Szavazás

Ha lenne Marvel Extra könyv, mit szeretnél bele?

Pókember
75 (15.1%)
Bosszú Angyalai
73 (14.7%)
Hulk
61 (12.3%)
Fantasztikus Négyes
64 (12.9%)
Deadpool
90 (18.1%)
She-Hulk
26 (5.2%)
Captain Marvel
30 (6%)
Fenegyerek
78 (15.7%)

Összes szavazó: 201

Szerző Téma: Kingpin next  (Megtekintve 862591 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:Kingpin next
« Válasz #3520 Dátum: 2012. november 12. - 14:54:50 »
Meg még pár tucat hazai rajongó szerint, akik valamilyen romantikus nosztalgia miatt ragaszkodnak a tévképzetükhöz. Szerencsére ahogy benya kollega is mutatja lejjebb, vannak, akik elővették ezeket az elmúlt húsz évben, és felismerték azt, amit az USA-ban már jó másfél évtizede: ez elviselhetetlenül olvashatatlan, mint majdnem minden, amit az Image főstúdiója összetákolt a kilencvenes években.

Szerinted olvashatatlan, és ezzel le is van zárva? Neked nem tetszik másnak igen, nekem is. Semmivel nem volt rosszabb a Spawn mint a magyarul megjelent Pókember, X-men stb. McFarlane asszonyt meg vigye el Malebolgia :D
Tejet kérek! Csokisat!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3521 Dátum: 2012. november 12. - 15:01:26 »
Szerintem meg úgy két kontinensnyi "olvasója" szerint. Valamiért az eladási listák harmadik helyéről lekerült a százharmincadikra. Meg igazából csak itthon hallani, és csak ennek kapcsán egy kilencvenes évekbeli szuperhősös stílusú képregényről, hogy ember ezt önként akarja. Pénzért. Furamód Liefeld tökéletesen ugyanolyan sorozataiért nem sírják tele a fórumokat. Lehet, mert ahhoz nem köt senki se valami fura, kora tizenéves emlékeket. Habár érdekes, hogy csak ennél van, és nem hallani, hogy mennyire jó lenne elmenni egy Kozmix, Dr Alban, Scooter vagy akármilyen koncetre, az akkori zenei ízlésüket sokan már bölcsen elhallgatják. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #3522 Dátum: 2012. november 12. - 15:31:50 »
Az egy antológia, és a játékok beható ismerete nélkül egy büdös szót nem érteni belőlük. Tudom, mert fordítottam. :)

Ahh, és el is olvastam! ;)
Utánanéztem és megyen azóta több sorozat is a Marvelnél ebből:

Amúgy játszottam a játékkal, és egy reklámra lettem figyelmes a neten, eddig nem is tudtam, hogy képregényt is csinálnak hozzá! Kíváncsi lennék, vajon azok is kézbe vennének egy ilyent, akik csak a játékokat nyúzzák? :)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3523 Dátum: 2012. november 12. - 15:42:26 »
Lehet elfogult vagyok kicsit, imádom a horrort, az okkultizmus is érdekel lehet film, könyv, képregény, így a Spawn nálam nagyon betalált annak idején, persze nem egy remekmű, de a stílusra fogékonyaknak szerethető. Liefeld és McFarlane között azért van különbség Liefeld pocsék író és rajzoló, McFarlane türhető író, és remek rajzoló így nem lep meg, hogy inkább rá kíváncsiak.
Tejet kérek! Csokisat!

TheUnternull

• Grizzly
  • *
    • Amazing Comix képregényekkel foglalkozó blog
« Válasz #3524 Dátum: 2012. november 12. - 17:38:26 »
Szerintem működne itthon, kéthavonta, a 38. szám történetétől
Szerinted. Meg még pár tucat hazai rajongó szerint, akik valamilyen romantikus nosztalgia miatt ragaszkodnak a tévképzetükhöz. Szerencsére ahogy benya kollega is mutatja lejjebb, vannak, akik elővették ezeket az elmúlt húsz évben, és felismerték azt, amit az USA-ban már jó másfél évtizede: ez elviselhetetlenül olvashatatlan, mint majdnem minden, amit az Image főstúdiója összetákolt a kilencvenes években.
Azért az kicsit erős, hogy olvashatatlan. Káosz van benne mi tagadás, de szerintem a rajzstílus, és a sötét atmoszféra igényli is ezt valamilyen szinten.
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 12. - 17:40:35 írta TheUnternull »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3525 Dátum: 2012. november 13. - 09:56:45 »
Amúgy játszottam a játékkal, és egy reklámra lettem figyelmes a neten, eddig nem is tudtam, hogy képregényt is csinálnak hozzá! Kíváncsi lennék, vajon azok is kézbe vennének egy ilyent, akik csak a játékokat nyúzzák? :)

