Szavazás

Ha lenne Marvel Extra könyv, mit szeretnél bele?

Pókember
75 (15.1%)
Bosszú Angyalai
73 (14.7%)
Hulk
61 (12.3%)
Fantasztikus Négyes
64 (12.9%)
Deadpool
90 (18.1%)
She-Hulk
26 (5.2%)
Captain Marvel
30 (6%)
Fenegyerek
78 (15.7%)

Összes szavazó: 201

Szerző Téma: Kingpin next  (Megtekintve 872962 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Kingpin next
« Válasz #980 Dátum: 2008. szeptember 10. - 23:17:15 »
Ezt gondolom ("nem jelent meg normális X-Men sztori") a hazai piacra érted, mert az USA-ban erről szó sincs, sőt évek óta a legjobb felhozatal van az X-ekből. Astonishing, Legacy és Uncanny egyaránt remek színvonalon van.
Persze, hogy a hazai felhozatalra gondoltam, végig arról beszéltünk. ;)

Abban én is egyetértek, hogy amik megjelentek nálunk azokkal semmi gond nincs, nekem is nagyon tetszettek, de mindegyiknek megvolt a maga hátránya amit már nem akarok részletezni, és ez közrejátszott abban, hogy nem lettek annyira sikeresek. Bár ki tudja, azért ez sem merem magabiztosan kijelenteni, mert nem látunk bele a Fumax ügyeibe, a helyezések alapján pedig látjuk, hogy azért még mindig fogyogatnak. Szóval lehet, hogy az árukat már visszahozták, csak Vladi nem érzi úgy, hogy érdemes volna folytatni (legalábbis az Új X-Ment, mert az Újvilág még idén folytatódni fog).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #981 Dátum: 2008. szeptember 10. - 23:20:32 »
Amennyire ezt fel lehet mérni a listákról, az Új X-Men ára még nem jött vissza. Vladi is azt mondta, hogy színes kötetekből eddig egyedül egy van, ami visszahozta az árát náluk: a Rozsomák japános verziója.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #982 Dátum: 2008. szeptember 10. - 23:23:16 »
Melyik, a Snikt?  :o Pedig ha fogadnom kellett volna, arra mondtam volna, hogy tuti bukta volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #983 Dátum: 2008. szeptember 10. - 23:26:48 »
Én is.  :D Látszik, mennyire értünk a mangás cuccokhoz.  ;D Az van, hogy azt a könyvet két olvasóréteg is megvette: az X-es és a mangás.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #984 Dátum: 2008. szeptember 10. - 23:38:00 »
Pedig nagyon sok X-estől hallottam, hogy nem vette meg, köztük én sem, mert az már nekem túlságosan is mangás volt, ami nem igazán jött be.

Donnie

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #985 Dátum: 2008. szeptember 10. - 23:47:13 »
Igen, a Snikt-nél valóban sikerült a közönség egy szélesebb táborát megtalálni. Minőségben a leggyengébb, de a legsikeresebb a színes kiadványaik közül. Én számítottam rá, hogy a Snikt siker volt, de azért így is meglepett Vladi kijelentése, hogy azon kívül nem volt sikeres színes kötetük.
Megtorló bukta volt, ezt tudjuk sajnos. Adósság és Becsület is :(. Új X-Men is :( :(. Viszont a legutóbbi két Marvel-es megjelenésük a Különítmény és az Újv. X-Men egész szépen szerepelt, de ezek sem lettek kirobbanó sikerek.

sepi: gondoltam, hogy arra gondolsz, de gondoltam, hogy így már biztosan azt gondolhatom, hogy te arra gondoltál :D

Bár kint van a hír a Fumax honlapján is, de sztem még nem 100% az Újv. X-Men 2008-as megjelenése...Vladi pár hete írt a k.net fórumába egy olyan hozzászólást, mely szerint, de inkább idézek:

