Igen, a Snikt-nél valóban sikerült a közönség egy szélesebb táborát megtalálni. Minőségben a leggyengébb, de a legsikeresebb a színes kiadványaik közül. Én számítottam rá, hogy a Snikt siker volt, de azért így is meglepett Vladi kijelentése, hogy azon kívül nem volt sikeres színes kötetük.
Megtorló bukta volt, ezt tudjuk sajnos. Adósság és Becsület is

. Új X-Men is

. Viszont a legutóbbi két Marvel-es megjelenésük a Különítmény és az Újv. X-Men egész szépen szerepelt, de ezek sem lettek kirobbanó sikerek.
sepi: gondoltam, hogy arra gondolsz, de gondoltam, hogy így már biztosan azt gondolhatom, hogy te arra gondoltál

Bár kint van a hír a Fumax honlapján is, de sztem még nem 100% az Újv. X-Men 2008-as megjelenése...Vladi pár hete írt a k.net fórumába egy olyan hozzászólást, mely szerint, de inkább idézek:
" Jelen állás szerint komoly áttervezés alatt vannak a jövőbeni tervek, a piacon túlkinálat kezd kialakulni, a terjesztők jelentős része vagy nem ad el semmit vagy ott ver át ahol tud, úgyhogy ki kell találni valamit, mert az már látszik, hogy ez a kiadási ütem ebben a terjesztési formában és példányszámban nem tartható tovább. Egyszerűen nem folyik elég pénz be a kasszába, hogy az új könyveket finanszírozni tudjuk anélkül, hogy én ne pumpáljam bele a pénzt más forrásból és őszintén szólva ebből elegem lett. Úgyhogy változások jönnek annak érdekében, hogy a Fumax kiadó tovább tudjon működni egyáltalán. Ezekről majd nyilatkozunk, ahogy konkrétmuk vannak.