a kiadónál . 3. Meg még sajnos csak feltételesen más kiadók képregényei is .Mondjuk  a Dark Horse, Image , Valiant , kiadó  valamelyik sorozata , náluk is egész jó képregények vannak . Tényleg nagyon remélem én is , meg más olvasók  de  talán te is  mint  a Kingpin  vezetője hogy 2020ig fejlődik annyit a Kingpin kiadó hogy ezek a tervek legalább részben meg valósuljanak . Úgy hogy hajrá  :kingpin:   én  szurkolok annak hogy legyen valami belöle . Remélem hogy majd 2020ban  tényleg olyan szinten áll majd a kiadó és fejlődik annyit hogy kb HAVI  5-6  sorozatot  elbírjon a piaca . Vagyis akkor már lehetőség lesz évi 12-12  Hihetetlen Pókember ,Marvel Plusz , Batman , DC válogatás    ;)  , és talán még más kíadók sorozatai  is megjelenek  . Még akkor is ha nem csak a kiadón , ha nem más körülményeken is múlik . De szerintem azért az a természetes hogy egy kiadó fokozatossan fejlődik ,gyarapodik   több lehetősége  lesz  és  több cím , kiadvány  jelenik meg nála . Úgy hogy HAJRÁ , GYERŰNK    remélem  valami azért beválik belőle . :worship:
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 19. - 21:23:16 írta Zöldlámpás »

balogh44

• Thanos
« Válasz #1351 Dátum: 2015. január 19. - 21:29:39 »
Én csak azt szeretném mondani, hogy hatalmas köszönet a Kingpin-nek, hogy egyáltalán sikerült kiadni a Batman-t, már ez is felér egy csodával szerintem, ismerve a DC üzleti politikáját. Le a kalappal Kaine előtt, és az egész csapata előtt, csak így tovább, és én is kívánom, hogy az a sok minden amiről Zöldlámpás is írt, valóra váljon! :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1352 Dátum: 2015. január 19. - 22:04:10 »
Valószínű és remélem is hogy  már a DC is és a Marvel  is megadta az idén megjelenő képregények listáját . Vagyis már meg vannak a kiadás engedélyei és jógai a Kingpinél .
Nem, a DC-re még várunk.
Idézet
KÉRDÉS  tudható -e  hogy az idei első számon kívül  amiben az X-men  és a Végtelen háború lesz , mik lesznek a második történetek a többi számban
Elmondom majd szép sorban, de - mint már megszokhattátok - nem egyszerre az egészet. Kell, hogy legyen némi meglepetés is.
A fejlődés nem rajtunk múlik, hanem rajtatok. A Semic-kel ellentétben, akik mindig azt hirdették, hogy több lesz, ha többen leszünk, én mindig szívesen bővítek, akkor is, ha enyhén csökken vele a vásárlók száma, de az újjal együtt valahogy mégis sikerül jól kijönni belőle. Voltaképpen ezt csinálom a kezdetek óta, három éve: egyre többet dolgozunk, és a fizetésünket inkább több kisebb részletben keressük meg, mint mondjuk ha egy kiadványunk lenne csak, amit mindenki megvesz, mert nincs más.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #1353 Dátum: 2015. január 20. - 06:29:56 »
Zöldlámpás!

Te még mindig ömlesztve írsz!Öröm olvasni.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #1354 Dátum: 2015. január 23. - 20:35:53 »
Örülök annak hogy tavaly a  :kingpin: -nél  megjelent a 25. évfordulós  Pókember , vagyis sikerült annak alkalmából hogy 25 éve jelenik már nálunk is a Pókember képregény . És sikerült a Batman kiadásának a jogait is megszerezni . Na szóval ezekben az újságokban  le volt írva  hogy a legelső Pókember történet ,Amerikában  1962  augusztusában  az Amazing Fantasy  15. részében jelent meg. Meg a Batmanban az hogy , az első Amerikai Batman történet 1939-ben   a Decetive Comics 27. számában szerepelt először . Na akkor az KÉRDEZNÉM  ,hogy 1. milyen történetek jelentek meg az Amazing Fantasy 14. számáig  az újságban , valamint szintén milyen történetek szerepeltek  a Decetive Comics   26. számáig a DC-nél  a képregényben. 2.  Léteznek-e még azok a karakterek akik  a Marvelnél  , Pókember felbukkanása előtt  szerepeltek a sorozatban. És ugyan ez érdekelne a DC töl is.Vagyis  kik voltak és  léteznek-e még azok a szereplők \ karakterek akik Batman feltűnése előtt  szerepeltek a sorozatban . KÖSZÖNÖM a válaszokat . :bravo: :: :worship: ::