Igen. A Halo világnak elég nagy a rajongótábora.

kzoli

• Sakál
« Válasz #3526 Dátum: 2012. november 13. - 17:05:46 »
A Marvel+ levelezőoldalán névrokonom,Komáromi Marcell kedvencei (Rozsomák,Thor,Deadpool),Kis Andrásé (Rozsomák,Deadpool,Fenegyerek). Tomi mindkettőnek azt írja,hogy nagyon fognak örülni a jövő évi M+-nak. Létezik,hogy lesz jövőre Rozsomák képregényen?! De jó lenne! Vagy esetleg X-Men...Mintha lett volna erre némi utalás. :xmen: :wolvie1:
Az viszont számomra külön öröm,hogy könyvben folytatódik majd az Invázió.

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #3527 Dátum: 2012. november 13. - 19:06:23 »
Nekem ezen felül még az szúrt szemet, hogy Tomi egy új sorozattal kapcsolatos kérdésre elég rejtélyesen válaszolt, amiről eszembe jutott a főoldali hírben szereplő top secret project a jövő évre...  :roll:

Ki tudja mi lesz még itt?  :kingpin:

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3528 Dátum: 2012. november 13. - 19:33:48 »
A Marvel+ levelezőoldalán névrokonom,Komáromi Marcell kedvencei (Rozsomák,Thor,Deadpool),Kis Andrásé (Rozsomák,Deadpool,Fenegyerek). Tomi mindkettőnek azt írja,hogy nagyon fognak örülni a jövő évi M+-nak. Létezik,hogy lesz jövőre Rozsomák képregényen?! De jó lenne! Vagy esetleg X-Men...Mintha lett volna erre némi utalás. :xmen: :wolvie1:
Az viszont számomra külön öröm,hogy könyvben folytatódik majd az Invázió.

Még meg se tudtam venni az újságot de már tudom, hogy megválaszolták a kérdésem :) :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3529 Dátum: 2012. november 13. - 21:56:22 »
Hát ja, de tegyük hozzá, hogy azt a rovatot még szeptemberben írtam, azóta változott pár dolog - többek közt még mindig nincs végleges tartalom a jövő évi Marvel+-hoz. Sőt, a titkos project sincs lefixálva még.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #3530 Dátum: 2012. november 14. - 08:34:37 »
Így két titkos projekted is van. A fő titkos, és a Marvel+ os. Mindkettőre nagyon kíváncsi vagyok.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3531 Dátum: 2012. november 14. - 09:11:46 »
Nagyon nagy a titkolódzás.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3532 Dátum: 2012. november 14. - 09:26:09 »
Egyáltalán nem. Egyszerűen csak nem kaptam választ egy ideje.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #3533 Dátum: 2012. november 14. - 09:35:26 »
Ha csak erre vársz: felőlem mehet ;D
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

venom75

• Pókfej
« Válasz #3534 Dátum: 2012. november 14. - 11:51:37 »
Ha így haladunk a fizetésem a te bankszámládra kell utaltatnom, egy részét biztosan.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3535 Dátum: 2012. november 14. - 11:53:57 »
Majd csináltatok én is olyat, mint a bankok, hogy átutalási megbízás.  :hehe:

kzoli

• Sakál
« Válasz #3536 Dátum: 2012. november 14. - 15:11:58 »
Csak az nem rózsaszínű,hanem kék-piros lesz.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3537 Dátum: 2012. november 14. - 19:47:58 »
 ;D ;D