" Jelen állás szerint komoly áttervezés alatt vannak a jövőbeni tervek, a piacon túlkinálat kezd kialakulni, a terjesztők jelentős része vagy nem ad el semmit vagy ott ver át ahol tud, úgyhogy ki kell találni valamit, mert az már látszik, hogy ez a kiadási ütem ebben a terjesztési formában és példányszámban nem tartható tovább. Egyszerűen nem folyik elég pénz be a kasszába, hogy az új könyveket finanszírozni tudjuk anélkül, hogy én ne pumpáljam bele a pénzt más forrásból és őszintén szólva ebből elegem lett. Úgyhogy változások jönnek annak érdekében, hogy a Fumax kiadó tovább tudjon működni egyáltalán. Ezekről majd nyilatkozunk, ahogy konkrétmuk vannak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #986 Dátum: 2008. szeptember 11. - 00:44:51 »
A Megtorló bukását sajnálom, azt még én is szívesen adtam volna ki.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #987 Dátum: 2008. szeptember 11. - 10:41:53 »
Ez esetben hála az égnek, hogy azzal az agyrémmel kezdtek, és nem kell félni Frank további vérgőzös agymenéseitől (még ha a Barracuda-sztori jelent volna meg, talán... az egyetlen igazán olvasható az egész Garth "Szeretemakibelezéseket" Ennis irományaiból).
Az Új X-Mennél szvsz elég látványos volt, hogy a célja az AXM v3, de hát annak a felét se lehet érteni egy minimális Morrison-gyorstalpaló nélkül (bár én inkább azt mondanám, hogy egy komplett Morrison-éra nélkül). Rozsomákról nem tudok nyilatkozni,eddig se érdekeltek a saját történetei, ezután se fognak.

Donnie

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #988 Dátum: 2008. szeptember 11. - 10:51:57 »
Valóban nyilvánvaló volt, hogy a cél az Astonishing vol. 3 lenne, de amennyiben tényleg szinte érthetetlen e Morrison éra nélkül, akkor annak is lőttek... még nem értem a végére, de Morrison New X-Men-jéből is elég nehezen lehetett volna kiválogatni, hogy mi jelenjen meg. legalábbis elég sok szerkesztői magyarázat kellett volna a kötetek elején, hogy ez most hogyan és miért történt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #989 Dátum: 2008. szeptember 11. - 14:45:44 »
Így is úgy is sok szerkesztői magyarázat kellett volna, hisz 616-os X-Men nem jelent meg egy évtizede nálunk.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #990 Dátum: 2008. szeptember 11. - 17:27:10 »
kaine, elárulod, hogy miket fogsz kiadni a következő egy évben amiről még nem tudunk?
A Titkos háborún, az Õrszemen, és a Mutánsvilágon kívül?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #991 Dátum: 2008. szeptember 11. - 17:29:44 »
Szerintem ezt még nem fogja elmondani. Túl korai lenne. Igazából mi is csak azt tudjuk, hogy a Mutánsvilágnak jön majd a második része, és még Hihetetlen Pókember. De másról még biztosat nem tudunk.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #992 Dátum: 2008. szeptember 11. - 22:18:49 »
Tényleg nem mondom el. Elsősorban még túl korai lenne, több értelemben is. Másodsorban idén elmondtam mindent jó előre, lehet, hogy jövőre csak egyesével fogom.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #993 Dátum: 2008. szeptember 12. - 05:20:23 »
Csak nem elkaptad te is ezt a Képes Kiadós titkolózós betegséget... :D

Donnie

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #994 Dátum: 2008. szeptember 12. - 09:04:26 »

Vagy most megegyeztek abban, hogy fordítva csinálják a Képes minden tervét(ami persze még csak terv, de már ez is előrelépés a titkolózódás után) kihirdette, kaine pedig átveszi az ő régi metódusukat.

Viccet félretéve biztos, hogy kaine-nak alapos indoka van, de ha esetleg nem lenne, mivel ő a főnők, megteheti :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #995 Dátum: 2008. szeptember 12. - 09:19:29 »
Ezt annyira nem értettem meg, soha. De Tomi azért messze van még ettől, a következő 4 kötetet tudjuk, ennyi bőven elég is szerintem.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #996 Dátum: 2008. szeptember 12. - 09:57:59 »
Meg egyébként is, a börzén kollektíven letámadjuk legfeljebb, és addig nem engedünk oda egy vevőt sem a Kingpin-standhoz, amíg el nem árulja. ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #997 Dátum: 2008. szeptember 12. - 10:52:07 »
Ok, mi majd a háttérből irányítjuk a támadást, Sepi és Ben lesz a "cavalry". :D
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #998 Dátum: 2008. szeptember 12. - 12:14:02 »
Oké, viszek botot.  :D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #999 Dátum: 2008. szeptember 12. - 12:26:42 »
Én nem támadok, meg szerintem Sepi sem. Mi nmagyvonalakban úgy is sejtjük, hogy a következő pár évben mi várható. Meg akinek van egy kis esze, az úgy is ki tudja találni. :D