danosh

• Grizzly
  • *
« Válasz #1355 Dátum: 2015. november 03. - 12:01:24 »
Sziasztok!

Gondolkoztatok már azon esetleg, hogy a Kingpin kiadványokon a borítón fel legyen tüntetve a sorszám, ne csak az év/kiadás?
Vagy ez csak engem zavar? :/

Üdv: danosh

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1356 Dátum: 2015. november 03. - 13:49:00 »
Szia!

A Batmannél és a PPP-nél úgy van, a többinél nem. Nem lehet mindkettő, és már így kezdtük el.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #1357 Dátum: 2015. december 07. - 13:00:22 »
Lehet, hogy korábban már meg voltak ezek a kérdések válaszolva, de most szeretném összerendezni a köteteimet meg rendelni pár dolgot, ezért szeretném ezeket letisztázni :).

- Ha a kötetek közé akarom tenni időrendben, akkor hova tegyem a Fenegyerek különszámokat? Simán az Alfőnök kötet után vagyis az Őrszem és a HP-ÚBA közé, vagy van amelyik már később játszódik?
- Ugyan ez a kérdés a Hulk különszámról is :).
- Az újranyomásokból úgy tudom csak a HP 2012/3-as számában lett változtatás, valami dupla oldal lett javítva. Más javítás vagy változás is volt, vagy csak az?
- Idén is lesz karácsonyi akció? és ha igen, mikor? Valamint a PPP különszám megjelenése előtt vagy után? Mert én az előfizetésemet egybe kapom meg év végén és gondoltam, hogy jó lenne ahhoz hozzácsapni a további rendeléseim, hogy spóroljak a postaköltségen :).

Ennyi lenne. Előre is kösz a válaszokat :).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1358 Dátum: 2015. december 07. - 13:15:24 »
- Ha a kötetek közé akarom tenni időrendben, akkor hova tegyem a Fenegyerek különszámokat? Simán az Alfőnök kötet után
Igen, azok folytatásosak. Ha nincs az Alexandra balhé, akkor kötetben jöttek volna ki ezek is.
Idézet
Azt csak a Jean DeWolff kötet előzi meg. Valahol a Vadász Lelkével rakd össze.
Idézet
- Az újranyomásokból úgy tudom csak a HP 2012/3-as számában lett változtatás, valami dupla oldal lett javítva. Más javítás vagy változás is volt, vagy csak az?
Nem volt más.
Idézet
- Idén is lesz karácsonyi akció? és ha igen, mikor? Valamint a PPP különszám megjelenése előtt vagy után? Mert én az előfizetésemet egybe kapom meg év végén és gondoltam, hogy jó lenne ahhoz hozzácsapni a további rendeléseim, hogy spóroljak a postaköltségen :).
Lesz, de csak egy hetes. Utána, mert késésben vagyunk vele, addig nem érek rá postára járni.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1359 Dátum: 2015. december 07. - 13:43:56 »
- Ha a kötetek közé akarom tenni időrendben, akkor hova tegyem a Fenegyerek különszámokat? Simán az Alfőnök kötet után vagyis az Őrszem és a HP-ÚBA közé, vagy van amelyik már később játszódik?
Ez hátha segít. :) http://moly.hu/polcok/marvel-kepregenyek-idorendben-magyar. Biztos nem tökéletes, kritikát szívesen fogadom. :)