Gergo3

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #3538 Dátum: 2012. november 15. - 01:05:21 »
Felmerült bennem pár kérdés, amire nagyon kíváncsi lennék Kaine. Persze tudom hogy ez még nagyon a jövő szele lenne, meg gondolom vannak olyan terveid, amiket nem osztanál meg most szívesen, de azért csak megmozgatja az ember fantáziáját, hiszen nem számítottam volna arra, hogy 2012-ben két Pókember újságot és a Marvel+-t újra olvashatom füzetben, a kötetes formátum mellett. :D
1. A 80-as évek mentén haladva elérünk ugye J. M. DeMatteis által írt Spectacular Spider-Man részekhez, például a The Child Within történethez. Kíváncsi lennék hogy ezekre a részekre mennyi esély lenne a kiadásra, nem tudom Sal Buscema rajzai mennyire vonzaná vagy riasztaná el az embereket.
2. Kraven utolsó vadászata újra kiadására mennyire lenne esély füzetben vagy kötetben? Nem hiszem, hogy sok ember eltudná olvasni nyomtatásban, és főleg olyan szép nyomdai kivitelben, ami a Kingpin eddigi kiadványaira is jellemző volt. Én szívesen megvenném, hiszen tőled mindig kiváló minőségben jelentek meg a képregények. Kíváncsi lennék a többiek véleményére is, hogy ezzel csak én egyedül vagyok-e. :)
3. Clone Saga. Ha elér odáig a kiadás, az egész sztorit kiadnád, vagy csak a fontosabb történeteket? Sok helyen olvastam, hogy nagyon sok felesleges rész van benne, ami nélkül sokkal élvezetesebb lenne a történet.
4. Jó esetben ha ezekkel is végére érnél a kiadással, úgymond már csak a Stan Lee-John Romita korszak maradna hátra. A PPP-hez hasonló korlátozott példányszámban sem lenne lehetséges üzletileg nyereséges vagy nullszados? Nem tudom hogy ilyen régi képregényekre a  jog díj több vagy kevesebb-e.
Ui.: Nagy hálámat fejezem ki a Kingpin kiadó munkájáért, nélküle nem olvashatnám a mai napig a kedvenc karakterem történeteit nyomtatásban. :)
Ui.2: Kaine, az avatárod melyik pókember képregényből származik? Régóta furdalt a kíváncsiság már. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3539 Dátum: 2012. november 15. - 09:42:29 »
1. A 80-as évek mentén haladva elérünk ugye J. M. DeMatteis által írt Spectacular Spider-Man részekhez, például a The Child Within történethez. Kíváncsi lennék hogy ezekre a részekre mennyi esély lenne a kiadásra, nem tudom Sal Buscema rajzai mennyire vonzaná vagy riasztaná el az embereket.
Most azt mondom - és persze minden szinte hónapról-hónapra változhat -, hogy a Child Within 99%, hogy meg fog jelenni a PPP-ben, ha odaérünk. Még azt is megkockáztatom, hogy csúcsminőségben, mert annál a történetnél hajlamos leszek kifizetni a digitalizálás minden költségét, az egyszerűen annyira jó, hogy megéri nekem. Különben már összeállt a terve: lesz egy éves PPP 18 számmal, aminek az lesz a címe, hogy "Pókember: J.M.DeMatteis". :)
Idézet
2. Kraven utolsó vadászata újra kiadására mennyire lenne esély füzetben vagy kötetben?
Mondták már mások is, hogy jó lenne, de nem olyan sokan, hogy egyelőre komolyabban elgondolkozzak rajta. Ha kiadnám, akkor csakis könyvben, fényes lapon.
Idézet
3. Clone Saga. Ha elér odáig a kiadás, az egész sztorit kiadnád, vagy csak a fontosabb történeteket? Sok helyen olvastam, hogy nagyon sok felesleges rész van benne, ami nélkül sokkal élvezetesebb lenne a történet.
Épp pár napja tettem fel róla képeket a FB-ra. Abból kiderül, hogy a 2x50 részből nagyjából 45/21 rész az, amit érdemes lenne kiadni. A többi rész már nem konkrétan a Klónsztori története, hanem csak sima történetek, ahol Ben Reilly a Pókember.
Idézet
4. Jó esetben ha ezekkel is végére érnél a kiadással, úgymond már csak a Stan Lee-John Romita korszak maradna hátra.

Ha eljutunk a "végéig", akkor azzal folytatjuk, igen.
Idézet
Ui.2: Kaine, az avatárod melyik pókember képregényből származik? Régóta furdalt a kíváncsiság már. :D
A Sikoly előtt nem sokkal van egy 3 részes történet Micheline-Bagley időszakából. Jury a címe. Abból való.